Ken Adams 372 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Czekanie buduje charakter badzmy cierpliwi Cytuj
Perez 2 104 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Wysylka zgodnie z planem max do 20.03 :P. Tak ze cierpliwosc i spokoj nas uratuja! Cytuj
Danny85 1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Ciekawe kiedy zapowiedź nowego specjala. W kwietniu? Czy jeszcze w marcu? Cytuj
Pix 1 118 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No pracowity okres przed Prezesem. W przyszłym tygodniu zapowiedź i preordery Silent Hilla, potem zaraz nowe PE, a pewnie w połowie kwietnia trzeba już zapowiadać Snesa. Cytuj
Badus 300 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 4 godziny temu, Perez napisał(a): Wysylka zgodnie z planem max do 20.03 :P. Tak ze cierpliwosc i spokoj nas uratuja! Cytuj
PiotrekP 2 143 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Mój egzemplarz to chyba środa najwcześniej. Może we wtorek jak się uda. Cytuj
rodi84 51 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu U mnie status opłacona dalej. Cytuj
BRY@N 1 951 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu sorry @Perez mogłem się nie wychylać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi