Shen 9 736 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Czyli znowu patroni klienci drugiego sortu Dobrze, że jestem na progu 50zł i paczka leci Czas na jakiegos stazyste do pomocy w pakowaniu. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Na Nowy Rok mam 2 postulaty: Wydawać kalendarz z numerem grudniowym, bo wiele osób kupuje kalendarze w grudniu na nowy rok i pewnie dlatego tyle pytań kiedy kalendarz. Sam nie lubię wieszać kalendarza na styczeń w połowie lub pod koniec miesiąca, w zależności kiedy Poczta dostarczy, Zrobić spis tematów, recenzji z każdego numeru w postaci wyszukiwalnej. Ile razy chciałem poczytać w papierze recenzje starych gier, ale bez odnalezienia w jakim numerze ona była jest to praktycznie niemożliwe i zawsze kończę czytając ją na ppe.pl. Kiedyś chyba był taki wyszukiwalny spis, ale chyba zaginął w akcji. Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Co do wyszukiwarki recenzji to jest u mnie na stronce, ale do 50 pierwszych numerów. Zabrakło czasu, a teraz nie mam czasu kiedyś zaktualizuję, o wstępniaki, ale to chyba dzieciaki muszą podrosnacccccc 1 Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Pięknie paczuszka już leci. Wiedziałem, że próg 50zł na patronajcie jest jednak lepszy niż 100 zł. Może już jutro będzie? Idealnie, bo jutro należałoby zdjąć stary kalendarz. Trzeba w takim razie szybko kończyć Ps3 extreme, 20 stron do platyny zostało 1 Cytuj
Konsolite 575 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 23 minuty temu, grzybiarz napisał(a): Co do wyszukiwarki recenzji to jest u mnie na stronce, ale do 50 pierwszych numerów. Zabrakło czasu, a teraz nie mam czasu kiedyś zaktualizuję, o wstępniaki, ale to chyba dzieciaki muszą podrosnacccccc @Roger ogarnie od 51 do dziś 3 Cytuj
PiotrekP 1 935 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Zostało tylko 278 numerów, jeden wieczór i fajrant 1 Cytuj
Szermac 2 886 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Ale mają przemiał w InPoście, numer już czeka w paczkomacie Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano 31 grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 grudnia 2024 Dobry! E-wydanie na sklep dodane, mieli się już od godziny, zazwyczaj tak do 2-3h powinien numer być u wszystkich. 1 1 Cytuj
Grześ 422 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 U mnie jeszcze nie ma, ale może zaraz wpadnie. Strasznie się rozchorowałem, sylwester będzie spędzony w łóżku, więc PSX umili czas 1 Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Wiedziałem, że za dobrze to wszystko szło. Paczkomat obok mnie pełny. Teraz w ten wiatr i chłód muszę ponad kilometr iść do paczkomatu tymczasowego, który znajduje się dodatkowo na patusiarskim osiedlu pełnym podejrzanych typów. I to jeszcze w sylwestra, czyli pewnie wszyscy od 10 rano chodzą już tam pijani. Rozumiem, że w razie czego Prezes Perez opłaci wiernemu czytelnikowi wstawianie nowych zębów? Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Kalendarz już wisi, widać, że lepsza jakość niż poprzedni, tam grubość papieru to była tragedia. Cytuj
PiotrekP 1 935 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 U mnie się coś ociąga. W sumie przez lata, na tyle przesyłek tylko kilka miałem rano. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 665 Opublikowano 31 grudnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 grudnia 2024 32 minuty temu, Pix napisał(a): Wiedziałem, że za dobrze to wszystko szło. Paczkomat obok mnie pełny. Teraz w ten wiatr i chłód muszę ponad kilometr iść do paczkomatu tymczasowego, który znajduje się dodatkowo na patusiarskim osiedlu pełnym podejrzanych typów. I to jeszcze w sylwestra, czyli pewnie wszyscy od 10 rano chodzą już tam pijani. Rozumiem, że w razie czego Prezes Perez opłaci wiernemu czytelnikowi wstawianie nowych zębów? Dobrze, że już przy paczkomacie nie miałeś takiego info 1 1 9 Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Kilka pierwszych myśli po szybkim przejrzeniu numeru: 1. Wasze goty trochę zaskoczyło. Sprawdzi się za kilka miesięcy, hehe. 2. Piechota nie dał swojego top 10. Nie było już miejsca, czy lenistwo? 3. Jakościowo kalendarz to powrót do lat z advertigo. Perez obiecał, Perez dostarczył. Jak zawsze. 4. Jest nawet trochę zapachu farby drukarskiej! 5. Adam w Hyde parku życzy nam w 2025 kolejnych 17 numerów psx extreme. 12 + 4 specjale to chyba równa się 16? Przygotowujecie jakąś niespodziankę, czy po prostu matematyka nie jest mocną stroną Adama? W sumie nie musi być, przecież to nauczyciel języka polskiego. 6. Kacper Adamus dołączył widzę do Piechoty i Majka, czyli do klubu łysych. Nie martw się, dalej jesteś ładny chłopak. No może trochę groźniej wyglądający. 7. Czcionka w Hyde parku powiększona. @aux otworzy dzisiaj szampana, nie tylko z powodu sylwestra. 8. Wraca Myszaq i wraca rozdzielanie jego tekstu extreme plusem. Niby pierdoła, ale nie można by było wcisnąć tego dodatku pomiędzy dwa jednostronicowe teksty? Dzięki za dostarczenie masy świetnych tekstów w 2024 i do zobaczenia na giereczkowym szlaku w przyszłym roku! Bonus: Pan z inpostu chciał chyba przejąć moją paczkę. Jednak po zobaczeniu w środku kalendarza z kolorowymi giereczkami dla dzieci, musiał stwierdzić, że jednak jest normalny i odpuścił. 1 Cytuj
Roger 2 097 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 3 minuty temu, Pix napisał(a): Kilka pierwszych myśli po szybkim przejrzeniu numeru: 1. Wasze goty trochę zaskoczyło. Sprawdzi się za kilka miesięcy, hehe. 2. Piechota nie dał swojego top 10. Nie było już miejsca, czy lenistwo? 3. Jakościowo kalendarz to powrót do lat z advertigo. Perez obiecał, Perez dostarczył. Jak zawsze. 4. Jest nawet trochę zapachu farby drukarskiej! 5. Adam w Hyde parku życzy nam w 2025 kolejnych 17 numerów psx extreme. 12 + 4 specjale to chyba równa się 16? Przygotowujecie jakąś niespodziankę, czy po prostu matematyka nie jest mocną stroną Adama? W sumie nie musi być, przecież to nauczyciel języka polskiego. 6. Kacper Adamus dołączył widzę do Piechoty i Majka, czyli do klubu łysych. Nie martw się, dalej jesteś ładny chłopak. No może trochę groźniej wyglądający. 7. Czcionka w Hyde parku powiększona. @aux otworzy dzisiaj szampana, nie tylko z powodu sylwestra. 8. Wraca Myszaq i wraca rozdzielanie jego tekstu extreme plusem. Niby pierdoła, ale nie można by było wcisnąć tego dodatku pomiędzy dwa jednostronicowe teksty? Dzięki za dostarczenie masy świetnych tekstów w 2024 i do zobaczenia na giereczkowym szlaku w przyszłym roku! Bonus: Pan z inpostu chciał chyba przejąć moją paczkę. Jednak po zobaczeniu w środku kalendarza z kolorowymi giereczkami dla dzieci, musiał stwierdzić, że jednak jest normalny i odpuścił. Adam nie czuł się na siłach na TOP 10, bo nie ograł wystarczająco dużo gier, by móc w tej kwestii się z czystym sumieniem wypowiadać. IMO jeśli tak czuł, to jak najbardziej szanuję i nie naciskałem. Naciskam za to go regularnie, by wrócił z publi (o co też z kolei naciskacie mnie w mailach), więc miejmy nadzieję, że w 2025 znajdzie trochę czasu dla Szmatławca 3 1 1 Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano 31 grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 grudnia 2024 29 minut temu, Pix napisał(a): Kilka pierwszych myśli po szybkim przejrzeniu numeru: 1. Wasze goty trochę zaskoczyło. Sprawdzi się za kilka miesięcy, hehe. 2. Piechota nie dał swojego top 10. Nie było już miejsca, czy lenistwo? 3. Jakościowo kalendarz to powrót do lat z advertigo. Perez obiecał, Perez dostarczył. Jak zawsze. 4. Jest nawet trochę zapachu farby drukarskiej! 5. Adam w Hyde parku życzy nam w 2025 kolejnych 17 numerów psx extreme. 12 + 4 specjale to chyba równa się 16? Przygotowujecie jakąś niespodziankę, czy po prostu matematyka nie jest mocną stroną Adama? W sumie nie musi być, przecież to nauczyciel języka polskiego. 6. Kacper Adamus dołączył widzę do Piechoty i Majka, czyli do klubu łysych. Nie martw się, dalej jesteś ładny chłopak. No może trochę groźniej wyglądający. 7. Czcionka w Hyde parku powiększona. @aux otworzy dzisiaj szampana, nie tylko z powodu sylwestra. 8. Wraca Myszaq i wraca rozdzielanie jego tekstu extreme plusem. Niby pierdoła, ale nie można by było wcisnąć tego dodatku pomiędzy dwa jednostronicowe teksty? Dzięki za dostarczenie masy świetnych tekstów w 2024 i do zobaczenia na giereczkowym szlaku w przyszłym roku! Bonus: Pan z inpostu chciał chyba przejąć moją paczkę. Jednak po zobaczeniu w środku kalendarza z kolorowymi giereczkami dla dzieci, musiał stwierdzić, że jednak jest normalny i odpuścił. 8. A to juz ktorys raz Plus jest w tym miejscu. To akurat na prosbe drukarni, jakos technicznie maja tak, ze to musi byc miedzy konkretne strony. To juz szybciej byloby zmienic miejsce Myszaqa. Cytuj
PiotrekP 1 935 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Numer odebrany. Papier w kalendarzu trochę grubszy i za to duży plus. Pismo wstępnie przeglądnięte, topka gier roku faktycznie zaskakująca, sporo publicystki- będzie co czytać. Minął kolejny rok z lekturą Szmatławca i dobrze że @Perez zdołał go uratować, bo co byśmy teraz czytali. I wieszali co roku na ścianie. Za to wielkie dzięki jemu i całej redakcji. 2 1 Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Minął kolejny rok z lekturą Szmatławca i dobrze że @Perez zdołał go uratować, bo co byśmy teraz czytali. I wieszali co roku na ścianie. Za to wielkie dzięki jemu i całej redakcji. Za kilka numerów pewnie okaze się co dalej, bo Perez coś mówił, że po roku działalności usiądzie i podliczy czy to się opłaca Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Gdyby najgorsze stało się faktem, oby jeszcze zdążyli wydać Snes Extreme w marcu Chociaż ostatnio Perez i reszta ekipy dość optymistycznie o przyszłości pisma mówi, więc może jest jakaś nadzieja. Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano 31 grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 grudnia 2024 15 minut temu, Pix napisał(a): Gdyby najgorsze stało się faktem, oby jeszcze zdążyli wydać Snes Extreme w marcu Chociaż ostatnio Perez i reszta ekipy dość optymistycznie o przyszłości pisma mówi, więc może jest jakaś nadzieja. Wydamy, wydamy, ale w czerwcu Roger znowu nakombinował i się przesunął, ale w czerwcu to już mówi, że choćby sam miał napisać to będzie coś od Ninny. A co do przyszłości - na razie jest OK, więc jak nic nie walnie (jakieś podwyżki papieru czy coś) to kolejne pół roku na luzie działamy i obserwujemy (ja osobiście jestem ciekaw wydania z kalendarzem, ale to wyniki gdzieś pod koniec lutego). 2 Cytuj
oFi 2 512 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Obecny i to jeszcze doszło w 2024! @Perezprzechodzisz samego siebie z szybkością wysylki w tym roku Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Mimo, że gierka to jakiś szrot, to ta okładka na zywo fajnie sie prezentuje i dobrze sie wstrzeliła w okres swiateczny. Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 4 minuty temu, Perez napisał(a): Wydamy, wydamy, ale w czerwcu Roger znowu nakombinował i się przesunął, ale w czerwcu to już mówi, że choćby sam miał napisać to będzie coś od Ninny. Okej, to już jest trollowanie. GTA VI, Half Life 3, czy Snes Extreme? Co wyjdzie wcześniej? Cytuj
oFi 2 512 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 36 minut temu, Shen napisał(a): Mimo, że gierka to jakiś szrot, to ta okładka na zywo fajnie sie prezentuje i dobrze sie wstrzeliła w okres swiateczny. Okładka idealna na ten okres świąteczno noworoczny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi