Ukukuki 7 449 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Po odświeżeniu Twierdzy pierwszej części czas na Krzyżowca jestem spokojnej myśli, odświeżenie pierwszej części to dla mnie złoto do tego gierka kosztowała na premierę lekko ponad 50 zł. W Krzyżowcu spędziłem setki godzin na budowaniu zamków, lan party, online, czy rozgrywkach z komputerem. Uwielbiam dwie pierwsze odsłony tego cyklu, szkoda ,że kolejne części są już średnie. Do pobrania jest demo jak coś. A tutaj dla przypomnienia odświeżenie jedynki. 1 Cytuj
Pupcio 19 163 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Krzyżowiec masa fantastycznych wspomnień i w sumie zawsze wolałem tę część niż podstawową jedynke chociaż tutaj kampania zaliczyła troche downgorad Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 20 stycznia Autor Opublikowano 20 stycznia Kampania słaba bo nie ma w sumie historii jak poprzednik. Jest mapa i 50 wrogów do pokonania jesli dobrze pamiętam? Szlak to się nazywało chyba. Jednak rozbudowa podstawki o dodatkowe mechaniki, jednostki i dodanie sensownego AI pozwoliło tej gierce żyć w multi. Tam podobnie jak w Heroes 3 przeciwnikowi losowały się style rozgrywki, można było miło spędzić czas grając z komputerowym przeciwnikiem. Aż do osiągnięcia perfekcji i później to się nudziło ;p Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 25 stycznia Autor Opublikowano 25 stycznia Pograłem wczoraj godzinkę w demo, jeszcze nie zrobiłem wszystkiego, tak na oko pewnie jest zabawy na 2-3 godziny. Cudnie to odświeżyli! Szkoda ,że demko jest na bazie alfy ale na razie nie natrafiłem na błędy. Jest pełna polska lokalizacja Nowości w gierce: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi