KubaPL 9 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Zamówione Mam nadzieję, że będzie jednak (brak w spisie treści póki co) porównanie GPU (nVidia vs ATI) oraz CPU (AMD vs Intel). Plus oczywiście test myszek kulkowych i optycznych. Oraz opis aktualizacji DirectX PS Pamiętam, jak męczyłem sterowniki beta do mojego GeForce 2 MX200 przy okazji NFS V Porsche, jakoś w 2001 roku. I jak pobierałem dodatkowe autka do NFS IV w kafejce internetowej wprost na... dyskietkę 3,5' o zawrotnej pojemności 1,44 MB 1 Cytuj
sph! 952 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 2 godziny temu, Perez napisał(a): ponad 50 recenzji gier z epoki MS-DOS uzupełnionych o hity z późniejszych (windowsowych) lat Będzie Gender Wars? Cytuj
Suavek 4 946 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Limitka fajny pomysł, ale estetycznie mnie osobiście się średnio podoba. Może dlatego, że nigdy za PoP nie przepadałem. Zamówiłem Fallouta + DN3D. Cytuj
Pix 1 028 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Zupełnie nie moja bajka, ale wziąłem ze strony pe limitkę, żeby Panu Prezesowi się interes kręcił i żeby mógł w czerwcu wydać Nintędo Ekstrem. Ale jak na wiosnę się dowiem, że wydawnictwo znowu przełożone, a w czerwcu jakiś Komodor 64 to inaczej porozmawiamy 1 1 1 5 Cytuj
Perez 1 935 Opublikowano 23 stycznia Autor Opublikowano 23 stycznia 9 minut temu, Pix napisał(a): Zupełnie nie moja bajka, ale wziąłem ze strony pe limitkę, żeby Panu Prezesowi się interes kręcił i żeby mógł w czerwcu wydać Nintędo Ekstrem. Ale jak na wiosnę się dowiem, że wydawnictwo znowu przełożone, a w czerwcu jakiś Komodor 64 to inaczej porozmawiamy Zobaczysz felieton w lutowym numerze pewnego jegomościa, który publikuje na 114. stronie w miesięczniku. Tam już padają takie zapewnienia, że jak coś nie wypali to najpierw ja kogoś odwiedzę, a potem strzelaj Ty! 1 Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia To nie będzie ZX Extreme? Nie no to już myślę że ostatnie wydanie „komputerowe” i teraz wracamy do konsol: Snes, Xbox360 i potem N64 PS kupione z diablo, bo fajna taka czarna okładka, a tomb Raider czy Duke to wyszło też na wszystko inne. Tu zawsze wybieram exclusive’a na okładce. Cytuj
[InSaNe] 2 538 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Mam nadzieję, że będzie chociaż o gralniach i graniu online w kafejkach, czy też poprzez modemy blokujące linię telefoniczną Quake 2 przybywaj! 1 Cytuj
sadiker 80 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Biorę wielkiego kraba(ch yba nie jestem jedynym który zawsze widział tutaj kraba?). 1 4 1 Cytuj
suteq 257 Opublikowano piątek o 20:55 Opublikowano piątek o 20:55 Zamówiona limitka bo przepiękna jest a dodatkowo dobrałem numer o PS3 z Natankiem bożym. Mega props że od razu dostałem PDF więc nie mam problemu aby poczekać na egzemplarz papierowy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ken Adams 345 Opublikowano piątek o 22:51 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 22:51 Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!" Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pomaga niezdecydowanym wybrac swoja okladke PC Extreme... Jest to prosta strona, wiec prosze o wstrzymane koni w dylizansie krytyki W losowaniu nie zawarlem limitki. Losowac mozna okladke z zestawu wszystkich 6 okladek, lub z zestawu wlasnorecznie wybranych. https://kljnts.com/_pcextreme/ Domena jest moja, certyfikaty sa, nie obawiajcie sie o nic. Do wlascicieli magazynu PSX Extreme: jesli nie podoba sie wam, ze na stronie uzyto logo oraz materialow (okladki) nalezacych do firmy, to prosze o informacje a wszystko usune. Jeśli nie ma sprzeciwu to stronka powisi moze do zakonczenia terminu preorderow. Dopiero skonczylem te badziewie a mialem juz w poludnie grac w czwarty rozdzial RE4 Remake 3 1 2 4 Cytuj
Perez 1 935 Opublikowano piątek o 23:05 Autor Opublikowano piątek o 23:05 Niech wisi jak najbardziej Ba, w sumie chetnie wrzucimy na sociale jak mozna. Cytuj
Ken Adams 345 Opublikowano piątek o 23:37 Opublikowano piątek o 23:37 (edytowane) Pewno ze mozna, Przetestowalem pobieznie (juz mam oczka bambi i nie dam rady dluzej) strone i powinna byc stabilna na wiekszosci urzadzen i ekranow, ale jak to mowia… nic nie jest w pelni stabilne nigdy, wiec jesli kto zauwazy jakies glupotki to poprawie Edytowane piątek o 23:37 przez Ken Adams Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano sobota o 06:57 Opublikowano sobota o 06:57 Teraz nikt nie będzie marudził ,że nie wie którą okładkę wybrać Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano sobota o 07:59 Opublikowano sobota o 07:59 Chyba że kilka razy będzie losował Cytuj
Ken Adams 345 Opublikowano sobota o 08:16 Opublikowano sobota o 08:16 @Ukukuki najlepij wybral na bogato! 1 Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano sobota o 08:18 Opublikowano sobota o 08:18 A nie opłacam teraz patronite, czekam na koniec prenumeraty to tak dorzucę na koks dla redaktorów. Cytuj
Danny85 4 Opublikowano sobota o 23:52 Opublikowano sobota o 23:52 Ta limitowana okładka jest słaba. Wolę okładki z artami niż screenshotami z gry. 1 Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano niedziela o 09:37 Opublikowano niedziela o 09:37 W moje gusta też nie trafiła ale nigdy nie miałem sentymentu do pierwszego PoPa, niego nie grałem. Jednak sam zamysł okładki świetny i jak widać po temacie niektórym się podoba. Liczyłem na okładkę z logiem DoSa bo to przewodni temat numeru. Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano niedziela o 10:32 Opublikowano niedziela o 10:32 Kurde no te dosowe gierki… DOS extreme bardziej. Mam nadzieję że to nie są zaległe recki z pixela. Bo PC Extreme to brzmi dość szeroko, mogą to byś i gry współczesne i 10 lat wstecz i 40 lat wstecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi