Skocz do zawartości

GOTY 2024 - forumkowy ranking

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, SlimShady napisał(a):

Jest i on, schizofrenik z podlaskiego Arkham Asylum, który od lat kłóci się sam ze sobą w tych samych tematach.

Coś tam pierdolisz se pod nosem, ale nie odróżniłbym tego od szczekania psa.

4 minuty temu, Homelander napisał(a):

No to nie zapomnij ograć wszystkich gier na Playstation 5 zanim się na jego temat wypowiesz następnym razem. Wszystkie gry na Gamepassie zanim się o nim wypowiesz. I tak dalej. No chyba, że wybiorczo traktujesz

Kompletnie nie kumam dyskredytowanie ASXa który zamiast postawić, jak to często bywa, na faworyta z ulubionej platformy postanowił wstrzymać się od głosu. Gdyby napisał, że GOTY Indiana, bo tylko to ograł z gier w 2024 to byłoby to w jakikolwiek sposób dla ciebie satysfakcjonujące?

Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

Ale nie napisałem nigdzie że chciałbym ograć wszystkie, chciałbym zagrać tylko w te które mnie interesują, zanim zagłosuje. 

A czemu? A co jak jednak coś co nie ograłeś to GOTY? Zgodnie z Twoją logiką byłoby to nieuczciwe. Czy jakiego tam słowa użyłeś

Opublikowano

Jedno małe niewinne pytanie z mojej strony i w pół dnia prawie drugie tyle stron, co wcześniej w całym plebiscycie. Niesamowite…

A Wystarczyło jak Gowin, zagłosować ale się nie cieszyć :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Zależy mi na tym, żeby nie tracić czasu na dyskusje z osobami, które nie są dla mnie wiarygodne w swoich wypowiedziach.

Pamiętacie tego pecetowca z tematu PS5 Pro co nie skończył żadnej gry w tym roku? 

:kekw:

Opublikowano

Ja ogólnie nawet skończyłem kilka gier z minionego roku. Ale po prostu uważam że żadna z nich nie zasługuje moim zdaniem, ani na GOTY ani na rozczarowanie. Były po prostu dobre, nic więcej.

Być może jakbym zagrał np. w takiego Indiane Jonesa te bym miał teraz inne zdanie i okrzyknalbym go grą roku, ale równie dobrze mógłbym uznać że to po prostu i tylko jedna z wielu dobrych gier 2024 r. Dlatego wolałem uczciwie moim zdaniem wstrzymać się od głosowania, zamiast głosowac na siłę. 

Nie czułem też obowiązku czy przymusu by oddać głos, w jak to nazwał Greg, "najważniejszej ankiecie roku". I tak szczerze nie do końca rozumiem, dlaczego to akurat to mojemu zdaniu w to na co lub nie zagłosowałem kilka osób poświęca tyle uwagj. Ponieważ mój ewentualny głos byłby tyle samo wart co wszystkich użytkowników, a i nie jestem też jedynym który  zdecydował się nie głosować. 

Opublikowano

Wiesz, to tak jak z Kaczyńskim i szeregowym posłem. Jak szeregowy poseł nie zagłosuje w ważnej sprawie to nikogo. Ale jak Kaczyński to jest afera :D A przecież głos ważny tak samo lol

Opublikowano

No to w tym porównaniu o wiele bardziej czuje się szeregowym posłem niż Kaczyńskim lub Tuskiem (zależy kto jaką stronę preferuje). 

Zresztą nigdy nie uważałem żeby jakaś ankieta na forum, plebiscyt były jakąś ważną sprawą. Im staje się starszy tym w sumie coraz bardziej olewam wyniki tych wszystkich rankingów i plebiscytów, a skupiam się na tym co po prostu mi się podoba. 

Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

No to w tym porównaniu o wiele bardziej czuje się szeregowym posłem niż Kaczyńskim lub Tuskiem (zależy kto jaką stronę preferuje). 

Zresztą nigdy nie uważałem żeby jakaś ankieta na forum, plebiscyt były jakąś ważną sprawą. Im staje się starszy tym w sumie coraz bardziej olewam wyniki tych wszystkich rankingów i plebiscytów, a skupiam się na tym co po prostu mi się podoba. 

No już nie bądź taki skromny. Jesteś

mesjaszem forumkowej mniejszości i wykpiwany przez forumkową większość - wypisz wymaluj Kaczyński :leo:

Ja, osobiście, uważam takie plebiscyty czy topki za część zabawy. Jasne, gram w co mi się podoba, to jasne, ale mimo wszystko takie Game Awards śledziłem z ciekawością. Forumkowe głosowania też, bo czemu nie. Szkoda, że nie zagłosowałeś w oficjalnej ankiecie, ale możesz teraz nadrobić. Na podstawie tego w co grałeś, ile grałeś i ile wiesz. Dawaj :)

Opublikowano
13 minut temu, Homelander napisał(a):

Szkoda, że nie zagłosowałeś w oficjalnej ankiecie, ale możesz teraz nadrobić. Na podstawie tego w co grałeś, ile grałeś i ile wiesz. Dawaj

Napisałem przed chwilą że  uważam żadna z gier które gralem nie zasługuje na GOTY lub rozczarowanie. Dlaczego mam głosować na siłę?

Opublikowano

Jeden oszust a drugi po pijaku wytykał ,że Red nie pracuje więcej a mógłby i się przyjebali do typa co nie oddał głosu w ankiecie. No curva dawno czegoś takiego na forum nie grali. 

Śmietnik od dwóch stron i nic więcej. 

• Haha 4
Opublikowano

Oszustwa, choroby, pijaństwo, obsesje, nie granie w gry, a to wszystko, a nawet więcej w goty 2024 :obama:

Jak samo głosowanie w tym roku dość spokojnie przebiegało, tak afterek mocno emocjonujący.

Cytując klasyka. Sprawa jest poważna. 

Opublikowano

Jakbym nie pił od dawna i nie miał dość dobrych relacji z Redem na tym forum, to bym myślał, że to przez moje niewinne pytanie taki efekt motyla Xd 

No chyba, że ja to ten oszust? :philosoraptor:

Opublikowano

Ale ten rok również może być mocarny. Możliwe GTA VI, Death Stranding 2, Doomik, Kingdom Come 2, Yotei, Fable, Cornos, Path of Exile 2, pewnie coś od Nintendo i pewnie o wielu zapomniałem ;)

Wybornie

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ale ten rok również może być mocarny. Możliwe GTA VI, Death Stranding 2, Doomik, Kingdom Come 2, Yotei, Fable, Cornos, Path of Exile 2, pewnie coś od Nintendo i pewnie o wielu zapomniałem ;)

Wybornie

I tylko jeden sprzęt, na którym będzie można ograć je wszystkie :obama:.