squaresofter 225 Opublikowano środa o 13:57 Opublikowano środa o 13:57 GOTY: Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon Remake połowy klasycznego Tsukihime, bez erotyki (niestety), z dubbingiem, z nowymi grafikami, dodatkową ścieżką fabularną i z osiemdziesięcioma nowymi utworami muzycznymi. A mówili, że Nasu nic nigdy nie wyda na Zachodzie. Wydał już niemal wszystko. Na szczęście lubi pieniądze. Runner up: Persona 3 Reload Persona 3 taka piękna, taka hiphopowa i wciąż taka słodko-gorzka i mroczna. Wreszcie można było zagrać z japońskimi głosami i w polskiej wersji językowej. Konkurencja zajmująca się gatunkiem jrpg niech się uczy jak to się robi. Rozczarowanie roku: Finał Fantasy XIV: Dawntrail Tak to się kończy gdy główna ekipa odpowiedzialna za magię Czternastki robi FFXVI a nowym rozszerzeniem zajmują się aktywiści polityczni pozbawieni talentu i wyobraźni. Najbardziej wyczekiwany tytuł 2025: Monster Hunter Wilds Okładanie po głowach wielkich stworów z Japońcami w kooperacji to jest to. Capcom kolejny rok w gazie. Na czym grasz? PS5, PS4, PS3, PS2, PSone, VITA, PSP, WiiU, 3DS, NDS, Wii, GCN, SNES Mini, NES Mini, XSX, XOne, X360, Xbox, DC, And, PC. Nie gram tylko na tym czego zapomniałem odpalić albo kupić. 2 Cytuj
Mari4n 507 Opublikowano środa o 15:06 Opublikowano środa o 15:06 GOTY: Astro Bot Dłuższy czas się zastanawiałem między Astro a Indianą, ale wybrałem jednak tego pierwszego. Nostalgia zrobiła swoje. Mimo wszystko Indiana był blisko zgarnięcia mojego tegorocznego TOP. RunnerUp1: Indiana Jones and the Great Circle Jak wyżej. Bardzo blisko do osobistego GOTY 2024, na pewno wrócę po premierze na PS5. RunnerUp2: Tekken 8 Nie jest to najlepsza odsłona serii, ale jest lepsza od poprzednika. Przynajmniej postacie nie wyglądają już jak plastikowe lalki nasmarowane olejem. Heat na początku mi przeszkadzał, ale nauczyłem się z nim żyć. Rozczarowanie roku: Princess Peach Showtime Spodziewałem się trochę więcej zawartości. Gra jest krótka, a replayability jest w zasadzie zerowe. Najbardziej wyczekiwany tytuł: Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Z serią Yakuza jestem od jej początków na PS2, a Majima-niisan to jedna z moich ulubionych postaci, więc wybór był prosty. Gram na: PS5, XSS, Switch OLED, PC, plus większość platform z poprzednich generacji (PS1-PS4, NES, N64, GCN, Wii, OG Xbox, GB, GBC, GBA/SP, NDSL, 3DS, Saturn, DC, Vita, PSP) 2 Cytuj
pleju 210 Opublikowano piątek o 00:51 Opublikowano piątek o 00:51 GOTY - Stellar Blade Runner up 1 - Astro Bot Runner up 2 - Final Fantasy VII Rebirth Rozczarowanie roku - Hellblade 2 Wyczekiwany tytuł - GTA6 Na czym grasz - PS5 Pro, Steam Deck 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi