Square 8 775 Opublikowano wtorek o 16:25 Opublikowano wtorek o 16:25 Do mnie jeszcze nie dotarło. Jaki tam art na styczniu jest? Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano wtorek o 16:59 Opublikowano wtorek o 16:59 Na kalendarzu? Kingdom Come Deliverance 2 Jakbym nie spojrzał do tabelki z premierami na styczeń, to bym nie miał pojęcia że wychodzi Freedom Wars remaster. Na Vicie srogo ogrywałem. Cytuj
Square 8 775 Opublikowano wtorek o 17:20 Opublikowano wtorek o 17:20 21 minut temu, Mari4n napisał(a): Na kalendarzu? Kingdom Come Deliverance 2 A to mogę poczekać. Cytuj
Słupek 2 191 Opublikowano wtorek o 18:19 Opublikowano wtorek o 18:19 również nie mam jeszcze nowego numeru i źle się dzieje w domu. nie dość , że nikt nie wie jaki jest dzień tygodnia, "który jest"; musimy pytać się sąsiadów, sprawdzać w necie. to dwa, codziennie słyszę hasła "może darujmy w tym roku kalendarz z gierkami, przywieśmy "normalny" np. z dziećmi", jakbym mało ich widział na co dzień... póki co, dzielnie bronię miejsca w kuchni (na kalendarz) ale nie wiem jak długo wytrzymam. jak nie dojdzie do piątku, to muszę kupić dodatkowo, stacjonarnie 5 Cytuj
Jontek80 237 Opublikowano wtorek o 18:30 Opublikowano wtorek o 18:30 Deja vu. Gdzies juz go widzialem ale to moze byl jego brat blizniak. 1 Cytuj
Josh 4 934 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ale obrzydliwe grafiki daliście do kalendarza, chyba nigdy nie było tak źle. Ta z Ciri na końcu Za to okładka numeru super, bardzo klimatyczna. 1 Cytuj
tannerpl 0 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Czy listy gier wskazane przez Zgredów na s. 25-31 należy traktować jako osobiste rankingi gier czy jako wybór najciekawszych gier ubiegłego roku (miejsce bez znaczenia)? Bo sekcja, w której jest tabela, tzn. "2024 po lupą" wskazuje raczej na to drugie, ale numeracja jakby na pierwsze (jednak, nie ma żadnego tytułu/wstępu przed tabelą albo oznaczenia, że pierwsze miejsca to gry roku). Jeżeli to jednak topki, dość nieintuicyjne jest moim zdaniem mieszanie gatunków (np. silent hill 2 jest lepszy od Astro Bot, czy Dave the Diver lepszy od COD:BO6). Kiedyś (nie pamiętam czy rok temu) był podział na gatunki gier, tzn. każdy oznaczał najlepszą grę w danym gatunku, a oprócz tego swoją grę roku i moim zdaniem było to bardziej czytelne. A jako że to mój pierwszy tutaj post, to ponadto pozdrawiam forumek;) Cytuj
PiotrekP 1 946 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Numer już niemal w całości przeczytany, jak co miesiąc bardzo dobra robota przy publicystyce. Cytuj
Roger 2 097 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu 10 godzin temu, tannerpl napisał(a): Czy listy gier wskazane przez Zgredów na s. 25-31 należy traktować jako osobiste rankingi gier czy jako wybór najciekawszych gier ubiegłego roku (miejsce bez znaczenia)? Bo sekcja, w której jest tabela, tzn. "2024 po lupą" wskazuje raczej na to drugie, ale numeracja jakby na pierwsze (jednak, nie ma żadnego tytułu/wstępu przed tabelą albo oznaczenia, że pierwsze miejsca to gry roku). Jeżeli to jednak topki, dość nieintuicyjne jest moim zdaniem mieszanie gatunków (np. silent hill 2 jest lepszy od Astro Bot, czy Dave the Diver lepszy od COD:BO6). Kiedyś (nie pamiętam czy rok temu) był podział na gatunki gier, tzn. każdy oznaczał najlepszą grę w danym gatunku, a oprócz tego swoją grę roku i moim zdaniem było to bardziej czytelne. A jako że to mój pierwszy tutaj post, to ponadto pozdrawiam forumek;) Problem jest taki, że gatunki gier coraz bardziej się zacierają, to raz. Dwa, np. wyścigi to był w tym roku dramat, w redakcji mało kto grał w ten gatunek, więc 3/4 osób pisałaby w tym polu coś na siłę. Podobnie zresztą ma się temat ze strategiami choćby, których większość nie tyka. W TOP 100 wybraliśmy i oznaczyliśmy która gra została najlepsza w danym gatunku. W TOP 10 redaktorów z kolei TOP 1 to u każdego JEGO GRA ROKU. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi