Homelander 2 362 Opublikowano niedziela o 23:18 Opublikowano niedziela o 23:18 Nie wiem czemu nie ma takiego tematu gregzpl 1646586919 1 Cytuj
DarkStar 159 Opublikowano poniedziałek o 09:35 Opublikowano poniedziałek o 09:35 W sumie, czemu nie. Jakby ktoś chciał stalkować: darkstarpl 78680970 Cytuj
Shankor 1 657 Opublikowano poniedziałek o 12:01 Opublikowano poniedziałek o 12:01 Jest grupa forumowa, poza tym można dodać sobie profil steam w forumowych ustawieniach. Bez sensu zakładać kolejny temat. https://steamcommunity.com/groups/psxextreme Cytuj
Homelander 2 362 Opublikowano poniedziałek o 12:22 Autor Opublikowano poniedziałek o 12:22 Nie zawsze nick na Steamie jest taki sam jak na forumku. Jak ktoś chce to może swój kod wpisać w temat, a jak nie to nie Cytuj
DarkStar 159 Opublikowano poniedziałek o 12:50 Opublikowano poniedziałek o 12:50 48 minut temu, Shankor napisał(a): można dodać sobie profil steam w forumowych ustawieniach Faktycznie, zapomniałem o tym A na tę grupę dziś rano patrzyłem i tylko thumbleweeds tam się przewalają na wietrze Cytuj
dominalien 273 Opublikowano poniedziałek o 13:32 Opublikowano poniedziałek o 13:32 Coś z tego pozytywnego wynika, że człowiek ma jakichś ludzi w znajomych? Cytuj
pawelgr5 1 566 Opublikowano poniedziałek o 13:34 Opublikowano poniedziałek o 13:34 W przypadku forumowych mikolajek nawet sporo jak sie w to bawisz Cytuj
Suavek 4 910 Opublikowano poniedziałek o 15:22 Opublikowano poniedziałek o 15:22 Nawet nie wiedziałem, że Steam ma jakieś Friend Code. Zawsze wystarczyło wyszukać po nicku. Poza tym w profilu forum odkąd pamiętam są pola, żeby na stałe sobie poszczególne ID wypełnić. Widać od razu pod avatarem, bez potrzeby szukania osoby po dedykowanych tematach. Jak coś, to Suavek - 51814132. Od razu mówię, że w mikołajki się nie bawię, ani w jedną, ani w drugą stronę. 1 godzinę temu, dominalien napisał(a): Coś z tego pozytywnego wynika, że człowiek ma jakichś ludzi w znajomych? Jak w prawdziwym życiu - niby ich masz, a i tak kontakt jest znikomy, bądź gdy ktoś czegoś potrzebuje. A tak serio, ja lubię przejrzeć aktywność czasem, gdy ktoś się bardziej angażuje. Kto w co gra, jakie gry dorzuca do wishlisty (czasem coś sam podłapię dla siebie), albo gdy wrzuca fajniejsze screeny, czy napisze recenzję. Ci co mają więcej "znajomych", to w sumie mają łatwiej, żeby się wybić ze swoimi wrzutkami, bo wtedy lajki idą poniekąd z automatu od mas i np. recka trafia szybciej na główną. No i oczywiście multi dużo łatwiejsze i wygodniejsze. Cytuj
DarkStar 159 Opublikowano poniedziałek o 16:31 Opublikowano poniedziałek o 16:31 Godzinę temu, Suavek napisał(a): A tak serio, ja lubię przejrzeć aktywność czasem, gdy ktoś się bardziej angażuje. Kto w co gra, jakie gry dorzuca do wishlisty (czasem coś sam podłapię dla siebie), albo gdy wrzuca fajniejsze screeny, czy napisze recenzję. Ja właściwie tylko do tego to wykorzystuję Jeszcze fajnie jak ktoś pisze recenzje, wrzuca screenshoty z ogrywanych gier na Steama, etc. Jak kogoś kojarzę np. z forum, to lubię sobie sprawdzić kto w co gra w tej chwili. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi