KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 2 godziny temu, Rotevil napisał(a): Tak, jest straszny chaos, doszliśmy do bossa z DS1, walczyliśmy z tą wielką stonogą i padliśmy.... Czyli reuse bossów sięga czasów DS1, czy coś Demon's Souls też jest xD? Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Nie wiem, możliwe, że nie będzie z demons soulsów. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Ktoś próbuje się teraz dostać do jakiejś sesyjki? W zasadzie od kilkudziesięciu minut dołącza się druga osoba, potem znika i tak w koło Macieju. Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 15 lutego Autor Opublikowano 15 lutego wczoraj lipa, dziś czytam znowu problemy to szkoda czasu, zaraz odpalam Henryczka. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Dzisiaj też moja druga próba nieudana, Elden przegrywa z własną popularnością, mogli imo wysłać mniej kluczy :D. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego (edytowane) Ja prędzej bym obstawiał chujowy netcode (tzn. pewnie nawet przy tych kilkunastu osobach online jednocześnie tak samo by działało xd), jak to bywało w grach From Software. Aczkolwiek żadna z nich nie była w pełni zorientowana na sieciowe granko. Dobra, też w końcu się muszę wziąć za ogrywanie Henryczka bożego. Edytowane 15 lutego przez Antihero_ Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Mi o dziwo udało się zagrać kilka sesji a nawet pokonać tego nowego bossa na końcu, nawet zaciekawiony jestem jak to zbalansują, jeśli będziemy grać solo i chyba kupię pełną wersję. 1 Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Mi się udało pograć teraz w tym okienku. Sądzę, że z ekipą musi być mega fajnie. Sporo ciekawych pomysłów, ale solo nie wiem czy mi się będzie chciało. I chyba to tę grę spisze na straty w tym nadźganym grami roku Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano wtorek o 14:23 Opublikowano wtorek o 14:23 Pamiętajcie o ankiecie i wszędzie wpisujcie Nieważne jakie pytanie (o sequel też było) xD 1 Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano środa o 18:47 Opublikowano środa o 18:47 No wpisujcie sobie jak From ma przy Bloodborne tyle do gadania co ja przy produkcji Cyberpunka Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano środa o 19:04 Opublikowano środa o 19:04 16 minut temu, wet_willy napisał(a): No wpisujcie sobie jak From ma przy Bloodborne tyle do gadania co ja przy produkcji Cyberpunka Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania. Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano środa o 20:16 Opublikowano środa o 20:16 No Sony bez nich tego nie zrobi a Bandai ma wywalone żeby robić gierkę na jedną platformę jak mogą kosić kasę ze wszystkiego co jest na rynku wydając multiplatformę. Cytuj
Bzduras 13 087 Opublikowano czwartek o 06:26 Opublikowano czwartek o 06:26 11 godzin temu, XM. napisał(a): Z tego co chodzą ploty to wcale tak mało nie ma do gadania. Te ploty to się trochę wykluczają, bo Miyazaki mówił w wywiadzie, że to nie od niego zależy i on bardzo chętnie Spoiler https://www.ign.com/articles/fromsoftwares-miyazaki-responds-to-calls-for-bloodborne-remake-on-ps5 A potem w wywiadzie z Yoshidą słyszymy, że Sony bardzo chętnie, ale to nie od nich zależy xD Spoiler I tak się przerzucają, kto chce a kto nie może, a tymczasem po cichu przemyca się remaster Days Gone z ulepszonym photo mode. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano czwartek o 09:31 Opublikowano czwartek o 09:31 Yoshida też opowiadał o Demon's Souls i Dark Souls. DeS to chyba stara historia, bo raczej nie jest tajemnicą poniszynela, że Sony (z Yoshidą włącznie) nie przepadało za grą (i w zasadzie nie chcieli się bawić w wydawanie gry poza JP, to już ogarniał chyba Bandai Namco i Atlus), ale widząc finalny efekt, chcieli współpracować przy DS - From już miał na to wysrane. I nie wiem, czy podobnie nie było z BB, chociaż nikt raczej go nie uznawał w tamtym momencie za crap, ale sprzedażowo im się rozjeżdżał z oczekiwaniami. No ale potem doszedł świetny track record FS, z Elden Ring na czele, i Sony pewnie już chciało robić podchody do skapitalizowania hype'u. Generalnie, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi