Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 24.01.2025 o 23:51, Ken Adams napisał(a):

Od wczoraj zastanawiam sie nad wyborem okladki PC Extreme i nie umiem, pomyslalem "a moze niech zycie napisze scenariusz a ja sie dostosuje?!!!??!"

Napisalem, w ramach treningu, strone, ktora pomaga niezdecydowanym wybrac swoja okladke PC Extreme...

Jest to prosta strona, wiec prosze o wstrzymane koni w dylizansie krytyki ;) 

W losowaniu nie zawarlem limitki.

Losowac mozna okladke z zestawu wszystkich 6 okladek, lub z zestawu wlasnorecznie wybranych.

https://kljnts.com/_pcextreme/

Domena jest moja, certyfikaty sa, nie obawiajcie sie o nic.

Do wlascicieli magazynu PSX Extreme: jesli nie podoba sie wam, ze na stronie uzyto logo oraz materialow (okladki) nalezacych do firmy, to prosze o informacje a wszystko usune.

Jeśli nie ma sprzeciwu to stronka powisi moze do zakonczenia terminu preorderow.

Dopiero skonczylem te badziewie a mialem juz w poludnie grac w czwarty rozdzial RE4 Remake :( 

BTW, mała literówka Ci się wkradła - "spośród wszystkich okładek" - brakuje "k". A poza tym poleciało info na nasze sociale - raz jeszcze dzięki :) 

3 godziny temu, grzybiarz napisał(a):

Kurde no te dosowe gierki… DOS extreme bardziej. Mam nadzieję że to nie są zaległe recki z pixela.

Bo PC Extreme to brzmi dość szeroko, mogą to byś i gry współczesne i 10 lat wstecz i 40 lat wstecz.

grzybiarz, wszystko jest pisane od zera, nie ma żadnych "spadów" z Pixela, zresztą skąd by miały być - ja z Pixelem nie mam nic wspólnego, a z ekipy PC Extreme to pewnie ktoś tam gościnnie się pojawiał, ale nie na tyle, żeby teraz jakieś swoje niepublikowane recenzje wrzucać :) 

Opublikowano
3 godziny temu, grzybiarz napisał(a):

Kurde no te dosowe gierki… DOS extreme bardziej. Mam nadzieję że to nie są zaległe recki z pixela.

Bo PC Extreme to brzmi dość szeroko, mogą to byś i gry współczesne i 10 lat wstecz i 40 lat wstecz.

Wątpię żeby ktoś tam grzebał w starociach z lat 80. Będziesz miał Quake, Tomb Raider, DN3D, Diablo, Wolf 3D, Fallout, Doom, Warcraft 1&2, Jazz Jackrabbit, Monkey Island, Heroes 1 i 2, PoP, NFS, Civilization, Sim City, Prehistoryk,  MDK, Rayman, BlackThrorne, Commander Keen i tego typu gry. 

Opublikowano
30 minut temu, Perez napisał(a):

BTW, mała literówka Ci się wkradła - "spośród wszystkich okładek" - brakuje "k". A poza tym poleciało info na nasze sociale - raz jeszcze dzięki :) 

Prosze nie dziekowac to byla przyjemnosc i zabawa. Gdyby cos jeszcze trzeba bylo poprawic / zmienic to smialo… aczkolwiek zaznacze, ze ewentualne zmiany w ukladzie elementow lub w funkcjonalnosci moga popsuc wyswietlanie stronki osobom, ktore juz otwieraly ja w swojej przegladarce, nie wiem gdzie lezy problem ale nieraz po nadaniu zmian u wybranych uzytkownikow nie laduja sie zaktualizowane pliki css lub javascript tylko stare co powoduje glupoty, ale jakby co sie zrobi wymuszenie (skandal!)

a tej literki k tobym nie zauwazyl, w koncu uzylem specjalnie kroju pisma przypominajacego ten co go omijam w gazetce :D  czlowiek slepy juz stary

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Wszedłem z ciekawości obejrzeć komentarze (choć IMO to już to samo rakowisko jak w przypadku PPE.pl) i widzę, że do dzisiaj pewien jegomość ma straszny ból doopska, że Szmatławiec nie upadł. xD

image.png

Edytowane przez Antihero_
  • Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, Galaktyczny Wojażer napisał(a):

Będzie w pdf? Wziąłbym z Doomem albo Quake albo obie. 

Tak, będzie e-wydanie, ale to już na premierę, czyli gdzieś okolice 18-20 marca. 

Opublikowano
W dniu 26.01.2025 o 18:28, Antihero_ napisał(a):

Wszedłem z ciekawości obejrzeć komentarze (choć IMO to już to samo rakowisko jak w przypadku PPE.pl) i widzę, że do dzisiaj pewien jegomość ma straszny ból doopska, że Szmatławiec nie upadł. xD

image.png

Zawsze jest ryzyko, że na takim eksperymencie wyjdziesz "Jak Zabłocki na mydle" albo żeby lepiej zobrazować "Jak Czezki na napędach".

Jednak w tym drugim przypadku widzimy, że można wrócić i pomagać biednym graczom. 

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze, tylko krowa nie zmienia zdania, a po drugie, w tym wszystkim najważniejsze są gry, i tylko debil (wszyscy wiemy kto to tu jest) onanizuje się do loga ulubionej firmy sprzętowej/systemowej i podoba mu się tylko to, co wychodzi na konkretną platformę.

Edit: a moment, ten gość tu był kiedyś, nie? To był ciężki przypadek.

Edytowane przez dominalien