Szermac 2 937 Opublikowano wczoraj o 08:46 Opublikowano wczoraj o 08:46 ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist to sequel ENDER LILIES, turbo super Metroidvańki. Premiera jutro. Już czeka na dysku Kto nie grał w pierwszą część to polecam nadrobić, bo bardzo piękna, satysfakcjonująca i uzależniająca. Mam nadzieję, że sequel poprawi trochę rzeczy, a zapowiada się, że tak właśnie jest i jest jeszcze bardziej zajebisty. ale będę grał. 1 Cytuj
Jukka Sarasti 453 Opublikowano wczoraj o 08:58 Opublikowano wczoraj o 08:58 Jedynka jest bardzo dobra, więc dwójka też czeka na swoją kolej. Nie czytałem kompletnie żadnych wrażeń z Magnolii, ale po Lilies jestem pewien, że dowiozą. Cytuj
dominalien 273 Opublikowano wczoraj o 09:00 Opublikowano wczoraj o 09:00 Fajnie, Lilies bardzo mi się podoba. Cytuj
ogqozo 6 621 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Zarąbista to była gra, która moim zdaniem chyba najlepiej przeniosła w rozdzielczość HD i współczesny QOL uczucie grania w kultowe Castlevanie. Z godziny na godzinę odkrywałem, jak wiele elementów jest kapitalnie wykonanych, w tym tworząca nastrój grafika i muzyka. Tyle czasu to było tylko na pececie, że aż nie wiedziałem, że faktycznie wychodzi na konsolach. Recenzje świetne, będzie średnia powyżej 85. Ale też wygląda, że sequel niczym nie szokuje, bardziej rozwija to samo. Jak tylko będzie czas (nigdy...) to się zagra. Cytuj
Szermac 2 937 Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu Na pececie nie była w pełni, tylko kilka rozdziałów. Teraz wychodzi dopiero full na wszystko. Cytuj
KrYcHu_89 2 459 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mnie się jedynka średnio podobała, byłem zawiedzony, bo też miała wysokie recenzje, jakiś skrót zmian względem jedynki? Cytuj
Szermac 2 937 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Mapa bardziej jak w PoPie nowym. I to tyle co się dowiadywałem. A tak to raczej więcej tego samego. Mi się jedynka bardzo podobała, mam nadzieję, że sequel zachował to co w niej najlepsze. Dzisiaj wieczorkiem się okaże Cytuj
KrYcHu_89 2 459 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Szermac napisał(a): Mapa jak w PoPie nowym. I to tyle co się dowiadywałem. Dzisiaj wieczorkiem się okaże No właśnie jeszcze PoP do ogrania :D. Pewnie sprawdzę, ale nie teraz, wrzuć jak tam się gra względem jedynki :). Cytuj
zdrowywariat 440 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nie grałem w jedynkę, ale oceny sequela mocno zachęcają. Cytuj
Szermac 2 937 Opublikowano 47 minut temu Autor Opublikowano 47 minut temu Po godzince jest ekstra. Lilies dopakowane. Kilka nowych ficzerków zwiazanych z upgradem naszych duszków do walki. No i w końcu mapa spełniająca swoje zadanie w 100%. Nadal gra ma piękny art-style i muze. Flow walki nie zmienione, nadal się ekstra ciacha, unika i platformuje. Będzie calakowane 1 Cytuj
Donatello1991 1 472 Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu Kusi kurde. Lista życzeń, bo niechce nic rozgrzebywać przed Henrykiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi