Skocz do zawartości

GOTY 2024 - forumkowy ranking

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym powiedział że gorsze są jednak te pasywno agresywne posty (w tym już te usunięte przez moderacje) który szuka każdej okazji by dopierdzielić, się że ktoś nie zagłosował w ankiecie na forum 

• beka z typa 3
Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

Ja bym powiedział że gorsze są jednak te pasywno agresywne posty (w tym już te usunięte przez moderacje) który szuka każdej okazji by dopierdzielić, się że ktoś nie zagłosował w ankiecie na forum 

To zwykła ciekawość dlaczego tak aktywny w przeróżnych tematach gierkowych użytkownik jak Ty nie zagłosował w sumie najważniejszej ankiecie roku. 

• This 2
Opublikowano
9 minut temu, Homelander napisał(a):

Współczuję i rozumiem gniew i frustrację, sam mam niepełnosprawną córkę i wiem jak ciężko poukładać priotytety. Z drugiej strony jednak każdy ma jakąś historię, jakieś problemy i takie pasywno-agresywne teksty są nie fair. 

Ogólnie to dopierdalanie się do tego ile ktoś gra w ciągu roku i czy wyrabia normę w fabryce grazbestu aby przypadkiem nie odebrano mu licencji gracza to jest wyższy poziom absurdu. 

• Plusik 6
Opublikowano
8 minut temu, Homelander napisał(a):

To zwykła ciekawość dlaczego tak aktywny w przeróżnych tematach gierkowych użytkownik jak Ty nie zagłosował w sumie najważniejszej ankiecie roku. 

nie nazwałbym tego zwykłą ciekawością, raczej czymś w rodzaju obsesji i szukaniu tylko okazji do zaczepki. 

Mnie na przykład nie wiele interesuję dlaczego i kto nie głosował w ankietach na forum. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

nie nazwałbym tego zwykłą ciekawością, raczej czymś w rodzaju obsesji i szukaniu tylko okazji do zaczepki. 

Mnie na przykład nie wiele interesuję dlaczego i kto nie głosował w ankietach na forum. 

A mnie i innych tak. I co teraz?

Opublikowano

Jak od nie zagłosowania na goty i pytaniu dlaczego, można przejść do rozmów o niepełnosprawności i wytykaniu komuś obsesji :)

Tak po ludzku, to współczuję, ale każdy ma tu swoją historię i mnóstwo problemów. 

• Plusik 1
Opublikowano
7 minutes ago, ASX said:

w takim razie podziwiam twoje zainteresowania

No tak, interesuje mnie, co ASX, który ma tyle do powiedzenia w każdym growym temacie, wypisuje elaboraty na przeróżne tematy, ma też do powiedzenia w tym temacie najważniejszym, dla którego tu wszyscy jesteśmy: w temacie o grach. No gówno ma do powiedzenia jak się okazuje :) 

• Haha 1
  • This 1
Opublikowano
8 minut temu, Homelander napisał(a):

No tak, interesuje mnie, co ASX, który ma tyle do powiedzenia w każdym growym temacie, wypisuje elaboraty na przeróżne tematy, ma też do powiedzenia w tym temacie najważniejszym, dla którego tu wszyscy jesteśmy: w temacie o grach. No gówno ma do powiedzenia jak się okazuje :) 

no mam taką zasadę że  wypowiadam się raczej o grach w które zagrałem i tego staram się trzymać. Dlatego nie chciałem głosować w ankiecie, nie grając wcześniej w Indiane czy Space Marine i wciąż nie kończąc Stalkera 2. Uważam że to dosyć uczciwe podejście. 

O wiele lepsze niż wypowiadanie się i głosowanie w ankiecie na gry w który w które nie grałem, do tych osób jakoś nikt nie ma pretensji. 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To jest tak złe na tak wielu płaszczyznach, że nawet nie wiem od czego zacząć, ale  zacząć możemy od ustalenia ile gier w danym roku należy przejść aby brać udział w głosowaniu?

To jeszcze ile konsol trzeba posiadac zeby wypowiadac sie na forum.

Opublikowano
4 minutes ago, ASX said:

no mam taką zasadę że  wypowiadam się raczej o grach w które zagrałem i tego staram się trzymać. Dlatego nie chciałem głosować w ankiecie, nie grając wcześniej w Indiane czy Space Marine i wciąż nie kończąc Stalkera 2. Uważam że to dosyć uczciwe podejście. 

O wiele lepsze niż wypowiadanie się i głosowanie w ankiecie na gry w który w które nie grałem, do tych osób jakoś nikt nie ma pretensji. 

No tak, uczciwiej byłby gdybyś jeszcze skończył Jujutsu Kaisen: Cursed Clash, Transformers: Galactic Trials i Looney Tunes: Wacky World of Sports. Bo a nóż któraś z nich to dla Ciebie będzie GOTY. I co wtedy? Będziesz nieuczciwy! Mam nadzieję, że pokazałem Ci Twój błąd logiczny? 

Opublikowano

Ale musze przyznać że schlebia mi jak bardzo zależy ci na moim głosie, w następnej ankiecie obiecuje że postaram się zagłosować. 

Opublikowano
7 minutes ago, ASX said:

Ale musze przyznać że schlebia mi jak bardzo zależy ci na moim głosie, w następnej ankiecie obiecuje że postaram się zagłosować. 

Zależy mi na tym, żeby nie tracić czasu na dyskusje z osobami, które nie są dla mnie wiarygodne w swoich wypowiedziach. Ok, kupuję Twoje wyjaśnienie, jakkolwiek głupie i leniwe by nie było

Opublikowano

No ale akurat wypowiadanie się o grach w które się grało świadczy raczej o wiarygodności. Byłbym niewiarygodny gdybym wypowiadał się raczej o grach w które nie grałem. 

• This 1
Opublikowano
5 minutes ago, ASX said:

No ale akurat wypowiadanie się o grach w które się grało świadczy raczej o wiarygodności. Byłbym niewiarygodny gdybym wypowiadał się raczej o grach w które nie grałem. 

Nikt Cię nie zmusza. Mogłeś zagłosować na to w co grałeś. Nawet mogłeś zaznaczyć, że nie grałeś w to czy w to. Głosowanie to nie pisanie recenzji. Argument o tym, że nie głosowałeś, bo nie grałeś we wszystko już obaliłem wyżej.

No nic, temat chyba wyczerpany :)

Opublikowano

No może twoim zdaniem obaliłeś, ja jednak wolę zostać przy swoim podejściu że lepiej jednak wcześniej zagrać zanim się wypowiem lub zagłosuje w ankiecie. 

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

No może twoim zdaniem obaliłeś, ja jednak wolę zostać przy swoim podejściu że lepiej jednak wcześniej zagrać zanim się wypowiem lub zagłosuje w ankiecie. 

No to nie zapomnij ograć wszystkich gier na Playstation 5 zanim się na jego temat wypowiesz następnym razem. Wszystkie gry na Gamepassie zanim się o nim wypowiesz. I tak dalej. No chyba, że wybiorczo traktujesz

Opublikowano

Ale nie napisałem nigdzie że chciałbym ograć wszystkie, chciałbym zagrać tylko w te które mnie interesują, zanim zagłosuje.