Paliodor 1 817 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Kąsole mają swoje tematy z podsumowaniami to i najlepsza pecetowa platforma do grania też je musi mieć. Zamiast screenów lepiej wrzucać linki do całego zestawienia bo jest tego sporo, a i można ciekawych rzeczy się dowiedzieć co tam się ogrywało przez ten rok. Link do mojego: https://s.team/y24/ftgggbt?l=polish Generalnie bez szału u mnie,jak już coś puszczałem to nieraz na parę minut i potem przeskakiwało się po następnych tytułach. Do tego coś na konsolach się ograło i tak w sumie wiele się nie pokończyło,a jeszcze więcej pozaczynało. Ostatnimi czasy mam problem by przysiedzieć przy czymś dłużej niż na godzinę,a czas człowiek ma na granie tylko sam nie wiem czy to zmęczenie materiału czy proza życia jakoś odcisnęła piętno na hobby... Cytuj
Homelander 2 293 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Pisałem już w temacie. Mogą sobie to podsumowanie w tyłek wsadzić. Nie liczą gry offline, np. na Steamdecku. Nie podają godzin. Zero przydatności to ma Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 30 grudnia 2024 Autor Opublikowano 30 grudnia 2024 Cóż lepsze to niż nic. Z offline to lipa ale w sumie taka chyba cena jak chce się grać, a by synchronizowało dane trzeba być online. Cytuj
Homelander 2 293 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 29 minutes ago, Paliodor said: Cóż lepsze to niż nic. Z offline to lipa ale w sumie taka chyba cena jak chce się grać, a by synchronizowało dane trzeba być online. Jakoś Nintendo ze Switchem potrafią to ogarnąć i jak konsola się połączy z netem to dane z gry offline się synchronizują. Cytuj
Bzduras 12 802 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 https://s.team/y24/fdnkwgk?l=polish Sporo mięska na PC w tym roku Cytuj
iluck85 2 980 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Byłem ciekaw ile na Steam mi zeszło godzin, bo zapewne więcej niż na pozostałych 3 konsolach razem wziętych, ale nie ma tego licznika. Szkoda. Najciekawsze dla mnie z tych wszystkich statystyk. Cytuj
Suavek 4 875 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 https://s.team/y24/fcjnvwg?l=english Ever Crisis nie zaliczam jako granie, tylko klikanie, ale i bez tego jak na mnie dobry roczek był. Szkoda tylko, że nie da się odświeżyć danych, jak się odpaliło Replay na początku grudnia. W ostatnich tygodniach trochę jeszcze pograłem więcej, ale tutaj tego nie widać. Cytuj
PiotrekP 1 931 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 U mnie na steam oprócz DD Dark Arisen i KCD oraz ATS, cała reszta to "zagraj w to jeszcze raz". A trochę tego było. Muszę w końcu zrobić podsumowanie z tych powtórek Cytuj
creatinfreak 3 885 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 3 godziny temu, iluck85 napisał(a): Byłem ciekaw ile na Steam mi zeszło godzin, bo zapewne więcej niż na pozostałych 3 konsolach razem wziętych, ale nie ma tego licznika. Szkoda. Najciekawsze dla mnie z tych wszystkich statystyk. Dokładnie też na to czekałem. No i co? Było trzeba wejść po kolei w każdą skończoną grę i zliczyć, co mi dało mniej więcej 210h na steam. W przyszłym roku jak będę coś kończyć i zapisywać na listę to od razu sobie spisze ile godzin mi to zajęło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi