Alastor84 327 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia W dniu 26.01.2025 o 20:10, Perez napisał(a): Tak, będzie e-wydanie, ale to już na premierę, czyli gdzieś okolice 18-20 marca. A starsze numery ? Te "twoje" bo na "łapuszowe" nie liczę Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 30 stycznia Autor Opublikowano 30 stycznia 10 godzin temu, Alastor84 napisał(a): A starsze numery ? Te "twoje" bo na "łapuszowe" nie liczę Ktore starsze? Bo juz sie idzie w tym pogubic Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia (edytowane) Ok nie ma tematu jeśli chodzi o te 3 ostatnie nr (jest opcja zakupu PDF ) A te "łapuszowe" np Satrun/PS2/DC. Jest jakaś szansa że w sklepie się pojawi? Edytowane 30 stycznia przez Alastor84 Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 30 stycznia Autor Opublikowano 30 stycznia 57 minut temu, Alastor84 napisał(a): Ok nie ma tematu jeśli chodzi o te 3 ostatnie nr (jest opcja zakupu PDF ) A te "łapuszowe" np Satrun/PS2/DC. Jest jakaś szansa że w sklepie się pojawi? Ogólnie etap jest taki, że wciąż czekam na pliki źródłowe tych numerów i wtedy wrzucę, ale kiedy ten dzień nadejdzie - nie wiem. 1 Cytuj
Ukukuki 7 446 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego I jak tam sprzedaż wygląda po tygodniu? Będzie coś z tego? Cytuj
LeifErikson 1 143 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 9 minut temu, Ukukuki napisał(a): I jak tam sprzedaż wygląda po tygodniu? Będzie coś z tego? Z Facebooka: Cytat Dzień dobry! Drodzy Czytelnicy, przedsprzedaż PC Extreme trwa nieco ponad tydzień, a tu już przebite ponad 1000 egz. (dokładnie 1042) - dziękujemy! Niezmiennie zapraszamy: ✅ https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/pc-extreme/ ✅ https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=n Aktualnie Wasze ulubione okładki: 1. wersja limitowana - 400 egz. 2. Duke Nukem - 125 3. Diablo - 118 4. Doom - 117 5. Quake - 95 6. Fallout - 94 7. Tomb Raider - 93 1 Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego 56 minut temu, Ukukuki napisał(a): I jak tam sprzedaż wygląda po tygodniu? Będzie coś z tego? Bardzo zblizony poziom do PS3 w podobnym okresie, ktore obecnie ma juz z 2 700 egz., tak ze jesli sie utrzyma to bedzie jak najbardziej OK 1 Cytuj
KubaPL 10 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego On 1/27/2025 at 8:14 PM, Ukukuki said: @KubaPL Co to jest? To jest kieszeń na dysk HDD - SCYTHE HIMURO SCH-1000 1 Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 10 lutego Autor Opublikowano 10 lutego Zainteresowanym przypominam o wspominkach - max 1000 znaków ze spacjami, czekamy tak do niedzieli najbliższej, najlepiej podeslac na PW. Poki co jedne mam, miejsca bedzie na 4-5 max (strona). Kto bankowo zdecydowany to prosba o info tutaj to sie zrobi liste, zeby na darmo ktos nie pisal. Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Bede. Totalnie zapomnialem wiec dzieki za przypomnienie. Cytuj
LeifErikson 1 143 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego 30 minut temu, Perez napisał(a): Poki co jedne mam, Jak wysyłałem to myślałem, że się już nie zmieszczę, a okazuje się, że tylko ja coś napisałem Cytuj
dominalien 306 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Napisałem, wysłałem. Tak BTW, gdzie było info, że szukacie autorów wspominków? Nic tu nie znalazłem w tym wątku... Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Nikt nie szukał, sami się zaoferowali. Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 15 lutego Autor Opublikowano 15 lutego Pany, ostatni dzwonek jak ktoś chce się dopisać ze swoimi wspominkami. Na chwilę obecną 3 chętnych, tak że jeszcze 1-2 miejsca są. A co do już obecnych to skoro swoich facjat nie chcecie podrzucić to może jakieś foty archiwalne któryś ma z tych starych czasów z kompem w tle? Cytuj
LeifErikson 1 143 Opublikowano sobota o 12:26 Opublikowano sobota o 12:26 Fajny pomysł, ale jest to poziom ekshibicjonizmu na jaki nie jestem gotów. 1 Cytuj
grzybiarz 10 401 Opublikowano sobota o 13:01 Opublikowano sobota o 13:01 mam jakieś fotki ale 640x480 Cytuj
Ukukuki 7 446 Opublikowano sobota o 13:10 Opublikowano sobota o 13:10 Poszło, niestety bez zdjęcia. Zapomniałem poszukać jak byłem u rodziców. No ale nieduża strata, mam jedno jak gram w Fifę 2001 xd Cytuj
dominalien 306 Opublikowano sobota o 15:03 Opublikowano sobota o 15:03 A to ja nie wiedziałem, że zdjęcie trzeba dać. Eh, myślałem, że będę miał wolną sobotę. Pogram sobie, obejrzę serial. Cytuj
KubaPL 10 Opublikowano sobota o 19:52 Opublikowano sobota o 19:52 8 hours ago, Perez said: Pany, ostatni dzwonek jak ktoś chce się dopisać ze swoimi wspominkami. Na chwilę obecną 3 chętnych, tak że jeszcze 1-2 miejsca są. A co do już obecnych to skoro swoich facjat nie chcecie podrzucić to może jakieś foty archiwalne któryś ma z tych starych czasów z kompem w tle? Zaraz napiszę i wyślę PW Cytuj
Pix 1 072 Opublikowano niedziela o 08:30 Opublikowano niedziela o 08:30 Ja mogę ewentualnie samo zdjęcie wysłać, bo wspomnień z pecetem nie mam Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano niedziela o 09:48 Autor Opublikowano niedziela o 09:48 Pany, dzięki wielkie, poszło już do korekty Nie obiecuję, że każda nadesłana wypowiedź w 100% wejdzie, bo się musimy pomieścić na stronie, ale postaramy się z każdej wziąć jak najwięcej 1 Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano niedziela o 10:04 Opublikowano niedziela o 10:04 Gdyby zostalo miejsc to biore bo 1k znakow ze spacjami to nie wiedzialem ze to tak malo. Cytuj
Ukukuki 7 446 Opublikowano niedziela o 10:22 Opublikowano niedziela o 10:22 Drukarka tak, reszta do kupienia za pieniądze z komunii tak jak w moim przypadku. No i ten zestaw to wczesne lata 2000. Cytuj
iluck85 3 050 Opublikowano niedziela o 10:27 Opublikowano niedziela o 10:27 Te monitory i TV. Matka- weź unieś, odkurzę A klawiatura chowana i wysuwana pod biurkiem, to był hit. Nie wiem czy ktoś to jeszcze dzisiaj ma, bo widzę że raczej na biurku już stoją. W firmach też. Ale monitory inne, to miejsce jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi