KrYcHu_89 2 638 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 44 minuty temu, Observer napisał(a): No nie wiem w console wars niektórzy pisali że RedFall to mesjasz, ale to chyba przed premierą. A najlepsza gra w wampirach ostatnich lat to Vampire Survivors RPG* Cytuj
Ddes 4 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Zapowiada się obiecująco. Mocny, brutalny klimat wylewa się z tego trailera. Czekam na więcej szczegółów, które mają zostać zaprezentowane w połowie roku. Cytuj
lukas_k96 339 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Ja również czekam, bo zapowiada się bardzo dobrze. Klimat jest, mam nadzieję, że dowiozą fabularnie i będziemy mieli drugiego godnego Wiedźmina Cytuj
Wredny 10 119 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Kolejna polska gierka, na którą mocno czekam. Fajnie by było, jakby jednak nad dubbingiem popracowali, by pozbyć się tego drewna, rodem z desek Teatru Wielkiego. Główny bohater super, fajny, naturalny, ale rycerze i główny wampir to typowa, nadmierna egzaltacja, której tak w polskim dubbingu nienawidzę (z ciekawości odpaliłem angielski i tam rycerze brzmią lepiej, wampir w sumie podobnie pompatycznie). Chciałbym, żeby wreszcie do kogoś dotarło, że w rzeczywistości ludzie tak nie mówią, jakby deklamowali "Inwokację" na jakimś szkolnym przedstawieniu - zdecydowanie więcej naturalności by się przydało. Naprawdę nie chciałbym grać po angielsku w tak bardzo słowiańskiej grze. 2 Cytuj
GSPdibbler 194 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 7 godzin temu, Wredny napisał(a): Kolejna polska gierka, na którą mocno czekam. Fajnie by było, jakby jednak nad dubbingiem popracowali, by pozbyć się tego drewna, rodem z desek Teatru Wielkiego. Główny bohater super, fajny, naturalny, ale rycerze i główny wampir to typowa, nadmierna egzaltacja, której tak w polskim dubbingu nienawidzę (z ciekawości odpaliłem angielski i tam rycerze brzmią lepiej, wampir w sumie podobnie pompatycznie). Chciałbym, żeby wreszcie do kogoś dotarło, że w rzeczywistości ludzie tak nie mówią, jakby deklamowali "Inwokację" na jakimś szkolnym przedstawieniu - zdecydowanie więcej naturalności by się przydało. Naprawdę nie chciałbym grać po angielsku w tak bardzo słowiańskiej grze. Tylko pytanie zasadnicze. Jak naturalnie brzmi wampir? Cytuj
KrYcHu_89 2 638 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 4 godziny temu, GSPdibbler napisał(a): Tylko pytanie zasadnicze. Jak naturalnie brzmi wampir? Mnie tam w Krwi i Wino głosy wampirów i wampirzyc bardzo pasowały w rodzimym języku. Cytuj
GSPdibbler 194 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Mnie tam w Krwi i Wino głosy wampirów i wampirzyc bardzo pasowały w rodzimym języku. W wiedźminku 3 to nawet pierdnięcie wieśniaka brzmi jak poezja. Tam wszystkie głosy są ideolo. Regis fantastyczny. 1 Cytuj
ogqozo 6 716 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ok, czytałem trochę ostatnio o tym, co tam kombinują, i nawet ma to swój charakter. Gra ma być NARRACYJNYM SANBOXEM. Jak wiadomo z moich postów, takich to już trochę jest i są czasem bardzo fajne, ale brzmi to jak coś, czego może nikt nie robił z takim budżetem i grafiką. The Blood of Dawnwalker's design director explains the ARPG's time-as-resource mechanic, and how 'both action and inaction have consequences’ | PC Gamer Niczym w Personach itd., czas będzie mijał, gdy wybierzemy jakąś aktywność. Poza tym spoko, można sobie chodzić do woli, tylko wybory sprawiają że następuje kolejny noc/dzień. W ten sposób będziemy zmuszeni do budowania swojej drogi i odpuszczania niektórych rzeczy. Bohater ma mieć 30 dni na powstrzymanie złoli. Twórcy sami przywołują mema "ojej, Ciri jest w tarapatach... pora pograć w Gwenta" lol. Tutaj ma tak nie być, skończyła się zabawa. Piaskownica ma się odnosić i do głównego wątku i do tego, że różne poboczne, niby małe rzeczy też będą się z nim wiązać. Priorytetem jest maksymalna wolność w każdym momencie. Nie pierwszy RPG, który coś takiego obiecuje, ale plan "zrobienia czegoś poważniejszego niż Wiedźmin" brzmi dość ambitnie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi