Skocz do zawartości

The Blood od Dawnwalker

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Observer napisał(a):

No nie wiem w console wars niektórzy pisali że RedFall to mesjasz, ale to chyba przed premierą. :leo:

A najlepsza gra w wampirach ostatnich lat to Vampire Survivors :lapka:

RPG*

Opublikowano

Zapowiada się obiecująco. Mocny, brutalny klimat wylewa się z tego trailera. Czekam na więcej szczegółów, które mają zostać zaprezentowane w połowie roku.

Opublikowano

Kolejna polska gierka, na którą mocno czekam.
Fajnie by było, jakby jednak nad dubbingiem popracowali, by pozbyć się tego drewna, rodem z desek Teatru Wielkiego.
Główny bohater super, fajny, naturalny, ale rycerze i główny wampir to typowa, nadmierna egzaltacja, której tak w polskim dubbingu nienawidzę (z ciekawości odpaliłem angielski i tam rycerze brzmią lepiej, wampir w sumie podobnie pompatycznie).
Chciałbym, żeby wreszcie do kogoś dotarło, że w rzeczywistości ludzie tak nie mówią, jakby deklamowali "Inwokację" na jakimś szkolnym przedstawieniu - zdecydowanie więcej naturalności by się przydało.
Naprawdę nie chciałbym grać po angielsku w tak bardzo słowiańskiej grze.

• This 1
Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał(a):

Kolejna polska gierka, na którą mocno czekam.
Fajnie by było, jakby jednak nad dubbingiem popracowali, by pozbyć się tego drewna, rodem z desek Teatru Wielkiego.
Główny bohater super, fajny, naturalny, ale rycerze i główny wampir to typowa, nadmierna egzaltacja, której tak w polskim dubbingu nienawidzę (z ciekawości odpaliłem angielski i tam rycerze brzmią lepiej, wampir w sumie podobnie pompatycznie).
Chciałbym, żeby wreszcie do kogoś dotarło, że w rzeczywistości ludzie tak nie mówią, jakby deklamowali "Inwokację" na jakimś szkolnym przedstawieniu - zdecydowanie więcej naturalności by się przydało.
Naprawdę nie chciałbym grać po angielsku w tak bardzo słowiańskiej grze.

Tylko pytanie zasadnicze. Jak naturalnie brzmi wampir? :philosoraptor:

Opublikowano
22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Mnie tam w Krwi i Wino głosy wampirów i wampirzyc bardzo pasowały w rodzimym języku. 

W wiedźminku 3 to nawet pierdnięcie wieśniaka brzmi jak poezja. Tam wszystkie głosy są ideolo. Regis fantastyczny.

• Plusik 1