Perez 1 918 Opublikowano niedziela o 14:07 Autor Opublikowano niedziela o 14:07 W dniu 24.01.2025 o 23:51, Ken Adams napisał(a): Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!" Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pomaga niezdecydowanym wybrac swoja okladke PC Extreme... Jest to prosta strona, wiec prosze o wstrzymane koni w dylizansie krytyki W losowaniu nie zawarlem limitki. Losowac mozna okladke z zestawu wszystkich 6 okladek, lub z zestawu wlasnorecznie wybranych. https://kljnts.com/_pcextreme/ Domena jest moja, certyfikaty sa, nie obawiajcie sie o nic. Do wlascicieli magazynu PSX Extreme: jesli nie podoba sie wam, ze na stronie uzyto logo oraz materialow (okladki) nalezacych do firmy, to prosze o informacje a wszystko usune. Jeśli nie ma sprzeciwu to stronka powisi moze do zakonczenia terminu preorderow. Dopiero skonczylem te badziewie a mialem juz w poludnie grac w czwarty rozdzial RE4 Remake BTW, mała literówka Ci się wkradła - "spośród wszystkich okładek" - brakuje "k". A poza tym poleciało info na nasze sociale - raz jeszcze dzięki 3 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Kurde no te dosowe gierki… DOS extreme bardziej. Mam nadzieję że to nie są zaległe recki z pixela. Bo PC Extreme to brzmi dość szeroko, mogą to byś i gry współczesne i 10 lat wstecz i 40 lat wstecz. grzybiarz, wszystko jest pisane od zera, nie ma żadnych "spadów" z Pixela, zresztą skąd by miały być - ja z Pixelem nie mam nic wspólnego, a z ekipy PC Extreme to pewnie ktoś tam gościnnie się pojawiał, ale nie na tyle, żeby teraz jakieś swoje niepublikowane recenzje wrzucać Cytuj
Ukukuki 7 343 Opublikowano niedziela o 14:28 Opublikowano niedziela o 14:28 3 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Kurde no te dosowe gierki… DOS extreme bardziej. Mam nadzieję że to nie są zaległe recki z pixela. Bo PC Extreme to brzmi dość szeroko, mogą to byś i gry współczesne i 10 lat wstecz i 40 lat wstecz. Wątpię żeby ktoś tam grzebał w starociach z lat 80. Będziesz miał Quake, Tomb Raider, DN3D, Diablo, Wolf 3D, Fallout, Doom, Warcraft 1&2, Jazz Jackrabbit, Monkey Island, Heroes 1 i 2, PoP, NFS, Civilization, Sim City, Prehistoryk, MDK, Rayman, BlackThrorne, Commander Keen i tego typu gry. Cytuj
Ken Adams 336 Opublikowano niedziela o 14:48 Opublikowano niedziela o 14:48 30 minut temu, Perez napisał(a): BTW, mała literówka Ci się wkradła - "spośród wszystkich okładek" - brakuje "k". A poza tym poleciało info na nasze sociale - raz jeszcze dzięki Prosze nie dziekowac to byla przyjemnosc i zabawa. Gdyby cos jeszcze trzeba bylo poprawic / zmienic to smialo… aczkolwiek zaznacze, ze ewentualne zmiany w ukladzie elementow lub w funkcjonalnosci moga popsuc wyswietlanie stronki osobom, ktore juz otwieraly ja w swojej przegladarce, nie wiem gdzie lezy problem ale nieraz po nadaniu zmian u wybranych uzytkownikow nie laduja sie zaktualizowane pliki css lub javascript tylko stare co powoduje glupoty, ale jakby co sie zrobi wymuszenie (skandal!) a tej literki k tobym nie zauwazyl, w koncu uzylem specjalnie kroju pisma przypominajacego ten co go omijam w gazetce czlowiek slepy juz stary Cytuj
Ukukuki 7 343 Opublikowano niedziela o 15:08 Opublikowano niedziela o 15:08 Widzę ,że kampania marketingowa wystartowała https://www.gry-online.pl/newsroom/wyruszcie-w-podroz-do-lat-80-i-90-gdy-pc-stawialy-pierwsze-kroki/zf2c22f Cytuj
Ken Adams 336 Opublikowano niedziela o 15:29 Opublikowano niedziela o 15:29 Krab zamowiony. Wszystkie okladki fajne i wszystkie gierki zdobiace je szanuje ale jednak to Diablo zmienilo jak patrze na to hobby, pierwsza czesc bo dalej to meh Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano niedziela o 17:28 Opublikowano niedziela o 17:28 (edytowane) 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a): Widzę ,że kampania marketingowa wystartowała https://www.gry-online.pl/newsroom/wyruszcie-w-podroz-do-lat-80-i-90-gdy-pc-stawialy-pierwsze-kroki/zf2c22f Wszedłem z ciekawości obejrzeć komentarze (choć IMO to już to samo rakowisko jak w przypadku PPE.pl) i widzę, że do dzisiaj pewien jegomość ma straszny ból doopska, że Szmatławiec nie upadł. xD Edytowane niedziela o 17:29 przez Antihero_ 3 Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano niedziela o 17:50 Opublikowano niedziela o 17:50 Pewnie jakiś fan cdaction, oni tak mają. Albo ktoś z ich redakcji Cytuj
Ukukuki 7 343 Opublikowano niedziela o 18:17 Opublikowano niedziela o 18:17 26 minut temu, PiotrekP napisał(a): Pewnie jakiś fan cdaction, oni tak mają. Albo ktoś z ich redakcji Chyba nie śledzisz wątków czasopisma, to jeden ze starych czytelników któremu odwaliło Cytuj
iluck85 3 015 Opublikowano niedziela o 18:52 Opublikowano niedziela o 18:52 Ja zamówiłem z POP. Pamiętam jak w to grałem u kuzynek na IBM. Nigdy nie ukończyłem. Ale klimat spoko. Cytuj
Galaktyczny Wojażer 4 Opublikowano niedziela o 19:06 Opublikowano niedziela o 19:06 Będzie w pdf? Wziąłbym z Doomem albo Quake albo obie. Cytuj
Perez 1 918 Opublikowano niedziela o 19:10 Autor Opublikowano niedziela o 19:10 2 minuty temu, Galaktyczny Wojażer napisał(a): Będzie w pdf? Wziąłbym z Doomem albo Quake albo obie. Tak, będzie e-wydanie, ale to już na premierę, czyli gdzieś okolice 18-20 marca. Cytuj
tomoman 4 Opublikowano niedziela o 22:00 Opublikowano niedziela o 22:00 Fallout zamówiony. Osobiście czekam na GameBoy Advance Extreme i PSP Extreme - ile ja z tymi konsolami spędziłem czasu to nie zliczę. Cytuj
KubaPL 9 Opublikowano niedziela o 22:05 Opublikowano niedziela o 22:05 W oczekiwaniu na PC Extreme - małe robótki przy PC: 1 2 Cytuj
K.Adamus 703 Opublikowano poniedziałek o 09:00 Opublikowano poniedziałek o 09:00 Henry Cavill, to ty? Cytuj
Ukukuki 7 343 Opublikowano poniedziałek o 19:14 Opublikowano poniedziałek o 19:14 @KubaPL Co to jest? Cytuj
Pix 1 023 Opublikowano poniedziałek o 19:30 Opublikowano poniedziałek o 19:30 Wiedziałem, że ten specjal przyciągnie typów spod ciemnej gwiazdy. Nie minął tydzień od ogłoszenia i już wrzucają fotki wnętrzności swoich pecetów 1 2 Cytuj
sph! 949 Opublikowano poniedziałek o 19:39 Opublikowano poniedziałek o 19:39 23 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Co to jest? Makieta PS2, żeby się pececiarz lepiej poczuł. Cytuj
Nomen dubium 8 Opublikowano poniedziałek o 22:55 Opublikowano poniedziałek o 22:55 Bardziej chyba makieta OSSC niż PS2, brakuje tylko tego wyświetlacza. Cytuj
BRY@N 1 795 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W dniu 26.01.2025 o 18:28, Antihero_ napisał(a): Wszedłem z ciekawości obejrzeć komentarze (choć IMO to już to samo rakowisko jak w przypadku PPE.pl) i widzę, że do dzisiaj pewien jegomość ma straszny ból doopska, że Szmatławiec nie upadł. xD Zawsze jest ryzyko, że na takim eksperymencie wyjdziesz "Jak Zabłocki na mydle" albo żeby lepiej zobrazować "Jak Czezki na napędach". Jednak w tym drugim przypadku widzimy, że można wrócić i pomagać biednym graczom. Cytuj
dominalien 277 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Po pierwsze, tylko krowa nie zmienia zdania, a po drugie, w tym wszystkim najważniejsze są gry, i tylko debil (wszyscy wiemy kto to tu jest) onanizuje się do loga ulubionej firmy sprzętowej/systemowej i podoba mu się tylko to, co wychodzi na konkretną platformę. Edit: a moment, ten gość tu był kiedyś, nie? To był ciężki przypadek. Edytowane 17 godzin temu przez dominalien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi