Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pracowity okres przed Prezesem. W przyszłym tygodniu zapowiedź i preordery Silent Hilla, potem zaraz nowe PE, a pewnie w połowie kwietnia trzeba już zapowiadać Snesa.

Opublikowano
20 minut temu, grzybiarz napisał(a):

U mnie cisza, ale mam książkę do przeczytania i ostatni numer, także nie pali się. 

Właśnie InPost zgarnął kolejne 200 sztuk, zostaje jeszcze jakieś 900 - pewnie jutro z 500 i na środę co zostanie. 

Wszystkie inne pozostałe (UPS, DPD, Allegro One) wyjechały już lub wyjadą dzisiaj. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Wczoraj odebrałem. Troszkę się cykałem czy przyjdzie też PS3 Extreme bo zamawiałem dawno temu ale wszystko jest. Będzie czytane :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Numer wstępnie przejrzany i zapowiada się zacnie. Tylko gdzie jest Dune II ? Trochę kryminał nie dać recenzji takiej gry... No i nie wiem czy był sens tracić tyle stron na poradnik do Dooma, ale to już kwestia gustu. Poza tym fajne wydawnictwo.

Edytowane przez czapa
Opublikowano (edytowane)

Dostałem paczuszkę i jestem very happy. 😅 Powrót do czasów lat 90. Pachnie farbą jak czyta się. Dziękuję za opisy do moich ulubionych gier i tych wcześniej nieznanych np. Ignition albo Scorched Earth. Barwne strony i ładny uklad graficzny i dobrze że jest okladka gry przy artykule!

Edytowane przez Danny85
Zmiana
Opublikowano

Uff, skończone. Jutro odbiór ostatniej partii i wysyłka opanowana. 

Raz jeszcze dzięki :) Oprócz PC zeszło sporo wcześniejszych wydań lub aktualnych numerów PE - aż się miejsce w garażu zrobiło :D 

• Plusik 2
  • Lubię! 2
Opublikowano

Pojawiła się etykieta w apce tak więc pewnie jutro będzie, wziąłem jeszcze do kompletu numer o Amidze bo jakoś wcześniej skipnalem. :D