Shen 10 428 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Limitki odebrane. Piękny zapaszek chociaż co kwartał, aż się w głowie zakręciło jak wyciągnąłem z koszulki Większości gier nie znam, więc się trochę dokształcę z historii. 1 Cytuj
Słupek 2 229 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu zapach jest nieziemski , myślę, że spokojnie w Sephorze mogliby go sprzedawać 1 2 Cytuj
BRY@N 1 964 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Dopiero teraz zobaczyłem, że limitka ma zaszyfrowany przekaz i seria PoP umarła po Lost Crown, tylko to odrodzenie takie sobie. 1 Cytuj
Ken Adams 374 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 9 godzin temu, Danny85 napisał(a): Ignition Wspaniala gierka. W pewnym sensie ciekawe, ze dzisiaj taki tytul nie przetrwalby dwoch minut w telefonie, a kiedys mozna bylo zagrywac sie w te rajdowke calymi dniami @Ukukuki daj fotke calego zestawu Moj charakter jest nadal budowany ale mi sie nie spieszy Cytuj
Szermac 3 148 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Dzisiaj ma być w paczkomacie, klasycznie będzie czytane przy otwartym oknie, aby wiało zapachem w morde Cytuj
aux 3 817 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Mam i ja, odebrałem wczoraj na Orlenie. Jak zwykle jest co poczytać mimo że do PC mi daleko. No ale Doom, HL i Unreal na zawsze w moim serduszku. Najlepsza jest fotka Grzybiarza we wspominkach, dawno się tak nie uśmiałem. Pełniaki na ścianie? Ossochozi? Fajnie że udzielają się tu B. Kluska, pan Czajor od gazetek i pan Uchański. A zapach jest fenomenalny! Dobra robota panowie! 3 1 Cytuj
Mari4n 657 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Właśnie odebrałem swoją limitkę + Duke. Ten aromat Cytuj
łom 2 156 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Też przed chwilą otworzyłem paczkę i mocny zapach farby podobny do dawnego OPSM. Po przejrzeniu to tylko ten poradnik do Dooma mi nie pasuje. Konsolite ładnie się wyżył na blaszakowych bijatykach 1 Cytuj
iluck85 3 214 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Też miałem dać fotkę, ale mam tylko przed Amiga, a że Amiga za nami to olałem temat. Cytuj
SlimShady 3 526 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dotarło, i co mogę powiedzieć. "Mamo, pojedźmy do Czarnobyla, mamy Czarnobyl w domu", i nie, nie chodzi o Fallouta. Cytuj
Konsolite 617 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, łom napisał(a): Też przed chwilą otworzyłem paczkę i mocny zapach farby podobny do dawnego OPSM. Po przejrzeniu to tylko ten poradnik do Dooma mi nie pasuje. Konsolite ładnie się wyżył na blaszakowych bijatykach Sama prawda, żadne wyżywanie się Cytuj
pawelgr5 1 627 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Wpadło, okładka z Doom tak intensywnie ma te kolory, że czuje sie jak bym oglądał coś na OLEDZIE Cytuj
Szermac 3 148 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Odebrane, okładeczka z tym czerwonym krabem z mordą xd Spoiler Ale jebie Cytuj
SlimShady 3 526 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jakby było mało, to ten okrutnik jeszcze wsadza do koszulki, i zanim człowiek się weźmie za lekturę, to dwa tygodnie wietrzenia i siedzenia w przeciągu. Cytuj
Shen 10 428 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ja tam trzymam w koszulkach, żeby zachować aromat. Cytuj
Sojer 8 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Same ćpuny prasowe. Widzę, że nie jestem osamotniony ze swoim skrzywieniem 😅 Cytuj
Ukukuki 7 581 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 7 godzin temu, Ken Adams napisał(a): @Ukukuki daj fotke calego zestawu Zabieram się za czytanie 2 2 Cytuj
Ken Adams 374 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Teraz bedziesz musial przeczytac wszystkie 7 Cytuj
Ukukuki 7 581 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 29 minut temu, Ken Adams napisał(a): Teraz bedziesz musial przeczytac wszystkie 7 No zaczynam od księcia, nie mogę doczekać się zawartości kolejnych hehe Magazyn ma ciekawy mocny zapach, wyczuwam nuty orzechowe Co do zawartości, myślałem ,że to ja jestem stary a tu ludzie wyskakują ze wspominkami z lat 80 xd Urzekła mnie też historia redaktora z wołaniem mamy aby pokazać wyuczone fatality w Mortal Kombat. Cytuj
grzybiarz 10 419 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ten opis dooma, to przecie ukłon w stron mapek z top secret… no ale faktycznie może za dużo stron wyszło. No nic, ogra się kiedyś najładniejsza wersje w duckstation z aczikami. Cytuj
LeifErikson 1 149 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a): Zabieram się za czytanie Jedna sztuka pachnie intensywnie. Nawet sobie nie wyobrazam jak pachnie 7... Spoiler Ale jestem pewny, że wspaniale... 1 Cytuj
Badus 302 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) "Hail to the King @Perez, Baby!" Edytowane 5 godzin temu przez Badus 1 Cytuj
Pix 1 122 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Piękny, gruby numer. Widać jakość, widać ilość włożonej pracy. Gratulacje i dzięki jak zawsze Z mniej przyjemnych wiadomości, to otworzyłem numer i zacząłem czytać narodziny peceta. Zobaczyłem jakieś VLB, PCI, 80286 i niestety szybko stwierdziłem, że absolutnie nie jestem targetem tego numeru. No ale jest kolejny specjal do kolekcji, Prezes i ekipa dostali pieniążki i teraz mogę czekać na ukochanego Silenta i ukochanego Snesa 1 Cytuj
Shen 10 428 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 minut temu, Pix napisał(a): Z mniej przyjemnych wiadomości, to otworzyłem numer i zacząłem czytać narodziny peceta. Zobaczyłem jakieś VLB, PCI, 80286 i niestety szybko stwierdziłem, że absolutnie nie jestem targetem tego numeru. Mnie te technikalia i boomerskie wspominki też nie interesują, szczególnie, ze kupowałem jakiś czas pixela i sie tego naczytałem. No ale numer wypchany po brzegi reckami, więc to z przyjemnością skonsumuje, szczególnie, że w wiele pozycji nie grałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi