Pupcio 18 599 Opublikowano piątek o 08:21 Opublikowano piątek o 08:21 Bezpiecznie zakładam że to gra yakuzo podobna, najwyżej się przeniesie xD Dla mnie petarda, obok okemi 2 chyba największe zaskoczenie i jaranko. Jedynie graficzka mega biedna nawet na yakuzowym podwórku 1 2 Cytuj
Jukka Sarasti 377 Opublikowano piątek o 13:04 Opublikowano piątek o 13:04 W końcu doczekaliśmy się Yakuzy, w której protagonista zabija Cytuj
KrYcHu_89 2 365 Opublikowano piątek o 19:24 Opublikowano piątek o 19:24 To będzie chyba samo mordobicie, taka chodzonka, a nie gra fabularna RPG, jak Yakuzy, ale i tak spoko to wygląda:). Cytuj
Paliodor 1 816 Opublikowano piątek o 21:16 Opublikowano piątek o 21:16 Fajny klimacik epoki taisho. Mało tego w grach więc to już na plus. No i gierka od RGG więc na solidny poziom co najmniej można liczyć. Bym zapomniał nie widać turówki to na plus. Może to będzie taki zamiennik Judgment w innym okresie czasu. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano sobota o 13:04 Opublikowano sobota o 13:04 Na 99% bedzie to reskin yakuzy z normalna bitka, ale przez setting wyglada swiezo Cytuj
Pupcio 18 599 Opublikowano sobota o 13:09 Autor Opublikowano sobota o 13:09 No ta bitka też wygląda super, kojarzy mi się ze sleeping dogs xD Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano sobota o 13:15 Opublikowano sobota o 13:15 Dopiero teraz obejrzałem ten trailer. No wygląda zarąbiście . Inna epoka, fajna walka. O grafikę się nie martwię, pewnie jeszcze dużo czasu zanim to wyjdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi