Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Danny85 napisał(a):

Ja tez zamówiłem, ale nie widzę okładki mojej na zdjęciu. Czy już została wydrukowana?

Tak, jasne, wszystko jest wydrukowane, tu akurat tak na palecie się ułożyło :) 

Opublikowano

Eee bez przesady, ja tylko spakowałem paczkę :D 

Ale si, sklep na 99% wyczyszczony z zamówień, zostało może z 10, bo już nie wyrobiłem przed odjazdem kuriera. Teraz przez weekend sporo pakowania, w poniedziałek znowu część InPost już z Allegro plus plan na te wszystkie Orleny, DPD etc. i potem reszta pewnie na dwa rzuty we wtorek i środę.  

Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.03.2025 o 22:33, ciwa22 napisał(a):

No nie mogę się przemóc... jednak to pecet... Napiszcie kiedyś czy fajne.

"Jednak"? Do premiery PSX-a to był najlepszy sprzęt do grania, gdzie na innych sprzętach znalazłbyś takie sztosy jak Comanche, X-Wing, Syndicate, Wing Commander, Mortal Kombat (najlepsza wersja), Warcraft, The Settlers, Dungeon Keeper, Betrayal at Krondor, Diablo, Fallout, Dune, Quake, Flight Unlimited, już nawet pomijam wszystkie przygodówki Sierry i LucasArts, a i tak mógłbym jeszcze godzinami wymieniać genialne tytuły. I dodam jeszcze śmiało i z pełnym przekonaniem, że w latach 90. więcej osób miało w Polsce nawet najbardziej chujowego PC (nawet herculesa bez twardego dysku), niż jakąkolwiek konsolę.

Edytowane przez Meanthord
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Meanthord napisał(a):

"Jednak"? Do premiery PSX-a to był najlepszy sprzęt do grania, gdzie na innych sprzętach znalazłbyś takie sztosy jak Comanche, X-Wing, Syndicate, Wing Commander, Mortal Kombat (najlepsza wersja), Warcraft, The Settlers, Dungeon Keeper, Betrayal at Krondor, Diablo, Fallout, Dune, Quake, Flight Unlimited, już nawet pomijam wszystkie przygodówki Sierry i LucasArts, a i tak mógłbym jeszcze godzinami wymieniać genialne tytuły. I dodam jeszcze śmiało i z pełnym przekonaniem, że w latach 90. więcej osób miało w Polsce nawet najbardziej chujowego PC (nawet herculesa bez twardego dysku), niż jakąkolwiek konsolę.

Nie chodzi o gry video tylko o otoczkę, swoisty rytuał. W korzystaniu z komputera (bez klasy) pc w formie platformy gamingowej jest coś..niestosownego. Można nawet powiedzieć, że odrażającego.

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, ciwa22 napisał(a):

Nie chodzi o gry video tylko o otoczkę. W korzystaniu z komputera (bez klasy) pc w formie platformy gamingowej jest coś..niestosownego. Można nawet powiedzieć, że odrażającego.

Te sztosy co wymieniłem były absolutnie najlepszymi wersjami tych gier, więc nie wiem co jest niestosownego w graniu w najlepsze wersje świetnych gier :). Ale ogólnie rozumiem ideę, konsole to konsole, a komputer to komputer, też tak zawsze uważałem i nawet dzisiaj średnio mogę się przemóc np. do Rog Ally z Windowsem na pokładzie (niby konsola, ale gówno nie konsola). Tylko bierz pod uwagę fakt, że piszesz to bardziej z obecnej perspektywy, kto tam w latach 90. zajmował się takimi pierdami, Comanche z dedykowanym dyskiem startowym to było to!

Edytowane przez Meanthord
Opublikowano

Jak ktos chcial miec najlepsza jakosc to wybieral pc. No chyba, ze chcial grac na nim w gierki z konsol to wtedy musial przelknac paskudne residenty i muzyke w midi z ff7, wiec lepiej bylo grac na konsoli.

Opublikowano
20 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Perez moja wina, zapomniałem że kupowałem przez allegro, bo w sklepie limitek już nie było.

Spoko. Jak coś to masz spakowane, w poniedziałek wyjedzie :) 

Opublikowano

Już odebrane i przejrzane :D.
IMG_2997.thumb.jpeg.812b28c3c4ef20c0d0e554c0b8e9563b.jpeg

Z racji tego, że ja z rocznika 87 to bardziej kojarzę gry z okolic 95-96 ale w to to pamiętam, że ostro młóciłem z bratankami sąsiada 

Spoiler

IMG_2998.thumb.jpeg.581cb0ca0989ef99b6213c50de19dc54.jpeg

Fajny powrót do przeszłości, flashbacki były ;)