Wojtq 801 Opublikowano piątek o 07:59 Opublikowano piątek o 07:59 W końcu zwiastun nowej gry Fumito Uedy! Tym razem multiplatforma wydawana przez Epic Games. Widać i słychać, że to gra Uedy. Ten wiatr <3 2 Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano piątek o 08:00 Opublikowano piątek o 08:00 Wygląda zajebiście, obudźcie mnie za 10 lat na pierwszy trailer Cytuj
Masamune 181 Opublikowano piątek o 08:46 Opublikowano piątek o 08:46 Bomba, po tym studiu możemy się spodziewać czegoś na prawdę wartościowego i unikatowego. Epic wydawcą? Sony to debile Cytuj
agst 138 Opublikowano piątek o 09:13 Opublikowano piątek o 09:13 Już od jakiegoś czasu wiadomo było, że Ueda rozstał się z Sony, więc tu nie powinno być zaskoczenia. Dobrze, że w końcu coś ogłosili, ale znając ich to premiera może być strasznie przeciągana. Zagrać będzie warto na pewno, bo każda gra tego studia to jest dość unikatowe doświadczenie. Cytuj
YETI 11 039 Opublikowano piątek o 09:29 Opublikowano piątek o 09:29 Automatycznie wskakuje do top 5 najbardziej oczekiwanych gier. Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano piątek o 09:33 Opublikowano piątek o 09:33 (edytowane) Trochę szkoda, że gier tego gościa jeszcze nie wydali poza sprzętem Sony, nie mam jak na ten czas ograć the last Guardian. Chociaż z drugiej strony może to i dobrze że nie wydali? Ostatnio sony oddaje exy, z tego co zauważyłem Edytowane piątek o 09:34 przez lysyolec Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano piątek o 10:14 Autor Opublikowano piątek o 10:14 (edytowane) Coś mi się zdaje, że w końcu Ueda pozwoli nam latać. Trailer na to wskazuje z tą latającą głową robota. Od dawna marzyłem o tym, żeby kolejna gra tego twórcy dała nam pojazd do fruwania. Trzymam kciuki, ale jak będzie inaczej to trudno, i tak będzie kozak. Edytowane piątek o 10:16 przez Wojtq Cytuj
XM. 11 017 Opublikowano piątek o 10:35 Opublikowano piątek o 10:35 Fajne ma gość pomysły, ale w większości przerost formy nad treścią. sotc kocham całym serduszkiem, pozostałych dwoch tytułow nie rozumiem fenomenu Cytuj
Masamune 181 Opublikowano piątek o 15:19 Opublikowano piątek o 15:19 Akurat animacje wyglądają bardzo gameplayowo, chyba w tym trailerze są urywki z właściwej gry. Może być bliżej premiery niż mogłoby się wydawać. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano piątek o 15:25 Opublikowano piątek o 15:25 Zapowiada się uczta dla koneserów. Siur w gotowości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi