Skocz do zawartości

Steam friend codes

Homelander

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
48 minut temu, Shankor napisał(a):

można dodać sobie profil steam w forumowych ustawieniach

Faktycznie, zapomniałem o tym :)

A na tę grupę dziś rano patrzyłem i tylko thumbleweeds tam się przewalają na wietrze ;)

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że Steam ma jakieś Friend Code. Zawsze wystarczyło wyszukać po nicku.

Poza tym w profilu forum odkąd pamiętam są pola, żeby na stałe sobie poszczególne ID wypełnić. Widać od razu pod avatarem, bez potrzeby szukania osoby po dedykowanych tematach.

Jak coś, to Suavek - 51814132.

Od razu mówię, że w mikołajki się nie bawię, ani w jedną, ani w drugą stronę.

1 godzinę temu, dominalien napisał(a):

Coś z tego pozytywnego wynika, że człowiek ma jakichś ludzi w znajomych?

Jak w prawdziwym życiu - niby ich masz, a i tak kontakt jest znikomy, bądź gdy ktoś czegoś potrzebuje. ;)

A tak serio, ja lubię przejrzeć aktywność czasem, gdy ktoś się bardziej angażuje. Kto w co gra, jakie gry dorzuca do wishlisty (czasem coś sam podłapię dla siebie), albo gdy wrzuca fajniejsze screeny, czy napisze recenzję.

Ci co mają więcej "znajomych", to w sumie mają łatwiej, żeby się wybić ze swoimi wrzutkami, bo wtedy lajki idą poniekąd z automatu od mas i np. recka trafia szybciej na główną.

No i oczywiście multi dużo łatwiejsze i wygodniejsze.

Opublikowano
Godzinę temu, Suavek napisał(a):

A tak serio, ja lubię przejrzeć aktywność czasem, gdy ktoś się bardziej angażuje. Kto w co gra, jakie gry dorzuca do wishlisty (czasem coś sam podłapię dla siebie), albo gdy wrzuca fajniejsze screeny, czy napisze recenzję.

Ja właściwie tylko do tego to wykorzystuję :) Jeszcze fajnie jak ktoś pisze recenzje, wrzuca screenshoty z ogrywanych gier na Steama, etc. Jak kogoś kojarzę np. z forum, to lubię sobie sprawdzić kto w co gra w tej chwili.