NemoKOF 731 Opublikowano 20 stycznia Autor Opublikowano 20 stycznia Zdjęcie nie działa zupełnie. Pozwoliłem sobie wkleić poprawny link bo kolega nie poprawia widzę: https://postimg.cc/PCXp9CSB Cytuj
Meanthord 388 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia @NemoKOF i jak tam wrażenia po zakupie po dłuższym czasie? Tylko szczerze . Handel czy zostaje? A może poleciłbyś coś innego? Cytuj
NemoKOF 731 Opublikowano 29 stycznia Autor Opublikowano 29 stycznia @Meanthord Właśnie skończyłem sesyjke w House of Ashes. Dla mnie sztos. Wrzucam do kieszeni i mając Bazzite mam pseudo konsolę na której chodzą względnie nowe gry + to co na Steam Decku. Skończyłem wczoraj fabułkę MK1 (podstawka + DLC). Maszynka zostaje. Z ciekawostek - nowe chipy AMD w wersjach laptopowych (czyli nie seria Z) mają teraz różne rdzenie i jeśli gra korzysta z CPU bardzo to zyskuje ona na wydajności na Linuxie który umie lepiej w zarządzanie rdzeniami Spoiler Możliwe, że chipy Z2 nie będą miały takiej różnicy bo tam chyba rdzenie CPU będą takie same ale nie zagłębiałem tematu. Piszę oczywiście tylko o najmocniejszym chipie. Cytuj
Daffy 10 820 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Usypianie i wybudzanie konsolowe to jakiś ficzer steam decka czy każdy z acerow/rogów/ Lenovo po instalacji steam os będzie potrafił to samo zamiast tej zjebanej hibernacji z Windowsa? Cytuj
NemoKOF 731 Opublikowano 15 lutego Autor Opublikowano 15 lutego Każdy który jest dobrze wspierany przez Bazzite os np. Więc rog ally, Lenovo go, gpd win mini. Na każdym dziala jak na SD :-) Na swoim mini używam praktycznie tylko bazzite, jest zajebiście :-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi