Skocz do zawartości

GOTY 2024 - forumkowy ranking

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Square napisał(a):

Tak samo ty.

No ja nie brałem, bo pisałem już w innym temacie że ograłem zbyt mało gier w tym roku. I uznałem że mój głos nie byłby uczciwy wobec mnie samego, gdybym na siłę wskazywał GOTY i inne pozycje nie ogrywając uprzednio tych wszystkich gier w które chciałbym zagrać. 

Ale miło mi że tak o mnie pamiętasz :)

• Dzięki 1
Opublikowano
7 godzin temu, Square napisał(a):

Ogólnie mi chodziło, że nie wziąłeś udziału.

Z roku 2024 przeszedłem/ograłem tylko 3 gry, reszta produkcji była starsza, więc nie głosowałem. W sumie chyba jak co roku.

• Dzięki 1
Opublikowano
41 minut temu, ASX napisał(a):

Ale miło mi że tak o mnie pamiętasz :)

Nie pamiętałem, chyba balon zwrócił uwagę i na tym etapie już byłem po prostu ciekaw :cfaniak:

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

No nie trzeba. Ale jakoś wydaje się bardziej wiarygodne pisanie z perspektywy głosującego, niż kogoś kto olał, a teraz ma sporo do powiedzenia. 

To nie można być zdziwionym, że największy hit Atlusa z ocenami na poziomie 92/100 nawet się nie załapał? No przepraszam, następnym razem administrator musi zrobić zamkniętą grupę ;)

Edytowane przez SnoD
Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

Nie pamiętałem, chyba balon zwrócił uwagę i na tym etapie już byłem po prostu ciekaw :cfaniak:

A to akurat nie widziałem. Na ale akurat to mnie nie dziwi, na mojego największego fana zawsze mogę liczyć 

Opublikowano

Może wróci jak będzie zainteresowanie.

O jakimś spóźnionym GOTY też można pomyśleć, dla tych to ogrywają z opóźnieniem. Dla mnie w tym roku byłby to Death Stranding.

• Lubię! 1
Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał(a):

można się wpisać w temat 

Ja bym to połączył w 1 plebiscyt, bo tutaj mało kto zaglądo, patrząc na popularność, mało ludzi zaglądo (sorry słaby jestem w zaimkach :D)

# (Spóźnione 2025 + średniak 2025)

9 godzin temu, SnoD napisał(a):

W Metaphora jeszcze nie grałem, ale recenzje i odbiór na premierę były mocarne. Dlatego zdziwiłem się, że gra się nie załapała.

Gra z jakiegoś powodu w opiniach powodowała dosyć skrajne emocje po premierze, niektórzy nawet po ich przeczytaniu zrezygnowali z forumingu :D. Dla mnie powód nieznany, bo mnie się akurat bardzo podobała, razem z Rebirth i Dżakuzą mocarz w gatunku jRPG tego roku. 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał(a):

A to akurat nie widziałem. Na ale akurat to mnie nie dziwi, na mojego największego fana zawsze mogę liczyć 

To było proste pytanie z mojej strony kapitanie. Dlaczego tak dwóch aktywnych na forum gości w temacie Xbox nie oddało głosu. Teraz już wiem, że mało gier ograliście. Może za rok się uda zagłosować! 

Opublikowano
2 godziny temu, Moldar napisał(a):

Spóźnione goty o ile brzmi spoko tak może się okazać ze na 90 glosujących będzie 90 gier ;)

To, że na forum nie bierze się pod uwagę remasterów wydanych w danym roku to kuriozum. Dla kogoś jest to zawsze nowa gra, a lepszy uczciwie udany głos za remaster kilkuletniej gry niż (nie)branie udziału aby zagłosować na coś tylko dlatego, że po raz pierwszy pojawiło się w danym roku. Uważam, że naprawdę warto się nad tym pochylić, może to lekko zmienić rozkład głosów, ale przynajmniej będzie zgodne ze stanem faktycznym opinii forumowiczów.

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał(a):

To było proste pytanie z mojej strony kapitanie. Dlaczego tak dwóch aktywnych na forum gości w temacie Xbox nie oddało głosu. Teraz już wiem, że mało gier ograliście. Może za rok się uda zagłosować! 

Oddam Ci córkę z autyzmem i za rok powiesz mi ile udało Ci się gier ograć :Cell:

• Smutny 1