Tokugawa1982 95 Opublikowano środa o 20:58 Opublikowano środa o 20:58 (edytowane) Niesamowita nostalgia wylewajaca się z numeru. Tyle "Sław" piszących do tego numeru. Tym numerem zakończyła się wojna PC kontra Psx. Piękna ponadczasowa klamra. Dzięki Koledzy. Zabrakło tylko recenzji Dungeon Keapera i Heroesów😄 Edytowane środa o 21:00 przez Tokugawa1982 Cytuj
Pix 1 123 Opublikowano środa o 21:31 Opublikowano środa o 21:31 Zgadza się. Recki też chętnie poczytam, resztę pewnie odpuszczę. Cytuj
iluck85 3 224 Opublikowano środa o 22:59 Opublikowano środa o 22:59 Tu co stronę trzeba wrzucać posta ukiego. Tu mamy erę ms dosa, gry które wymieniają prawie wszyscy to późniejszy Windows. Czyli kolejny numer specjalny poświęcony PC. Cytuj
Ukukuki 7 584 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jest też na okładce jasne info no ale sam redaktor prowadzący się nie trzymał wytycznych xd Zresztą sam wstępniak mówi o kolejnych numerach no ale to pewnie rok 2026 najwcześniej. Cytuj
Konsolite 617 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 49 minut temu, Danny85 napisał(a): Kiedy nowy specjal? W niedalekiej przyszłości, czyli when it’s done Cytuj
Perez 2 152 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu 2 godziny temu, Danny85 napisał(a): Kiedy nowy specjal? Zgodnie z planem zapowiedź okolice połowy kwietnia (chcemy przed świętami), a premiera 19/20 czerwca. Cytuj
maciucha 11 717 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Po przekartkowaniu mega pierwsze wrażenie. Wjechał quake + limitka Cytuj
pawelgr5 1 627 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Swietny numer. Niesamowicie sie to czyta a na najlepsze ze calkiem sporo z tych gier posiadam na gog albo steam wiec weekend uplynie pod znakiem retro PC gierek. BTW: nie chce sie czepiać, ale jakos tak rzucilo mi sie w oczy ze jeden z dwoch screenshotow Dune II ma podpis Master of Orion;) chodzi o text o powstawaniu strategii. Cytuj
Perez 2 152 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 23 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): BTW: nie chce sie czepiać, ale jakos tak rzucilo mi sie w oczy ze jeden z dwoch screenshotow Dune II ma podpis Master of Orion;) chodzi o text o powstawaniu strategii. Pewnie, że się czepiaj. Dla nas to każdorazowo nauka, chociaż akurat przy tym wydaniu to różne cuda się działy ze składem :D. Zaraz prowadzący i grafik po pensji! Cytuj
Ken Adams 375 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu krab wyladowal. na balkon. na 6 godzin. zbyt.duzo.zapachu. Po kilkukrotnym przekartkowaniu nie mozna napisac nic innego jak dobra robota panowie. Wspaniala robota. Recenzje najwiekszych klasykow lyknalem ale poki co Krab zamkniety w szczelnym pudelku zbyt.duzo.zapachu. Zamowilem tez arcade extreme i tez jest bdb. Mniej pachnie wiec to moja lektura na wieczor. okladka z outrun 128/10 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 822 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu U mnie magazyn obecny też już od środy (okładka z Diablo, w które nawet nie grałem, ale postawiłem na estetykę zamiast sentymentu), co było lekką niespodzianką, bo nie śledziłem aż tak tych dat wysyłek itd. Zapach oczywiście wspaniały, wypełniający pomieszczenie, a treść i wykonanie po pobieżnym przekartkowaniu jak najbardziej na propsie (podoba mi się ponownie zastosowana chronologiczna kolejność recenzji). Wspomnienia na początku spoko, ale odczuwalny jest brak jakichś fotek z przeszłości (lub teraźniejszości-wielu autorów w ogóle nie kojarzę, więc zawsze by to była forma poznania jegomościa). Dobrze, że chociaż grzybiarz utrzymał poziom. No i mam lekki ból dupy, że przez ciągłe odkładanie tego na później, nie wrzuciłem w końcu nic ze swoich wspominek, bo wyrosła z tego cała strona dla forumowiczów i może by się człowiek załapał. Cóż, może innym razem. Szkoda tylko, że akurat z mojego osobistego retro w reckach nie ma tu prawie nic (patrząc na szybko widziałem tylko krótką wzmiankę o Electrobody w dziale z polskimi grami). No ale to może kwestia tego, że postawiliście na raczej duże i znane pozycje, a ja grałem w sporo dosyć niszowych tytułów, ale też w gry, które wyszły na Amigę i opisaliście je już w dedykowanym numerze (choćby Lotusy czy Rick Dangerous). No nic, będzie co czytać, bo akurat kończę ostatnie PE. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi