Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Limitki odebrane. Piękny zapaszek chociaż co kwartał, aż się w głowie zakręciło jak wyciągnąłem z koszulki:banderas: Większości gier nie znam, więc się trochę dokształcę z historii.

Przechwytywanie.thumb.JPG.bf2156e7187eb16028ee517d95a376de.JPG

• Lubię! 1
Opublikowano
9 godzin temu, Danny85 napisał(a):

Ignition

Wspaniala gierka. W pewnym sensie ciekawe, ze dzisiaj taki tytul nie przetrwalby dwoch minut w telefonie, a kiedys mozna bylo zagrywac sie w te rajdowke calymi dniami

@Ukukuki

daj fotke calego zestawu

Moj charakter jest nadal budowany ale mi sie nie spieszy

Opublikowano

Mam i ja, odebrałem wczoraj na Orlenie. Jak zwykle jest co poczytać mimo że do PC mi daleko. No ale Doom, HL i Unreal na zawsze w moim serduszku. Najlepsza jest fotka Grzybiarza we wspominkach, dawno się tak nie uśmiałem. Pełniaki na ścianie? Ossochozi? :) Fajnie że udzielają się tu B. Kluska, pan Czajor od gazetek i pan Uchański. A zapach jest fenomenalny! Dobra robota panowie!

20250319_111515.jpg

• Plusik 3
  • Haha 1
Opublikowano

Też przed chwilą otworzyłem paczkę i mocny zapach farby podobny do dawnego OPSM. Po przejrzeniu to tylko ten poradnik do Dooma mi nie pasuje. Konsolite ładnie się wyżył na blaszakowych bijatykach :vegeta_smile:

• Dzięki 1
Opublikowano
Godzinę temu, łom napisał(a):

Też przed chwilą otworzyłem paczkę i mocny zapach farby podobny do dawnego OPSM. Po przejrzeniu to tylko ten poradnik do Dooma mi nie pasuje. Konsolite ładnie się wyżył na blaszakowych bijatykach :vegeta_smile:

Sama prawda, żadne wyżywanie się ;)

Opublikowano
29 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Teraz bedziesz musial przeczytac wszystkie 7

No zaczynam od księcia, nie mogę doczekać się zawartości kolejnych hehe

Magazyn ma ciekawy mocny zapach, wyczuwam nuty orzechowe :fsg:

Co do zawartości, myślałem ,że to ja jestem stary a tu ludzie wyskakują ze wspominkami z lat 80 xd Urzekła mnie też historia redaktora z wołaniem mamy aby pokazać wyuczone fatality w Mortal Kombat.  

Opublikowano

Ten opis dooma, to przecie ukłon w stron mapek z top secret… no ale faktycznie może za dużo stron wyszło. No nic, ogra się kiedyś najładniejsza wersje w duckstation z aczikami.

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

IMG_0840.thumb.jpeg.3c37cad7ea0337364ebcc3ca69189bf3.jpeg

:wub:

Zabieram się za czytanie 

Jedna sztuka pachnie intensywnie. Nawet sobie nie wyobrazam jak pachnie 7...

Spoiler

Ale jestem pewny, że wspaniale... :fsg:

• Lubię! 1
Opublikowano

Piękny, gruby numer. Widać jakość, widać ilość włożonej pracy. Gratulacje i dzięki jak zawsze :hi:

Z mniej przyjemnych wiadomości, to otworzyłem numer i zacząłem czytać narodziny peceta. Zobaczyłem jakieś VLB, PCI, 80286 i niestety szybko stwierdziłem, że absolutnie nie jestem targetem tego numeru. No ale jest kolejny specjal do kolekcji, Prezes i ekipa dostali pieniążki i teraz mogę czekać na ukochanego Silenta i ukochanego Snesa :wub:

• Plusik 1
Opublikowano
8 minut temu, Pix napisał(a):

Z mniej przyjemnych wiadomości, to otworzyłem numer i zacząłem czytać narodziny peceta. Zobaczyłem jakieś VLB, PCI, 80286 i niestety szybko stwierdziłem, że absolutnie nie jestem targetem tego numeru.

Mnie te technikalia i boomerskie wspominki też nie interesują, szczególnie, ze kupowałem jakiś czas pixela i sie tego naczytałem. No ale numer wypchany po brzegi reckami, więc to z przyjemnością skonsumuje, szczególnie, że w wiele pozycji nie grałem.