Skocz do zawartości

PSX EXTREME 328 + KALENDARZ GRACZA 2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Nowy Rok mam 2 postulaty:

1. Wydawać kalendarz z numerem grudniowym, bo wiele osób kupuje kalendarze w grudniu na nowy rok i pewnie dlatego tyle pytań kiedy kalendarz. Sam nie lubię wieszać kalendarza na styczeń w połowie lub pod koniec miesiąca, w zależności kiedy Poczta dostarczy,
  2. Zrobić spis tematów, recenzji z każdego numeru w postaci wyszukiwalnej. Ile razy chciałem poczytać w papierze recenzje starych gier, ale bez odnalezienia w jakim numerze ona była jest to praktycznie niemożliwe i zawsze kończę czytając ją na ppe.pl. Kiedyś chyba był taki wyszukiwalny spis, ale chyba zaginął w akcji.
Opublikowano

Co do wyszukiwarki recenzji to jest u mnie na stronce, ale do 50 pierwszych numerów. Zabrakło czasu, a teraz nie mam czasu :/ kiedyś zaktualizuję, o wstępniaki, ale to chyba dzieciaki muszą podrosnacccccc

• Plusik 1
Opublikowano

Pięknie paczuszka już leci. Wiedziałem, że próg 50zł na patronajcie jest jednak lepszy niż 100 zł. Może już jutro będzie? Idealnie, bo jutro należałoby zdjąć stary kalendarz. Trzeba w takim razie szybko kończyć Ps3 extreme, 20 stron do platyny zostało :obama:

• Plusik 1
Opublikowano
23 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Co do wyszukiwarki recenzji to jest u mnie na stronce, ale do 50 pierwszych numerów. Zabrakło czasu, a teraz nie mam czasu :/ kiedyś zaktualizuję, o wstępniaki, ale to chyba dzieciaki muszą podrosnacccccc

@Roger ogarnie od 51 do dziś ;)

• Haha 3
Opublikowano

Wiedziałem, że za dobrze to wszystko szło. Paczkomat obok mnie pełny. Teraz w ten wiatr i chłód muszę ponad kilometr iść do paczkomatu tymczasowego, który znajduje się dodatkowo na patusiarskim osiedlu pełnym podejrzanych typów. I to jeszcze w sylwestra, czyli pewnie wszyscy od 10 rano chodzą już tam pijani. Rozumiem, że w razie czego Prezes Perez opłaci wiernemu czytelnikowi wstawianie nowych zębów? :sapek:

Opublikowano

Kilka pierwszych myśli po szybkim przejrzeniu numeru: 

1. Wasze goty trochę zaskoczyło. Sprawdzi się za kilka miesięcy, hehe.

2. Piechota nie dał swojego top 10. Nie było już miejsca, czy lenistwo? 

3. Jakościowo kalendarz to powrót do lat z advertigo. Perez obiecał, Perez dostarczył. Jak zawsze. 

4. Jest nawet trochę zapachu farby drukarskiej! 

5. Adam w Hyde parku życzy nam w 2025 kolejnych 17 numerów psx extreme. 12 + 4 specjale to chyba równa się 16? Przygotowujecie jakąś niespodziankę, czy po prostu matematyka nie jest mocną stroną Adama? W sumie nie musi być, przecież to nauczyciel języka polskiego. 

6. Kacper Adamus dołączył widzę do Piechoty i Majka, czyli do klubu łysych. Nie martw się, dalej jesteś ładny chłopak. No może trochę groźniej wyglądający. 

7. Czcionka w Hyde parku powiększona. @aux otworzy dzisiaj szampana, nie tylko z powodu sylwestra. 

8. Wraca Myszaq i wraca rozdzielanie jego tekstu extreme plusem. Niby pierdoła, ale nie można by było wcisnąć tego dodatku pomiędzy dwa jednostronicowe teksty? 

Dzięki za dostarczenie masy świetnych tekstów w 2024 i do zobaczenia na giereczkowym szlaku w przyszłym roku!

Bonus: 

Pan z inpostu chciał chyba przejąć moją paczkę. Jednak po zobaczeniu w środku kalendarza z kolorowymi giereczkami dla dzieci, musiał stwierdzić, że jednak jest normalny i odpuścił. 

20241231_121619.jpg

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pix napisał(a):

3. Jakościowo kalendarz to powrót do lat z advertigo. Perez obiecał, Perez dostarczył. Jak zawsze. 

5. Adam w Hyde parku życzy nam w 2025 kolejnych 17 numerów psx extreme. 12 + 4 specjale to chyba równa się 16? Przygotowujecie jakąś niespodziankę, czy po prostu matematyka nie jest mocną stroną Adama? W sumie nie musi być, przecież to nauczyciel języka polskiego. 

6. Kacper Adamus dołączył widzę do Piechoty i Majka, czyli do klubu łysych. Nie martw się, dalej jesteś ładny chłopak. No może trochę groźniej wyglądający. 

7. Czcionka w Hyde parku powiększona. @aux otworzy dzisiaj szampana, nie tylko z powodu sylwestra. 

8. Wraca Myszaq i wraca rozdzielanie jego tekstu extreme plusem. Niby pierdoła, ale nie można by było wcisnąć tego dodatku pomiędzy dwa jednostronicowe teksty? 

Dzięki za dostarczenie masy świetnych tekstów w 2024 i do zobaczenia na giereczkowym szlaku w przyszłym roku!

Bonus: 

Pan z inpostu chciał chyba przejąć moją paczkę. Jednak po zobaczeniu w środku kalendarza z kolorowymi giereczkami dla dzieci, musiał stwierdzić, że jednak jest normalny i odpuścił. 

20241231_121619.jpg

Adam nie czuł się na siłach na TOP 10, bo nie ograł wystarczająco dużo gier, by móc w tej kwestii się z czystym sumieniem wypowiadać. IMO jeśli tak czuł, to jak najbardziej szanuję i nie naciskałem.

Naciskam za to go regularnie, by wrócił z publi (o co też z kolei naciskacie mnie w mailach), więc miejmy nadzieję, że w 2025 znajdzie trochę czasu dla Szmatławca :) 

• Plusik 3
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, Pix napisał(a):

Bonus: 

20241231_121619.jpg

8. A to juz ktorys raz Plus jest w tym miejscu. To akurat na prosbe drukarni, jakos technicznie maja tak, ze to musi byc miedzy konkretne strony. To juz szybciej byloby zmienic miejsce Myszaqa. 

Opublikowano

Numer odebrany. Papier w kalendarzu trochę grubszy i za to duży plus.

Pismo wstępnie przeglądnięte, topka gier roku faktycznie zaskakująca, sporo publicystki- będzie co czytać.

Minął kolejny rok z lekturą Szmatławca i dobrze że @Perez zdołał go uratować, bo co byśmy teraz czytali. I wieszali co roku na ścianie. Za to wielkie dzięki jemu i całej redakcji.

• Lubię! 2
  • This 1
Opublikowano
4 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Minął kolejny rok z lekturą Szmatławca i dobrze że @Perez zdołał go uratować, bo co byśmy teraz czytali. I wieszali co roku na ścianie. Za to wielkie dzięki jemu i całej redakcji.

Za kilka numerów pewnie okaze się co dalej, bo Perez coś mówił, że po roku działalności usiądzie i podliczy czy to się opłaca :red:

Opublikowano

Gdyby najgorsze stało się faktem, oby jeszcze zdążyli wydać Snes Extreme w marcu :frog:

Chociaż ostatnio Perez i reszta ekipy dość optymistycznie o przyszłości pisma mówi, więc może jest jakaś nadzieja.

Opublikowano
15 minut temu, Pix napisał(a):

Gdyby najgorsze stało się faktem, oby jeszcze zdążyli wydać Snes Extreme w marcu :frog:

Chociaż ostatnio Perez i reszta ekipy dość optymistycznie o przyszłości pisma mówi, więc może jest jakaś nadzieja.

Wydamy, wydamy, ale w czerwcu :P Roger znowu nakombinował i się przesunął, ale w czerwcu to już mówi, że choćby sam miał napisać to będzie coś od Ninny. 

A co do przyszłości - na razie jest OK, więc jak nic nie walnie (jakieś podwyżki papieru czy coś) to kolejne pół roku na luzie działamy i obserwujemy (ja osobiście jestem ciekaw wydania z kalendarzem, ale to wyniki gdzieś pod koniec lutego). 

• Lubię! 2
Opublikowano
4 minuty temu, Perez napisał(a):

Wydamy, wydamy, ale w czerwcu :P Roger znowu nakombinował i się przesunął, ale w czerwcu to już mówi, że choćby sam miał napisać to będzie coś od Ninny. 

Okej, to już jest trollowanie. GTA VI, Half Life 3, czy Snes Extreme? Co wyjdzie wcześniej? :reggie:

Opublikowano
36 minut temu, Shen napisał(a):

Mimo, że gierka to jakiś szrot, to ta okładka na zywo fajnie sie prezentuje i dobrze sie wstrzeliła w okres swiateczny.

Okładka idealna na ten okres świąteczno noworoczny.