Square 8 775 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Do mnie jeszcze nie dotarło. Jaki tam art na styczniu jest? Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Na kalendarzu? Kingdom Come Deliverance 2 Jakbym nie spojrzał do tabelki z premierami na styczeń, to bym nie miał pojęcia że wychodzi Freedom Wars remaster. Na Vicie srogo ogrywałem. Cytuj
Square 8 775 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 21 minut temu, Mari4n napisał(a): Na kalendarzu? Kingdom Come Deliverance 2 A to mogę poczekać. Cytuj
Słupek 2 190 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu również nie mam jeszcze nowego numeru i źle się dzieje w domu. nie dość , że nikt nie wie jaki jest dzień tygodnia, "który jest"; musimy pytać się sąsiadów, sprawdzać w necie. to dwa, codziennie słyszę hasła "może darujmy w tym roku kalendarz z gierkami, przywieśmy "normalny" np. z dziećmi", jakbym mało ich widział na co dzień... póki co, dzielnie bronię miejsca w kuchni (na kalendarz) ale nie wiem jak długo wytrzymam. jak nie dojdzie do piątku, to muszę kupić dodatkowo, stacjonarnie 4 Cytuj
Jontek80 236 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Deja vu. Gdzies juz go widzialem ale to moze byl jego brat blizniak. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi