Mari4n 625 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Mam w biurku taką wysuwaną półkę, ale leży na niej amiga Cytuj
dominalien 320 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego W dniu 15.02.2025 o 12:05, Perez napisał(a): A co do już obecnych to skoro swoich facjat nie chcecie podrzucić to może jakieś foty archiwalne któryś ma z tych starych czasów z kompem w tle? Nie dowiozę zdjęcia, przepraszam. Siekło mnie wczoraj jakieś paskudne choróbsko i leżę bez życia w łóżku. Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 25 lutego Autor Opublikowano 25 lutego Dobry! Update, bo dawno nie było - +1600 egz. wpadło, a z istotnych informacji dorzuciliśmy 8 stron, a i tak ze wszystkim ciężko się upchnąć 1. wersja limitowana - 400 egz. 2. Duke Nukem - 254 3. Diablo - 234 4. Doom - 218 5. Quake - 187 6. Fallout - 163 7. Tomb Raider - 160 Podziękował jak zawsze za zamówienia Numer idzie sprawnie, w niedzielę wysyłka do druku, okolice 12-13 marca u mnie i ruszamy z wysyłką, tak że max do 20.03 naaaaaajpóźniej, zgodnie z planem, będzie temat opanowany. 5 4 Cytuj
Ukukuki 7 546 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 25.02.2025 o 20:51, Perez napisał(a): Dobry! Update, bo dawno nie było - +1600 egz. wpadło, a z istotnych informacji dorzuciliśmy 8 stron, a i tak ze wszystkim ciężko się upchnąć 1. wersja limitowana - 400 egz. 2. Duke Nukem - 254 3. Diablo - 234 4. Doom - 218 5. Quake - 187 6. Fallout - 163 7. Tomb Raider - 160 Podziękował jak zawsze za zamówienia Numer idzie sprawnie, w niedzielę wysyłka do druku, okolice 12-13 marca u mnie i ruszamy z wysyłką, tak że max do 20.03 naaaaaajpóźniej, zgodnie z planem, będzie temat opanowany. Nie tak źle budujecie już sporą bibliotekę tych wydań specjalnych. Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 26 lutego Autor Opublikowano 26 lutego 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Nie tak źle budujecie już sporą bibliotekę tych wydań specjalnych. Jest naprawdę spoko Obawiałem się większego "zmęczenia materiału", a w sumie przedsprzedaż idzie OK, jeszcze trochę promo nas czeka w przyszłym tygodniu tym ostatnim przedsprzedażowym. A też te kolejne specjale cały czas ciągną wcześniejsze - na Fejsie wrzucałem info, że w samym tylko lutym zeszło 100 egz. Amigi, 100 egz. PS3 i 70 egz. Arcade (tu już Mortal i Pac-Man wyprzedane) i to właśnie tak na oko z 95% są numery dodawane do PC Extreme. A do tego coś tam z PDF-ów, ale to - podobnie jak przy miesięczniku - raczej symboliczna sprzedaż, ale zawsze jest, zwłaszcza że to bezkosztowo - żadnych kopert, kosztów wysyłek. Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 2 marca Autor Opublikowano 2 marca Numer zamknięty, poszło do druku. 140 stron, ponad 550k znaków. Jutro/pojutrzę się ogarnę to wrzucę finalny spis i kilka rozkładów Wspominki ciut przycięte, ale weszły wszystkie - 7 dłuższych i na deser @grzybiarz z fotką Podziękował serdecznie, 1800 egz. już przebite, tak że pewnie skończymy przedsprzedaż za tydzień w okolicach 1900-2000 egz. 7 2 Cytuj
rodi84 51 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Perez, a może zrobiliście dreamcast extreme tylko porządniej? Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 3 marca Autor Opublikowano 3 marca 6 godzin temu, rodi84 napisał(a): Perez, a może zrobiliście dreamcast extreme tylko porządniej? W sensie jak porządniej? Chodzi Ci o lift tej werji, która jest? Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 140 stron, grubo Chociaż rekord dalej numer 300. Tam chyba było 148. Może przy Snes Extreme to pobijecie Cytuj
rodi84 51 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 2 godziny temu, Perez napisał(a): W sensie jak porządniej? Chodzi Ci o lift tej werji, która jest? Pójdę nawet bardziej odważnie i powiem, że zrobienie numeru od nowa. Lepiej dobrane gry do recenzji, a przede wszystkim więcej dłuższych recek lepsza szata graficzna, mniej baboli. Makaron zasługuje! 1 Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 3 marca Autor Opublikowano 3 marca 1 minutę temu, rodi84 napisał(a): Pójdę nawet bardziej odważnie i powiem, że zrobienie numeru od nowa. Lepiej dobrane gry do recenzji, a przede wszystkim więcej dłuższych recek lepsza szata graficzna, mniej baboli. Makaron zasługuje! Hmm, nie wiem, na ile udałoby się z tego wycisnąć dużo więcej, żeby kogoś tym (ponownie) zainteresować. Zresztą zaraz by było, że co to za skok na kasę, że "dopiero co kupione" :). Moooooże kiedyś, ale póki co jest sporo tematów, których w ogole nie ruszaliśmy. 3 minuty temu, Mari4n napisał(a): Wygląda zacnie. Już niedługo wysyłka Mam nadzieję, że drukarnia dowiezie terminy i gdzieś ok. 13 marca ruszymy. Natomiast przy okazji - dogaduję też Empik i są dość mocno zainteresowani, więc możliwe, że to wydanie (a może i kolejne) będzie też dostępne stacjonarnie, natomiast nawet jeśli, to pewnie najwcześniej gdzieś od połowy kwietnia, czyli miesiąc po przedsprzedazy online. Daję znać, bo temat stosunkowo świeży, a jak wypali no to nie chcę, żeby ktoś potem narzekał, że "po co 5 zł przepłacał w przedsprzedaży jak stacjonarnie będzie". 1 Cytuj
PiotrekP 2 134 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Fajnie się toto prezentuje na tych przykładowych stronach. Cytuj
grzybiarz 10 414 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 4 godziny temu, Perez napisał(a): Natomiast przy okazji - dogaduję też Empik i są dość mocno zainteresowani, zajebiście. Casuale mogą się trafić. Cda ma te swoje retro w salonikach i empikach. A że to nie miesięcznik to leży długo. Ps. No i powiem kuzynowi „weź idź do empiku i otwórz PC extreme na stronie xyz” Cytuj
Perez 2 083 Opublikowano 3 marca Autor Opublikowano 3 marca 1 godzinę temu, BRY@N napisał(a): Lepiej powiedz "idź kup" Dokładnie! A nie @grzybiarz kuzyna wyśle, ten poprzegląda, wymiętoli, nie kupi, a potem zwroty do nas wrócą i połowa do wyrzucenia, bo "przejrzane" 3 1 Cytuj
pawelgr5 1 626 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Nawet gog reklamuje na swoim fb. Mocno czekam na swoj egzemplarz Cytuj
grzybiarz 10 414 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No to niezła reklama. Prawie pół miliona lajkujacych. Cytuj
Ukukuki 7 546 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): No to niezła reklama. Prawie pół miliona lajkujacych. FB jest raczej martwy jeśli chodzi o odbiorców tego typu treści, no ale może się mylę. Cytuj
grzybiarz 10 414 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Offtop: są grupy retro itp na fejsie. A co boomersi moga używać by być na czasie? Fotka -> Nasza-klasa -> Facebook Cytuj
Chewie 200 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Wziąłem sobie z okładeczką z fallouta chociaż wszystkie fajne, do tego lutowy numer z kcd dla darmowej wysyłki 1 Cytuj
Ukukuki 7 546 Opublikowano sobota o 22:11 Opublikowano sobota o 22:11 https://www.purepc.pl/pc-extreme-wydanie-specjalne-magazyn-retro-komputery-gry Ładna reklama Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi