Ukukuki 7 566 Opublikowano czwartek o 18:22 Opublikowano czwartek o 18:22 Tym co zamówili kilka egzemplarzy to pasuje wysłać w pierwszej kolejności 2 1 Cytuj
Danny85 1 Opublikowano czwartek o 19:34 Opublikowano czwartek o 19:34 Ja tez zamówiłem, ale nie widzę okładki mojej na zdjęciu. Czy już została wydrukowana? Cytuj
Perez 2 099 Opublikowano czwartek o 19:36 Autor Opublikowano czwartek o 19:36 W dniu 13.03.2025 o 19:34, Danny85 napisał(a): Ja tez zamówiłem, ale nie widzę okładki mojej na zdjęciu. Czy już została wydrukowana? Rozwiń Tak, jasne, wszystko jest wydrukowane, tu akurat tak na palecie się ułożyło Cytuj
suteq 334 Opublikowano czwartek o 21:30 Opublikowano czwartek o 21:30 Cytat Zakończyliśmy realizację Twojego zamówienia. Rozwiń Atmosfera się zagęszcza. Czekanko Cytuj
ciwa22 860 Opublikowano czwartek o 21:33 Opublikowano czwartek o 21:33 (edytowane) No nie mogę się przemóc... jednak to pecet... Napiszcie kiedyś czy fajne. Edytowane czwartek o 21:34 przez ciwa22 Cytuj
Pix 1 118 Opublikowano piątek o 13:13 Opublikowano piątek o 13:13 Paczka już leci. Dzięki Panie Prezes Nigdy mi się nie znudzi chwalenie Cię za bycie wzorem do naśladowania dla wszystkich wydawców 1 1 Cytuj
Perez 2 099 Opublikowano piątek o 13:49 Autor Opublikowano piątek o 13:49 Eee bez przesady, ja tylko spakowałem paczkę Ale si, sklep na 99% wyczyszczony z zamówień, zostało może z 10, bo już nie wyrobiłem przed odjazdem kuriera. Teraz przez weekend sporo pakowania, w poniedziałek znowu część InPost już z Allegro plus plan na te wszystkie Orleny, DPD etc. i potem reszta pewnie na dwa rzuty we wtorek i środę. Cytuj
Mari4n 649 Opublikowano piątek o 16:07 Opublikowano piątek o 16:07 To chyba powinienem zagrać w lotka, bo w tych 10 jedna jest moja Cytuj
PiotrekP 2 143 Opublikowano piątek o 16:23 Opublikowano piątek o 16:23 To moja też, choć zamówiłem limitkę. Chyba że mail od inpostu będzie później. Cytuj
Perez 2 099 Opublikowano piątek o 17:39 Autor Opublikowano piątek o 17:39 Wszystkie pojedyncze wyszly, te 10 to z Doomem plus jeszcze jak ktos cos do Dooma dobieral. Cytuj
BRY@N 1 951 Opublikowano piątek o 20:31 Opublikowano piątek o 20:31 To było nadane jakimś super extra priorytet na już? Właśnie dostałam info, że jest do odbioru w paczkomacie Cytuj
PiotrekP 2 143 Opublikowano piątek o 21:48 Opublikowano piątek o 21:48 U mnie nawet nadania w inpoście nie ma 1 Cytuj
Meanthord 393 Opublikowano piątek o 22:19 Opublikowano piątek o 22:19 (edytowane) W dniu 13.03.2025 o 21:33, ciwa22 napisał(a): No nie mogę się przemóc... jednak to pecet... Napiszcie kiedyś czy fajne. Rozwiń "Jednak"? Do premiery PSX-a to był najlepszy sprzęt do grania, gdzie na innych sprzętach znalazłbyś takie sztosy jak Comanche, X-Wing, Syndicate, Wing Commander, Mortal Kombat (najlepsza wersja), Warcraft, The Settlers, Dungeon Keeper, Betrayal at Krondor, Diablo, Fallout, Dune, Quake, Flight Unlimited, już nawet pomijam wszystkie przygodówki Sierry i LucasArts, a i tak mógłbym jeszcze godzinami wymieniać genialne tytuły. I dodam jeszcze śmiało i z pełnym przekonaniem, że w latach 90. więcej osób miało w Polsce nawet najbardziej chujowego PC (nawet herculesa bez twardego dysku), niż jakąkolwiek konsolę. Edytowane piątek o 22:28 przez Meanthord 1 Cytuj
ciwa22 860 Opublikowano piątek o 22:44 Opublikowano piątek o 22:44 (edytowane) W dniu 14.03.2025 o 22:19, Meanthord napisał(a): "Jednak"? Do premiery PSX-a to był najlepszy sprzęt do grania, gdzie na innych sprzętach znalazłbyś takie sztosy jak Comanche, X-Wing, Syndicate, Wing Commander, Mortal Kombat (najlepsza wersja), Warcraft, The Settlers, Dungeon Keeper, Betrayal at Krondor, Diablo, Fallout, Dune, Quake, Flight Unlimited, już nawet pomijam wszystkie przygodówki Sierry i LucasArts, a i tak mógłbym jeszcze godzinami wymieniać genialne tytuły. I dodam jeszcze śmiało i z pełnym przekonaniem, że w latach 90. więcej osób miało w Polsce nawet najbardziej chujowego PC (nawet herculesa bez twardego dysku), niż jakąkolwiek konsolę. Rozwiń Nie chodzi o gry video tylko o otoczkę, swoisty rytuał. W korzystaniu z komputera (bez klasy) pc w formie platformy gamingowej jest coś..niestosownego. Można nawet powiedzieć, że odrażającego. Edytowane piątek o 22:45 przez ciwa22 Cytuj
Meanthord 393 Opublikowano piątek o 22:52 Opublikowano piątek o 22:52 (edytowane) W dniu 14.03.2025 o 22:44, ciwa22 napisał(a): Nie chodzi o gry video tylko o otoczkę. W korzystaniu z komputera (bez klasy) pc w formie platformy gamingowej jest coś..niestosownego. Można nawet powiedzieć, że odrażającego. Rozwiń Te sztosy co wymieniłem były absolutnie najlepszymi wersjami tych gier, więc nie wiem co jest niestosownego w graniu w najlepsze wersje świetnych gier :). Ale ogólnie rozumiem ideę, konsole to konsole, a komputer to komputer, też tak zawsze uważałem i nawet dzisiaj średnio mogę się przemóc np. do Rog Ally z Windowsem na pokładzie (niby konsola, ale gówno nie konsola). Tylko bierz pod uwagę fakt, że piszesz to bardziej z obecnej perspektywy, kto tam w latach 90. zajmował się takimi pierdami, Comanche z dedykowanym dyskiem startowym to było to! Edytowane piątek o 22:53 przez Meanthord Cytuj
Mejm 15 597 Opublikowano piątek o 23:04 Opublikowano piątek o 23:04 Jak ktos chcial miec najlepsza jakosc to wybieral pc. No chyba, ze chcial grac na nim w gierki z konsol to wtedy musial przelknac paskudne residenty i muzyke w midi z ff7, wiec lepiej bylo grac na konsoli. Cytuj
sph! 1 006 Opublikowano wczoraj o 00:16 Opublikowano wczoraj o 00:16 Daawno, daaaawno temu PC miał takie cudo: I się grało w gierki z konsoli 1 Cytuj
Perez 2 099 Opublikowano wczoraj o 06:29 Autor Opublikowano wczoraj o 06:29 W dniu 14.03.2025 o 21:48, PiotrekP napisał(a): U mnie nawet nadania w inpoście nie ma Rozwiń Napisz na priv, na jakie dane to szło, zaraz zlukam. Cytuj
PiotrekP 2 143 Opublikowano wczoraj o 07:30 Opublikowano wczoraj o 07:30 @Perez moja wina, zapomniałem że kupowałem przez allegro, bo w sklepie limitek już nie było. Cytuj
Perez 2 099 Opublikowano wczoraj o 07:51 Autor Opublikowano wczoraj o 07:51 W dniu 15.03.2025 o 07:30, PiotrekP napisał(a): @Perez moja wina, zapomniałem że kupowałem przez allegro, bo w sklepie limitek już nie było. Rozwiń Spoko. Jak coś to masz spakowane, w poniedziałek wyjedzie Cytuj
mitra 1 833 Opublikowano wczoraj o 17:37 Opublikowano wczoraj o 17:37 Do mnie doszło dzisiaj o 7:44. Niestety, weekendowy leń, nie pozwolił mi pójść do paczkomatu. Może jutro się ogarnie. Dzięki Panie Perez za szybką wysyłkę Cytuj
BRY@N 1 951 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Już odebrane i przejrzane . Z racji tego, że ja z rocznika 87 to bardziej kojarzę gry z okolic 95-96 ale w to to pamiętam, że ostro młóciłem z bratankami sąsiada Pokaż ukrytą zawartość Fajny powrót do przeszłości, flashbacki były Cytuj
Danny85 1 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dlaczego do mnie nie doszło jeszcze ani nie mam w aplikacji inpost? Cytuj
BRY@N 1 951 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ja zamawiałam przez stronę PSX Extreme. Wspieram porządnych polskich przedsiębiorców a nie krwiopijcę alledrogo Cytuj
Perez 2 099 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu 22 godziny temu, Danny85 napisał(a): Dlaczego do mnie nie doszło jeszcze ani nie mam w aplikacji inpost? Rozwiń Tak jak pisalem - wysylka to nawet 4-5 dni. Jutro z Allegro wyjda zamowienia DPD, Orlen Paczki i ruszy InPost z jakies 200 sztuk. Potem jeszcze odbiory wtorek i chcialbym w srode skonczyc, chociaz moga jakies pojedyncze zostac na czwartek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi