XM. 11 224 Opublikowano sobota o 15:05 Opublikowano sobota o 15:05 Ktoś bral z tej strony wcześniej? Bo dziwne, że na stronie sprzedają 3 dychy taniej i jeszcze bez kosztów przesyłki. Cytuj
Luqat 989 Opublikowano sobota o 15:33 Opublikowano sobota o 15:33 (edytowane) Ja nie brałem nigdy, ale widzę, że ludzie kupowali. Bez kosztów przesyłki, tylko jak odbierzesz osobiście W innym wypadku wybierasz InPost, DPD albo pocztę i odpowiednio dopłacasz. Ja wziąłem InPost za 13,99 Co do ceny na allegro, to myślę, że przez te opłaty jest drożej, tak jak Dejw ma na swojej stronie taniej, a na Allegro drożej. No i na allegro masz większą bazę klientów. Takie moje zdanie Edytowane sobota o 15:36 przez Luqat Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano sobota o 17:33 Opublikowano sobota o 17:33 Zamówiłem z płatnością przy odbiorze. Zobaczymy czy prawilny sklep. Cytuj
_Red_ 12 100 Opublikowano sobota o 17:40 Opublikowano sobota o 17:40 2 godziny temu, XM. napisał(a): Ktoś bral z tej strony wcześniej? Bo dziwne, że na stronie sprzedają 3 dychy taniej i jeszcze bez kosztów przesyłki. Ja (pisalem wcześniej o Uniblo i ofercie za 123 zł), ale prewencyjnie za pobraniem bo wcześniej nie znałem sklepu i wolalem uniknąć jaj typu brak towaru, a kasa zamrożona. Szybko przyszlo, zapłaciłem pocztexowi przy odbiorze. Jak brałem to wysyłka pobraniowa była za jakies 12 zł, paczkomat z opłatą z góry chyba 13-14 zl. 1 Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano sobota o 18:59 Opublikowano sobota o 18:59 To co na mnie robi ogromne wrażenie na każdym kroku, to niewyobrażalna wręcz pieczołowitość wykonania miasta. Od zapyziałych zakamarków Powiśla, przez targi i stragany, aż po miejsca kultu jak cerkiew. Wszystko pięknie odwzorowane. 1 Cytuj
Rozi 829 Opublikowano sobota o 22:29 Autor Opublikowano sobota o 22:29 I to w zgodzie ze źródłami historycznymi. Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano niedziela o 10:49 Opublikowano niedziela o 10:49 Ja tam się nie znam, ale widać na pierwszy rzut oka, że musi być w zgodzie z materiałem źródłowym. Zbyt dużo realistycznych detali na sztampy z generatora. Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano wczoraj o 11:52 Opublikowano wczoraj o 11:52 Ten uniblo.pl jest prawilny? Bo zamówiłem przed weekendem i ani maila, ani nic. Tylko pobraniowa paczkę wziąłem, nie wiem czy to ma znaczenie. Cytuj
Luqat 989 Opublikowano wczoraj o 13:08 Opublikowano wczoraj o 13:08 Przeczytaj odpowiedź cztery posty wyżej. Ja zamawiałem do paczkomatu i dostałem wczoraj maila z numerem przesyłki. Obecnie jest status "w przygotowaniu". Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano wczoraj o 13:12 Opublikowano wczoraj o 13:12 Dobra dzwoniłem do nich. Mieli awarie i maile nie dochodziły. Jutro mają wysyłać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi