XM. 11 513 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ktoś bral z tej strony wcześniej? Bo dziwne, że na stronie sprzedają 3 dychy taniej i jeszcze bez kosztów przesyłki. Cytuj
Luqat 1 003 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) Ja nie brałem nigdy, ale widzę, że ludzie kupowali. Bez kosztów przesyłki, tylko jak odbierzesz osobiście W innym wypadku wybierasz InPost, DPD albo pocztę i odpowiednio dopłacasz. Ja wziąłem InPost za 13,99 Co do ceny na allegro, to myślę, że przez te opłaty jest drożej, tak jak Dejw ma na swojej stronie taniej, a na Allegro drożej. No i na allegro masz większą bazę klientów. Takie moje zdanie Edytowane 1 lutego przez Luqat Cytuj
GSPdibbler 198 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Zamówiłem z płatnością przy odbiorze. Zobaczymy czy prawilny sklep. Cytuj
_Red_ 12 149 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 2 godziny temu, XM. napisał(a): Ktoś bral z tej strony wcześniej? Bo dziwne, że na stronie sprzedają 3 dychy taniej i jeszcze bez kosztów przesyłki. Ja (pisalem wcześniej o Uniblo i ofercie za 123 zł), ale prewencyjnie za pobraniem bo wcześniej nie znałem sklepu i wolalem uniknąć jaj typu brak towaru, a kasa zamrożona. Szybko przyszlo, zapłaciłem pocztexowi przy odbiorze. Jak brałem to wysyłka pobraniowa była za jakies 12 zł, paczkomat z opłatą z góry chyba 13-14 zl. 1 Cytuj
SnoD 2 484 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego To co na mnie robi ogromne wrażenie na każdym kroku, to niewyobrażalna wręcz pieczołowitość wykonania miasta. Od zapyziałych zakamarków Powiśla, przez targi i stragany, aż po miejsca kultu jak cerkiew. Wszystko pięknie odwzorowane. 1 Cytuj
Rozi 1 028 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego I to w zgodzie ze źródłami historycznymi. Cytuj
SnoD 2 484 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Ja tam się nie znam, ale widać na pierwszy rzut oka, że musi być w zgodzie z materiałem źródłowym. Zbyt dużo realistycznych detali na sztampy z generatora. Cytuj
GSPdibbler 198 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Ten uniblo.pl jest prawilny? Bo zamówiłem przed weekendem i ani maila, ani nic. Tylko pobraniowa paczkę wziąłem, nie wiem czy to ma znaczenie. Cytuj
Luqat 1 003 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Przeczytaj odpowiedź cztery posty wyżej. Ja zamawiałem do paczkomatu i dostałem wczoraj maila z numerem przesyłki. Obecnie jest status "w przygotowaniu". Cytuj
GSPdibbler 198 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Dobra dzwoniłem do nich. Mieli awarie i maile nie dochodziły. Jutro mają wysyłać. Cytuj
Luqat 1 003 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Właśnie wyjąłem z paczkomatu, także polecam firma Uniblo Cytuj
KrYcHu_89 2 642 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Ostatni akt . No fabularnie to ta gra strasznie dowozi, aż szkoda, że taki talent będą teraz marnować na Remake Wiedźmina, zamiast dłubać coś nowego, bo potencjał mają, szczególnie w pisaniu historii i lore świata. Topka fabularna AA z PL razem z Wojnami Krwi. 1 Cytuj
SnoD 2 484 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Drugi rozdział pękł, prawie 30h na liczniku, a fabularnie nic nie traci rozpędu Cytuj
SnoD 2 484 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego (edytowane) Wiesz, że wybory w grze są znaczące jak w ostatnim akcie głowisz się nad większością decyzji No i ta fabuła. Jak teraz wszystko ładnie się spina, a skutki naszych poczynań co rusz zaskakują. Już czuję, że po Thaumaturge jeszcze trudniej będzie mi się wciągnąć w jakąkolwiek inną grę fabularną. To jedna z tych produkcji, która wyznacza pewien poziom, po którym ciężko jest wrócić do gier, które pod tym względem odstają i zieją przeciętnością. EDYTA: No i koniec. Piękna i zaskakująca to była gra. Po osiągnięciach patrzę, że trafiłem chyba najrzadsze rozwiązanie. Końcówka to prawdziwy rollercoaster Jedno mi się tylko nie podobało, przed wejściem do ostatniej odblokowanej lokalizacji nie ma żadnego ostrzeżenia, że blokuje nam to wyjście do innych i nie skończyłem pewnych rzeczy, a nie miałem wcześniejszego zapisu stanu gry i automatyczny nadpisał się już w ostatniej. To jest spore niedopatrzenie dewelopera. Edytowane 16 lutego przez SnoD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi