Enepsignos 12 Opublikowano sobota o 15:57 Opublikowano sobota o 15:57 Odciski brudnych łap mechanika na tyłku bądź cyckach jakiejś lasencji już się opatrzyły? 😁 Cytuj
SlimShady 3 450 Opublikowano sobota o 16:02 Opublikowano sobota o 16:02 No i gdzie indziej znajdziesz tak wspaniałe uroczystości jak dzień kasztana. Cytuj
MYSZa7 8 968 Opublikowano sobota o 22:13 Opublikowano sobota o 22:13 U mnie w robocie kalendarz już wisi. Jeden z ziomków, który miał odstawić picie alkoholu zmienił gdy zobaczył co jest 13 stycznia. Cytuj
Benson 23 Opublikowano niedziela o 08:43 Opublikowano niedziela o 08:43 Czemu w newsach nie ma komentarzy redakcji? Nie ma też Cytatu numeru. To jednorazowy wybryk czy nowy trend na 2025? No i widzę, że kącik Kmiota, jak szybko wpadł, tak szybko wypadł, bo nie ma go już w drugim kolejnym numerze. Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano niedziela o 08:57 Autor Opublikowano niedziela o 08:57 13 minut temu, Benson napisał(a): Czemu w newsach nie ma komentarzy redakcji? Nie ma też Cytatu numeru. To jednorazowy wybryk czy nowy trend na 2025? No i widzę, że kącik Kmiota, jak szybko wpadł, tak szybko wypadł, bo nie ma go już w drugim kolejnym numerze. Co do Kącika to uzależniony jest od terminów. Przy 327. numerze Kmiot wrzucił podsumowanie 22 grudnia, a my już cały numer oddaliśmy do druku 19 grudnia. Poprzednio też było jakoś podobnie. 1 Cytuj
LeifErikson 1 133 Opublikowano niedziela o 09:07 Opublikowano niedziela o 09:07 Czyli Kmiot już jak rasowy zgred ma problemy z deadline'ami. 7 1 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano niedziela o 09:11 Opublikowano niedziela o 09:11 Myślę, że Kmiota nie wolno poganiać, bo nic nie bedzie. Takich eseji nie piszę się na jedynym sranku na kibelku. 1 Cytuj
Benson 23 Opublikowano niedziela o 09:11 Opublikowano niedziela o 09:11 14 minut temu, Perez napisał(a): Co do Kącika to uzależniony jest od terminów. Przy 327. numerze Kmiot wrzucił podsumowanie 22 grudnia, a my już cały numer oddaliśmy do druku 19 grudnia. Poprzednio też było jakoś podobnie. A newsy? Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano niedziela o 09:20 Autor Opublikowano niedziela o 09:20 9 minut temu, Benson napisał(a): A newsy? A to już @Roger, ja w merytorykę mniej wnikam. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano niedziela o 12:41 Opublikowano niedziela o 12:41 Dlaczego nie ma topki nadchodzących gier 2025/tba? Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano niedziela o 13:00 Autor Opublikowano niedziela o 13:00 19 minut temu, OsciBosci napisał(a): Dlaczego nie ma topki nadchodzących gier 2025/tba? W lutowym numerze będzie takie zestawienie. 1 Cytuj
Nomen dubium 6 Opublikowano niedziela o 13:09 Opublikowano niedziela o 13:09 3 godziny temu, oFi napisał(a): Myślę, że Kmiota nie wolno poganiać, bo nic nie bedzie. Takich eseji nie piszę się na jedynym sranku na kibelku. Nie eseJI tylko eseJÓW; skoro wytykasz komuś rzekome braki lingwistyczne (pomijając już, że chyba "nieco" na wyrost) to przydałoby się, żebyś sam umiał chociaż przez przypadki odmieniać... A, no i tam dalej powinno być też "nie piszE się" (a nie "nie piszĘ się") i "bĘdzie" (a nie "bEdzie") w poprzednim zdaniu. Siadaj, dwója. 4 1 Cytuj
SlimShady 3 450 Opublikowano niedziela o 14:01 Opublikowano niedziela o 14:01 W posumowaniu pomyliliście dyscypliny przy Undisputed, ale ciężko to traktować jako zwykłą pomyłkę, bo cała treść pasuje bardziej do dawnych gier od THQ(pewnie z automatu przez zbieżność nazwy). Cytuj
grzybiarz 10 339 Opublikowano niedziela o 16:01 Opublikowano niedziela o 16:01 2 godziny temu, Nomen dubium napisał(a): Nie eseJI tylko eseJÓW; skoro wytykasz komuś rzekome braki lingwistyczne (pomijając już, że chyba "nieco" na wyrost) to przydałoby się, żebyś sam umiał chociaż przez przypadki odmieniać... A, no i tam dalej powinno być też "nie piszE się" (a nie "nie piszĘ się") i "bĘdzie" (a nie "bEdzie") w poprzednim zdaniu. Siadaj, dwója. A Pan to się czepia jakby dalej do szkoły chodził. 1 Cytuj
Nomen dubium 6 Opublikowano niedziela o 16:38 Opublikowano niedziela o 16:38 Może nie tyle się czepiam, co raczej drwię - z osoby która przed chwilą zarzucała mi "warsztat pisarski na poziomie forum Onetu" (czy coś w ten deseń) a sama kwalifikuje się do jakichś korepetycji z polskiego, bo wali takie byczyska jakby miała co najmniej dysleksję. P.S. Ten "Pan" niepotrzebny, wprawdzie mam już swoje na karku lecz za to wyglądam na młodszego o kilkanaście lat i właśnie tym się pocieszam, że wiek biologiczny ważniejszy jest od metrykalnego. 1 Cytuj
Seba89 16 Opublikowano niedziela o 17:58 Opublikowano niedziela o 17:58 "Wszyscy wielcy humaniści k...a jego mać" 2 Cytuj
Nomen dubium 6 Opublikowano poniedziałek o 11:23 Opublikowano poniedziałek o 11:23 Propsuję za cytat z "Nic śmiesznego", bo to zacne filmidło (wbrew pozorom nie tylko komedyjka) lecz niestety błędnie go zastosowałeś - w tamtej scenie ewidentnie "poeta" miał na myśli humanistów jako obrońców praw zwierząt, a nie tych co są orędownikami poprawnego posługiwania się polszczyzną... Ja zresztą także nie mam żadnego polonistycznego "odchylenia" (mój fach jest ściśle związany za to z matematyką) dla oFi'ego zrobiłem wyjątek bo ten urwis za dużo sobie pozwala i sam się o to prosił, żeby natrzeć mu uszu. 2 Cytuj
snejk04 422 Opublikowano poniedziałek o 11:44 Opublikowano poniedziałek o 11:44 16 minut temu, Nomen dubium napisał(a): oFi'ego Proponuję poczytać o poprawnym używaniu apostrofu w języku polskim, bo jest to elementarna wiedza, a tego typu błędy strasznie kłują w oczy, zwłaszcza gdy popełnia je ktoś, kto aspiruje do roli forumowego profesora Miodka. Pozdrawiam. 2 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano poniedziałek o 12:25 Opublikowano poniedziałek o 12:25 Przestańcie mu po prostu odpisywac, bo burdel się robi w tym temacie. Albo troll od konkurencji albo kolejny cirex. 1 Cytuj
Nomen dubium 6 Opublikowano wtorek o 07:02 Opublikowano wtorek o 07:02 (edytowane) 19 godzin temu, snejk04 napisał(a): Proponuję poczytać o poprawnym używaniu apostrofu w języku polskim, bo jest to elementarna wiedza, a tego typu błędy strasznie kłują w oczy, zwłaszcza gdy popełnia je ktoś, kto aspiruje do roli forumowego profesora Miodka. Pozdrawiam. Jakim cudem z komentarza, w którym wyraźnie (chyba?...) napisałem, że "nie mam żadnego polonistycznego "odchylenia" (mój fach jest ściśle związany za to z matematyką) dla oFi'ego zrobiłem wyjątek bo ten urwis za dużo sobie pozwala" udało Ci się wysnuć wniosek, jakobym chciał pozować na forumowego Miodka, to niech lepiej pozostanie Twą słodką tajemnicą bo aż strach pytać... Skoro wyraźnie przedstawiłem się jako matematyk (no, w pewnym sensie) a nie humanista, to chcąc mi dopiec (a jak mniemam właśnie taki był Twój zamysł twórczy) raczej powinieneś sarkastycznie zarzucić mi pretendowanie do roli forumowego Archimedesa czy tam innego Pitagorasa, ale na pewno nie prof. Miodka który z liczbami to chyba nie ma zbyt dużo wspólnego. P.S. Również pozdrawiam i życzę na przyszłość celniejszych ripost, bo tym razem nie wyszło Ci to najlepiej - obawiam się że nawet gorzej, niż mi z tym nieszczęsnym apostrofem... 18 godzin temu, oFi napisał(a): Przestańcie mu po prostu odpisywac, bo burdel się robi w tym temacie. Albo troll od konkurencji albo kolejny cirex. Ta powyższa próba "scancelowania" mnie wyszła tak naiwnie, uroczo, ujmująco i rozbrajająco zarazem, że ze śmiechu mało co nie dostałem ataku padaczki; te pożałowania godne, kompletnie niczym niepoparte insynuacje o jakimś multikoncie prima sort, ale to i tak jeszcze nic przy misternie uknutej teorii spiskowej o wysłanniku konkurencji - no pewnie, przysłali mnie tu "konkurenci" (pytanie tylko którzy, bo zdaje się że w PL nie mamy już żadnego prócz Ekstrima miesięcznika o grach? może jacyś zza granicy?) i to właśnie na ich zlecenie dokonałem werbalnego świętokradztwa oznajmiając, że wieszam każdego roku kalendarz z nagimi paniami zamiast tego dołączanego do świątecznego numeru PE. Dałem się skorumpować za garść judaszowych srebrników, chlip chlip. P.S. Śmiało, kontynuuj swe śledztwo w mojej sprawie Szerloku, jesteś nawet lepszą rozrywką niż wczesne odcinki "Miodowych lat". Edytowane wtorek o 07:06 przez Nomen dubium 10 Cytuj
HenrykIggO 288 Opublikowano wtorek o 09:22 Opublikowano wtorek o 09:22 Ja pierdole, skończ chłopie bo przykro się to już czyta. Kalendarz wychodzi raz na rok, ludzie chcą o tym pogadać, a Ty poprawiasz jakieś nic nie znaczące błędy. 1 Cytuj
Jontek80 237 Opublikowano wtorek o 10:32 Opublikowano wtorek o 10:32 Wlasnie gram w tego Fantasiana i w ogole nie rozumiem Zaxa. Dalbym tej grze dwa razy wiecej. Przynajmniej na poczatku. Jedyny problem to te kierunki na padzie w raz ze zmiana kamery. Poki co jakos mi to nie przeszkadza. Walki tez nie sa jakies wolne. Ostatnio mielismy wolniejsze w tych jrpgach gdzie byly one w turach. Kupilem na premiere i jakos mnie nie zawodzi. Co prawda po recenzji zamowilem Metaphor na wszelki wypadek ale wyglada ze ogram ta gierke do konca. Gram na 55" i jakos nie wypala oczu. Poziom pierwszego Kingdom Hearts. Cytuj
Shen 9 763 Opublikowano wtorek o 10:50 Opublikowano wtorek o 10:50 18 minut temu, Jontek80 napisał(a): w ogole nie rozumiem Zaxa. Nie jestes sam. 1 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano wtorek o 11:07 Opublikowano wtorek o 11:07 Ja odpalilem wczoraj na chwile demo. Fajny setup, na pewno bym temu 5/10 nie dal Ale może im dalej tym gorzej. Nie wiem, Zax może się męczył z tym tytułem przez większość czasu. Cytuj
Jontek80 237 Opublikowano wtorek o 13:45 Opublikowano wtorek o 13:45 Troche taka xenosaga wymieszana z bravely default ale wciagajaca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi