Szermac 2 935 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist to sequel ENDER LILIES, turbo super Metroidvańki. Premiera jutro. Już czeka na dysku Kto nie grał w pierwszą część to polecam nadrobić, bo bardzo piękna, satysfakcjonująca i uzależniająca. Mam nadzieję, że sequel poprawi trochę rzeczy, a zapowiada się, że tak właśnie jest i jest jeszcze bardziej zajebisty. ale będę grał. 1 Cytuj
Jukka Sarasti 453 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Jedynka jest bardzo dobra, więc dwójka też czeka na swoją kolej. Nie czytałem kompletnie żadnych wrażeń z Magnolii, ale po Lilies jestem pewien, że dowiozą. Cytuj
dominalien 273 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Fajnie, Lilies bardzo mi się podoba. Cytuj
ogqozo 6 621 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Zarąbista to była gra, która moim zdaniem chyba najlepiej przeniosła w rozdzielczość HD i współczesny QOL uczucie grania w kultowe Castlevanie. Z godziny na godzinę odkrywałem, jak wiele elementów jest kapitalnie wykonanych, w tym tworząca nastrój grafika i muzyka. Tyle czasu to było tylko na pececie, że aż nie wiedziałem, że faktycznie wychodzi na konsolach. Recenzje świetne, będzie średnia powyżej 85. Ale też wygląda, że sequel niczym nie szokuje, bardziej rozwija to samo. Jak tylko będzie czas (nigdy...) to się zagra. Cytuj
Szermac 2 935 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Na pececie nie była w pełni, tylko kilka rozdziałów. Teraz wychodzi dopiero full na wszystko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi