Homelander 2 208 Opublikowano piątek o 05:40 Opublikowano piątek o 05:40 Chciałem zostawić Pupciowi, no ale skoro nie założył... Prawdziwa sensacja TGA i gra, której nie spodziewał się chyba absolutnie nikt. Będzie hicior 2 4 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano piątek o 06:53 Opublikowano piątek o 06:53 Jest nadzieja dla tej zje.banej branży Jak to zobaczyłem to mnie zatkało, pomyślałem że mnie trollują. Fajnie że udało się zachować grę w tajemnicy. Będzie grane day one. Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano piątek o 07:14 Opublikowano piątek o 07:14 Dobry moment, żeby przejść jeszcze raz jedynke . Co Ci capcomowcy Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 07:17 Opublikowano piątek o 07:17 Może tutaj nie przeczytam nic o tym, czy wilk będzie nonbinary. Wspaniale że Kamiya pogodził się z Capcom. 1 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 07:24 Opublikowano piątek o 07:24 Genialny news tylko trochę się boje o formę Kamiya bo grube lata tylko siedział na stołku i nic nie robił, a wiadomy tytuł nad którym pracował skończył jak skończył Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano piątek o 07:46 Opublikowano piątek o 07:46 Obudziłem się no i nie, to nie był sen. Ja pierdole okemi 2 Dalej nie mogę w to uwierzyć xD pewnie wyjdzie za 10 lat skoro nie mają nawet nazwy ale to już szczegół. Masakra Cytuj
drozdu7 2 864 Opublikowano piątek o 07:57 Opublikowano piątek o 07:57 W końcu porządna Zelda będzie:) Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano piątek o 08:01 Opublikowano piątek o 08:01 W życiu bym się nie spodziewał powrotu do tej marki. Super wiadomość i nie mogę doczekać się zobaczenia tego cudeńka w ruchu, bo wizualia będą pewnie przecudne. Cytuj
XM. 11 017 Opublikowano piątek o 08:08 Opublikowano piątek o 08:08 Cudownie - okami1 pokazało Zeldzie 3d jak się robi staroszkolne dungeony, teraz dwójka pokaże jak się robi dungeony w otwartym świecie botw/totk. Z motywów immersyjnych będzie składanie własnego nawozu i sadzenie rzodkiewek, coś czego Link w życiu by nie zrobił. Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano piątek o 08:33 Opublikowano piątek o 08:33 O kurwa, to żeś mnie zaskoczył Cytuj
Bjały 2 956 Opublikowano piątek o 08:49 Opublikowano piątek o 08:49 W życiu się tak nie podjarałem Idę puknąć, nie zarzucać Cytuj
Pix 965 Opublikowano piątek o 08:54 Opublikowano piątek o 08:54 Godzinę temu, Figaro napisał(a): Może tutaj nie przeczytam nic o tym, czy wilk będzie nonbinary. Wspaniale że Kamiya pogodził się z Capcom. Fakt, jest to już męczące. Za każdym razem, kiedy widzę w zapowiedzi, że główną bohaterką jest kobieta, od razu oczami wyobraźni widzę skowyt w internecie. Obejrzałem zwiastun Intergalactic i Wieśka 4 i zajrzałem na portale i fora. Nie zawiodłem się. Albo w sumie zawiodłem się, ale ludzkością. Co do samego Okemi 2, to wciąż ciężko w to uwierzyć. Jedynka jest kultowa, ale była raczej klapą finansową. Fajnie, że capcom rzucił groszem na coś, co wcale może nie przynieść im góry pieniędzy. 2 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano piątek o 09:24 Opublikowano piątek o 09:24 Ja myślę że dobra sprzedaż remastera dała im do myślenia (sam mam 3 różne wersje). Kokosów na tym nie zbiją, ale będą mieli w portfolio artystyczną perełkę z wysokimi ocenami. No i oczywiście dozgonny szacun fanów wilczycy. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano piątek o 09:31 Opublikowano piątek o 09:31 uwielbiam zarządzanie capcomu, mają swoje główne serie na których zarabiają kokosy. Odświeżają swoje stare tytuły, raz lepiej , raz gorzej, wracają do starych serii, mogą sobie pozwolić na małe eksperymenty plus teraz robią taki sequel. A co najważniejsze regularnie dostarczają gry, serio to chyba najbardziej ogarnięty developer w dzisiejszych czasach. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano piątek o 11:27 Opublikowano piątek o 11:27 Mam nadzieję, że zostawią to pikanie zamiast normalnych głosów, ewentualnie to będzie opcjonalne. Nie wyobrażam sobie w to grać inaczej. Pasowało do tego świata wraz z fantastyczną muzyką tworząc unikalny klimat. Cytuj
XM. 11 017 Opublikowano piątek o 11:43 Opublikowano piątek o 11:43 No i jeśli będzie granie Ammy to 100% Celestial Plains i Waka powróci, bez Isuna. Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano piątek o 12:27 Opublikowano piątek o 12:27 No isun musi być martwy bo nie przeżyje znowu tego brzęczenia przez 50h Cytuj
funditto 658 Opublikowano piątek o 14:09 Opublikowano piątek o 14:09 No dobra, jaram się oczywiście, ale to chyba Okami 3, a nie 2 Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano piątek o 14:51 Opublikowano piątek o 14:51 41 minut temu, funditto napisał(a): No dobra, jaram się oczywiście, ale to chyba Okami 3, a nie 2 Nie do konca. Okamiden był robiony przez inną ekipę, i nie była to pełnoprawna "druga" część. Cytuj
Bzduras 12 758 Opublikowano piątek o 16:28 Opublikowano piątek o 16:28 Z okazji zapowiedzi dwójki dzisiaj mają odpalić jakiś bundelek Kunitsu-Gami i Okami ze zniżką. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano piątek o 17:19 Opublikowano piątek o 17:19 Okami z Kamiyą za sterami i z pieniędzmi Capcomu? Przecież to jest jakiś mokry sen zagrajmera. Capcom to najlepsze firma w game devie obecnie, change my mind. Cytuj
KrYcHu_89 2 367 Opublikowano piątek o 20:29 Opublikowano piątek o 20:29 Jak komuś naszła myśl, żeby może nadrobić pierwsze Okami w promocji dzisiaj na Steam za całe 20 złociszy :). Cytuj
Paliodor 1 816 Opublikowano piątek o 21:09 Opublikowano piątek o 21:09 Petarda, tego to się w życiu nie spodziewałem. Hype na maxa i chyba pierwszy zakup day one od baaaaardo dawna. Ciekawe czy fabularnie będzie kontynuacją jedynki czy pójdą w inną stronę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi