Ken Adams 378 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Czekanie buduje charakter badzmy cierpliwi Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 16 marca Autor Opublikowano 16 marca Wysylka zgodnie z planem max do 20.03 :P. Tak ze cierpliwosc i spokoj nas uratuja! Cytuj
Danny85 0 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Ciekawe kiedy zapowiedź nowego specjala. W kwietniu? Czy jeszcze w marcu? Cytuj
Pix 1 146 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca No pracowity okres przed Prezesem. W przyszłym tygodniu zapowiedź i preordery Silent Hilla, potem zaraz nowe PE, a pewnie w połowie kwietnia trzeba już zapowiadać Snesa. Cytuj
Badus 305 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca 4 godziny temu, Perez napisał(a): Wysylka zgodnie z planem max do 20.03 :P. Tak ze cierpliwosc i spokoj nas uratuja! Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Mój egzemplarz to chyba środa najwcześniej. Może we wtorek jak się uda. Cytuj
Sojer 8 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca (edytowane) Info z paczkomatu przyszło... Edytowane 17 marca przez Sojer Cytuj
grzybiarz 10 424 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca U mnie cisza, ale mam książkę do przeczytania i ostatni numer, także nie pali się. Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 17 marca Autor Opublikowano 17 marca 20 minut temu, grzybiarz napisał(a): U mnie cisza, ale mam książkę do przeczytania i ostatni numer, także nie pali się. Właśnie InPost zgarnął kolejne 200 sztuk, zostaje jeszcze jakieś 900 - pewnie jutro z 500 i na środę co zostanie. Wszystkie inne pozostałe (UPS, DPD, Allegro One) wyjechały już lub wyjadą dzisiaj. 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Właśnie ruszył do paczkomatu, dzięki @Perez Cytuj
suteq 376 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Wczoraj odebrałem. Troszkę się cykałem czy przyjdzie też PS3 Extreme bo zamawiałem dawno temu ale wszystko jest. Będzie czytane Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 18 marca Autor Opublikowano 18 marca Dzisiaj wyjdzie jakieś kolejne 500-600 paczek i zostaje ostatnie 400 na jutro i finito z wysyłkami Cytuj
czapa 713 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) Numer wstępnie przejrzany i zapowiada się zacnie. Tylko gdzie jest Dune II ? Trochę kryminał nie dać recenzji takiej gry... No i nie wiem czy był sens tracić tyle stron na poradnik do Dooma, ale to już kwestia gustu. Poza tym fajne wydawnictwo. Edytowane 18 marca przez czapa Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Odebrany, biorę się za przeglądanie. 2 Cytuj
dominalien 327 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Czuję, że skoro jestem teraz PUBLIKOWANYM AUTOREM to czekają mnie wielkie rzeczy. WIELKIE. Cytuj
Ukukuki 7 592 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Moja jest w paczkomacie albo dopiero jutro będę mógł odebrać Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Ten poradnik do Dooma to taki trochę na doczepkę. Kilka dodatkowych recenzji byłoby jednak lepsze. Ale co kto lubi. Cytuj
sph! 1 035 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Lepszy poradnik do Dooma niż wywiad z babą siedzącą na automacie. 3 6 Cytuj
Danny85 0 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) Dostałem paczuszkę i jestem very happy. 😅 Powrót do czasów lat 90. Pachnie farbą jak czyta się. Dziękuję za opisy do moich ulubionych gier i tych wcześniej nieznanych np. Ignition albo Scorched Earth. Barwne strony i ładny uklad graficzny i dobrze że jest okladka gry przy artykule! Edytowane 18 marca przez Danny85 Zmiana Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano 18 marca Autor Opublikowano 18 marca Uff, skończone. Jutro odbiór ostatniej partii i wysyłka opanowana. Raz jeszcze dzięki Oprócz PC zeszło sporo wcześniejszych wydań lub aktualnych numerów PE - aż się miejsce w garażu zrobiło 2 2 Cytuj
bartiz 1 647 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Pojawiła się etykieta w apce tak więc pewnie jutro będzie, wziąłem jeszcze do kompletu numer o Amidze bo jakoś wcześniej skipnalem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi