KubaPL 10 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Zamówione Mam nadzieję, że będzie jednak (brak w spisie treści póki co) porównanie GPU (nVidia vs ATI) oraz CPU (AMD vs Intel). Plus oczywiście test myszek kulkowych i optycznych. Oraz opis aktualizacji DirectX PS Pamiętam, jak męczyłem sterowniki beta do mojego GeForce 2 MX200 przy okazji NFS V Porsche, jakoś w 2001 roku. I jak pobierałem dodatkowe autka do NFS IV w kafejce internetowej wprost na... dyskietkę 3,5' o zawrotnej pojemności 1,44 MB 1 Cytuj
sph! 987 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia W dniu 23.01.2025 o 16:32, Perez napisał(a): ponad 50 recenzji gier z epoki MS-DOS uzupełnionych o hity z późniejszych (windowsowych) lat Rozwiń Będzie Gender Wars? Cytuj
Suavek 4 971 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Limitka fajny pomysł, ale estetycznie mnie osobiście się średnio podoba. Może dlatego, że nigdy za PoP nie przepadałem. Zamówiłem Fallouta + DN3D. Cytuj
Pix 1 070 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Zupełnie nie moja bajka, ale wziąłem ze strony pe limitkę, żeby Panu Prezesowi się interes kręcił i żeby mógł w czerwcu wydać Nintędo Ekstrem. Ale jak na wiosnę się dowiem, że wydawnictwo znowu przełożone, a w czerwcu jakiś Komodor 64 to inaczej porozmawiamy 1 1 1 5 Cytuj
Perez 1 982 Opublikowano 23 stycznia Autor Opublikowano 23 stycznia W dniu 23.01.2025 o 19:50, Pix napisał(a): Zupełnie nie moja bajka, ale wziąłem ze strony pe limitkę, żeby Panu Prezesowi się interes kręcił i żeby mógł w czerwcu wydać Nintędo Ekstrem. Ale jak na wiosnę się dowiem, że wydawnictwo znowu przełożone, a w czerwcu jakiś Komodor 64 to inaczej porozmawiamy Rozwiń Zobaczysz felieton w lutowym numerze pewnego jegomościa, który publikuje na 114. stronie w miesięczniku. Tam już padają takie zapewnienia, że jak coś nie wypali to najpierw ja kogoś odwiedzę, a potem strzelaj Ty! 1 Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia To nie będzie ZX Extreme? Nie no to już myślę że ostatnie wydanie „komputerowe” i teraz wracamy do konsol: Snes, Xbox360 i potem N64 PS kupione z diablo, bo fajna taka czarna okładka, a tomb Raider czy Duke to wyszło też na wszystko inne. Tu zawsze wybieram exclusive’a na okładce. Cytuj
Shen 10 160 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Duch pixela zbyt silny nadal. 1 1 Cytuj
[InSaNe] 2 542 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Mam nadzieję, że będzie chociaż o gralniach i graniu online w kafejkach, czy też poprzez modemy blokujące linię telefoniczną Quake 2 przybywaj! 1 Cytuj
sadiker 87 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Biorę wielkiego kraba(ch yba nie jestem jedynym który zawsze widział tutaj kraba?). 1 4 1 Cytuj
suteq 289 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Zamówiona limitka bo przepiękna jest a dodatkowo dobrałem numer o PS3 z Natankiem bożym. Mega props że od razu dostałem PDF więc nie mam problemu aby poczekać na egzemplarz papierowy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ken Adams 354 Opublikowano 24 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 stycznia Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!" Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pomaga niezdecydowanym wybrac swoja okladke PC Extreme... Jest to prosta strona, wiec prosze o wstrzymane koni w dylizansie krytyki W losowaniu nie zawarlem limitki. Losowac mozna okladke z zestawu wszystkich 6 okladek, lub z zestawu wlasnorecznie wybranych. https://kljnts.com/_pcextreme/ Domena jest moja, certyfikaty sa, nie obawiajcie sie o nic. Do wlascicieli magazynu PSX Extreme: jesli nie podoba sie wam, ze na stronie uzyto logo oraz materialow (okladki) nalezacych do firmy, to prosze o informacje a wszystko usune. Jeśli nie ma sprzeciwu to stronka powisi moze do zakonczenia terminu preorderow. Dopiero skonczylem te badziewie a mialem juz w poludnie grac w czwarty rozdzial RE4 Remake 3 1 2 4 Cytuj
Perez 1 982 Opublikowano 24 stycznia Autor Opublikowano 24 stycznia Niech wisi jak najbardziej Ba, w sumie chetnie wrzucimy na sociale jak mozna. Cytuj
Ken Adams 354 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia (edytowane) Pewno ze mozna, Przetestowalem pobieznie (juz mam oczka bambi i nie dam rady dluzej) strone i powinna byc stabilna na wiekszosci urzadzen i ekranow, ale jak to mowia… nic nie jest w pelni stabilne nigdy, wiec jesli kto zauwazy jakies glupotki to poprawie Edytowane 24 stycznia przez Ken Adams Cytuj
Ukukuki 7 440 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Teraz nikt nie będzie marudził ,że nie wie którą okładkę wybrać Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Chyba że kilka razy będzie losował Cytuj
Ken Adams 354 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia @Ukukuki najlepij wybral na bogato! 1 Cytuj
Ukukuki 7 440 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia A nie opłacam teraz patronite, czekam na koniec prenumeraty to tak dorzucę na koks dla redaktorów. Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Ta limitowana okładka jest słaba. Wolę okładki z artami niż screenshotami z gry. 1 Cytuj
Ukukuki 7 440 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia W moje gusta też nie trafiła ale nigdy nie miałem sentymentu do pierwszego PoPa, niego nie grałem. Jednak sam zamysł okładki świetny i jak widać po temacie niektórym się podoba. Liczyłem na okładkę z logiem DoSa bo to przewodni temat numeru. Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Kurde no te dosowe gierki… DOS extreme bardziej. Mam nadzieję że to nie są zaległe recki z pixela. Bo PC Extreme to brzmi dość szeroko, mogą to byś i gry współczesne i 10 lat wstecz i 40 lat wstecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi