Wojtq 837 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 W końcu zwiastun nowej gry Fumito Uedy! Tym razem multiplatforma wydawana przez Epic Games. Widać i słychać, że to gra Uedy. Ten wiatr <3 2 Cytuj
Pupcio 18 912 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Wygląda zajebiście, obudźcie mnie za 10 lat na pierwszy trailer Cytuj
Masamune 191 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Bomba, po tym studiu możemy się spodziewać czegoś na prawdę wartościowego i unikatowego. Epic wydawcą? Sony to debile Cytuj
agst 145 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Już od jakiegoś czasu wiadomo było, że Ueda rozstał się z Sony, więc tu nie powinno być zaskoczenia. Dobrze, że w końcu coś ogłosili, ale znając ich to premiera może być strasznie przeciągana. Zagrać będzie warto na pewno, bo każda gra tego studia to jest dość unikatowe doświadczenie. Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Automatycznie wskakuje do top 5 najbardziej oczekiwanych gier. Cytuj
lysyolec 1 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 (edytowane) Trochę szkoda, że gier tego gościa jeszcze nie wydali poza sprzętem Sony, nie mam jak na ten czas ograć the last Guardian. Chociaż z drugiej strony może to i dobrze że nie wydali? Ostatnio sony oddaje exy, z tego co zauważyłem Edytowane 13 grudnia 2024 przez lysyolec Cytuj
Wojtq 837 Opublikowano 13 grudnia 2024 Autor Opublikowano 13 grudnia 2024 (edytowane) Coś mi się zdaje, że w końcu Ueda pozwoli nam latać. Trailer na to wskazuje z tą latającą głową robota. Od dawna marzyłem o tym, żeby kolejna gra tego twórcy dała nam pojazd do fruwania. Trzymam kciuki, ale jak będzie inaczej to trudno, i tak będzie kozak. Edytowane 13 grudnia 2024 przez Wojtq Cytuj
XM. 11 136 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Fajne ma gość pomysły, ale w większości przerost formy nad treścią. sotc kocham całym serduszkiem, pozostałych dwoch tytułow nie rozumiem fenomenu Cytuj
Masamune 191 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Akurat animacje wyglądają bardzo gameplayowo, chyba w tym trailerze są urywki z właściwej gry. Może być bliżej premiery niż mogłoby się wydawać. Cytuj
jimmy 1 432 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Zapowiada się uczta dla koneserów. Siur w gotowości Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Skorzystam z tego tematu i zapytam, bo chodzi o grę Uedy. Trochę wstyd przyznać, ale nie skończyłem żadnej, chociaż i w ICO i w SotC grałem. Obecnie na promocji jest The Last Guardian. Warto to nadrobić? Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia (edytowane) 9 minut temu, Homelander napisał(a): Skorzystam z tego tematu i zapytam, bo chodzi o grę Uedy. Trochę wstyd przyznać, ale nie skończyłem żadnej, chociaż i w ICO i w SotC grałem. Obecnie na promocji jest The Last Guardian. Warto to nadrobić? Najlepsze jest ICO i przynajmniej nie trzeba walczyć ze sterowaniem, tak jak w dwóch kolejnych grach Uedy (nie wiem, jak wyszedł remake SOTC), a dodatkowo z kamerą (TLG). To wybitne dzieła, ale niedopracowane technicznie, nie wiem, jaką masz tolerancję na frustrację? Edytowane 8 stycznia przez zdrowywariat 1 Cytuj
suteq 242 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia TLG fantastyczna gra, Trico jest wspaniały No i na PS5 pewnie w końcu jest stabilne 30 fps Cytuj
Szermac 2 928 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 3 minuty temu, XM. napisał(a): Na ps5 jest 60 klatek. No chyba nie Cytuj
Szermac 2 928 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia A no chyba tak, jak się ma pudełkową i nie aktualizuje. Cytuj
oFi 2 523 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Kolosy i ostatni guardian piękne gry ze wzruszającymi końcówkami. Do tego zdarzają się przerażające postacie i sceny, które powodują zgorszenie ale ma to czesto uwarunkowanie w fabule. Magia Uedy zawsze zaskakuje - kocham gościa za nieszablonowe podejście do branży. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi