Perez 1 865 Opublikowano 31 grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 grudnia 2024 42 minuty temu, oFi napisał(a): Obecny i to jeszcze doszło w 2024! @Perezprzechodzisz samego siebie z szybkością wysylki w tym roku Tu to słowa uznania dla InPostu, naprawdę naparzają jak szaleni Aczkolwiek fakt, wczoraj pakowanie konkret, bo o ile Patronite czy prenumeraty InPost to w miarę stała liczba, tak zamówień numeru z kalendarzem lekko ponad 100, gdzie zazwyczaj schodzi tego z 50-70 w... miesiąc. 1 Cytuj
Kmiot 13 947 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 A gdyby tak co miesiąc dorzucać kartkę z kalendarza na kolejny miesiąc i tym samym numer z kalendarzem rozciągnąć na cały rok? Myślałeś o tym? Przyznaj. Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano 31 grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 grudnia 2024 Aż tak to nie kombinowałem, a może trzeba było! Takie "złóż to samo" - w ostatnim numerze zestaw zszywek. Ale tak poważnie to się zastanawiam, na ile takie wynalazki są faktycznie ciekawe - gdyby jakieś karty do gry itp. Cytuj
Szermac 2 886 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 No kalendarz eleganckiej jakości, wisi prosto, a nie tam jak tamta szmata xd Zawartość też się super zapowiada. Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 13 minut temu, Perez napisał(a): Ale tak poważnie to się zastanawiam, na ile takie wynalazki są faktycznie ciekawe Będą tatuaże i naklejki? nie no żartuje może to działało jak się było czytelnikiem i miało 10-15 lat. a czytelnik chyba dorasta z pismem. Ostatnio przeglądałem jakieś stare numery z 1998 i tamtejsza galeria rysunków od czytelników… poziom podstawówki. Cytuj
Grześ 422 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 U mnie niestety brak papieru i pdfa Co do kart i tym podobnych to są to raczej gadżety, które wrzuca się do szuflady i znajduje za 20 lat. Kalendarz jest bardziej praktyczny. Naklejki, które były dorzucane do specjali za czasów Łapusza, zostały w gazecie, poza jedną, która wylądowała na etui 3DSa. Z bardziej praktycznych rzeczy to może breloczki do kluczy, podkładki pod mysz itd., ale czy z tego powodu wzrosła by sprzedaż to raczej ciężko zakładać. Ale gdyby był sklepik z droższymi gadżetami typu emaliowany kubek z logiem PSXa to brałbym w preorderze. 1 Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano 31 grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 grudnia 2024 3 minuty temu, Grześ napisał(a): U mnie niestety brak papieru i pdfa Co do kart i tym podobnych to są to raczej gadżety, które wrzuca się do szuflady i znajduje za 20 lat. Kalendarz jest bardziej praktyczny. Naklejki, które były dorzucane do specjali za czasów Łapusza, zostały w gazecie, poza jedną, która wylądowała na etui 3DSa. Z bardziej praktycznych rzeczy to może breloczki do kluczy, podkładki pod mysz itd., ale czy z tego powodu wzrosła by sprzedaż to raczej ciężko zakładać. Ale gdyby był sklepik z droższymi gadżetami typu emaliowany kubek z logiem PSXa to brałbym w preorderze. Z PDF-em walczymy, coś ten nasz wynalazkowy system przymulił i ma to programista obadac i to podobno nawet dzisiaj. Bo plik od rana wgrany, a generowanie jak krew z nosa idzie. 1 1 Cytuj
Mari4n 507 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Towar już czeka w paczkomacie, a ja dopiero jutro będę mógł odebrać Cytuj
sph! 923 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 18 minut temu, Mari4n napisał(a): Towar już czeka w paczkomacie, a ja dopiero jutro będę mógł odebrać To podaj kod i nr paczkomatu, to ktoś odbierze dzisiaj za Ciebie 2 Cytuj
PiotrekP 1 937 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 PS3 Extreme nadal pięknie pachnie, a PSX już wogóle bez zapachu przychodzi. Cytuj
Mari4n 507 Opublikowano środa o 15:23 Opublikowano środa o 15:23 Potwierdzam, kalendarz lepszej jakości niż rok temu. I ta wisienka na torcie w postaci oznaczonych dni premiery poszczególnych numerów 2 Cytuj
Grześ 422 Opublikowano środa o 15:30 Opublikowano środa o 15:30 5 minut temu, Mari4n napisał(a): I ta wisienka na torcie w postaci oznaczonych dni premiery poszczególnych numerów Przy Perezie to ma sens, bo w starych kalendarzach te daty sprawdzały się tak samo jak daty premier gier, czyli wcale 1 Cytuj
PiotrekP 1 937 Opublikowano środa o 16:44 Opublikowano środa o 16:44 Dlatego ostatnio ich nie było. W 2023 już nie pamiętam. Kalendarz zmieniony już wczoraj, od kilku lat w tym samym miejscu. Cytuj
KubaPL 4 Opublikowano środa o 19:17 Opublikowano środa o 19:17 Kruca, PDF-a nowego nr jeszcze nie widzę, ale oby jutro był już możliwy do pobrania. Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano środa o 19:18 Autor Opublikowano środa o 19:18 2 minuty temu, KubaPL napisał(a): Kruca, PDF-a nowego nr jeszcze nie widzę, ale oby jutro był już możliwy do pobrania. Powinien. Mała awaria z generowaniem, obiecał mi programista dzisiaj wieczorkiem wybadać co i jak. 1 Cytuj
pgiersz 0 Opublikowano środa o 21:26 Opublikowano środa o 21:26 2 godziny temu, Perez napisał(a): Powinien. Mała awaria z generowaniem, obiecał mi programista dzisiaj wieczorkiem wybadać co i jak. no to grzecznie czekam ... u mnie też pdf brak 😞 cóż począć.... trzeba do ps3 Extreme wrócić 🙂 Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano środa o 22:43 Autor Opublikowano środa o 22:43 Niby cos ruszylo i sie generuja, ale to juz rano zobacze jak to wyglada. Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano czwartek o 08:09 Autor Opublikowano czwartek o 08:09 Uszanowanie! Styczniowy numer z Kalendarzem Gracza 2025 od dzisiaj w sprzedaży. Gdzie kupisz numer: – nasz sklep – wydanie papierowe lub elektroniczne – Allegro – wydanie papierowe – e-Kiosk – wydanie elektroniczne – Nexto – wydanie elektroniczne – eGazety – wydanie elektroniczne – Publio – wydanie elektroniczne – Patronite – wydanie dla Patronów – stacjonarne salony prasowe, m.in. Empik, InMedio, Kolporter PDF-y się naprawiają, ale jak ktoś bardzo potrzebuje to piszcie na priv - wygeneruję ręcznie. 2 1 Cytuj
Perez 1 865 Opublikowano czwartek o 08:31 Autor Opublikowano czwartek o 08:31 11 godzin temu, pgiersz napisał(a): no to grzecznie czekam ... u mnie też pdf brak 😞 cóż począć.... trzeba do ps3 Extreme wrócić 🙂 Zerknij na PDF-a. Cytuj
Słupek 2 185 Opublikowano czwartek o 08:33 Opublikowano czwartek o 08:33 u mnie właśnie się pojawił pdf Cytuj
LeifErikson 1 125 Opublikowano czwartek o 08:39 Opublikowano czwartek o 08:39 Marcellus coś się zmienił od zeszłego roku. Cytuj
janol 433 Opublikowano czwartek o 08:55 Opublikowano czwartek o 08:55 Muszę sprawdzić Thank Godness You're Here, bo to musi być dobra gra skoro zajęła jednocześnie 91 i 80 miejsce w Top 100 2024 ; ) Cytuj
Mejm 15 402 Opublikowano czwartek o 08:58 Opublikowano czwartek o 08:58 2 minuty temu, janol napisał(a): w Top 100 Top ile? xDDD Cytuj
KubaPL 4 Opublikowano czwartek o 09:22 Opublikowano czwartek o 09:22 Dziś PDF już do pobrania, dzięki wielkie! Cytuj
Square 8 766 Opublikowano czwartek o 09:31 Opublikowano czwartek o 09:31 Konsolometry złoto, wszystkie trzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi