Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówione :)

Mam nadzieję, że będzie jednak (brak w spisie treści póki co) porównanie GPU (nVidia vs ATI) oraz CPU (AMD vs Intel). Plus oczywiście test myszek kulkowych i optycznych. Oraz opis aktualizacji DirectX :)

PS Pamiętam, jak męczyłem sterowniki beta do mojego GeForce 2 MX200 przy okazji NFS V Porsche, jakoś w 2001 roku. I jak pobierałem dodatkowe autka do NFS IV w kafejce internetowej wprost na... dyskietkę 3,5' o zawrotnej pojemności 1,44 MB :)

• Haha 1
Opublikowano

Limitka fajny pomysł, ale estetycznie mnie osobiście się średnio podoba. Może dlatego, że nigdy za PoP nie przepadałem. Zamówiłem Fallouta + DN3D.

Opublikowano

Zupełnie nie moja bajka, ale wziąłem ze strony pe limitkę, żeby Panu Prezesowi się interes kręcił i żeby mógł w czerwcu wydać Nintędo Ekstrem. Ale jak na wiosnę się dowiem, że wydawnictwo znowu przełożone, a w czerwcu jakiś Komodor 64 to inaczej porozmawiamy :shotgun:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
  • This 5
Opublikowano
9 minut temu, Pix napisał(a):

Zupełnie nie moja bajka, ale wziąłem ze strony pe limitkę, żeby Panu Prezesowi się interes kręcił i żeby mógł w czerwcu wydać Nintędo Ekstrem. Ale jak na wiosnę się dowiem, że wydawnictwo znowu przełożone, a w czerwcu jakiś Komodor 64 to inaczej porozmawiamy :shotgun:

Zobaczysz felieton w lutowym numerze pewnego jegomościa, który publikuje na 114. stronie w miesięczniku. Tam już padają takie zapewnienia, że jak coś nie wypali to najpierw ja kogoś odwiedzę, a potem strzelaj Ty! 

• Haha 1
Opublikowano

To nie będzie ZX Extreme?

Nie no to już myślę że ostatnie wydanie „komputerowe” i teraz wracamy do konsol: Snes, Xbox360 i potem N64 

PS kupione z diablo, bo fajna taka czarna okładka, a tomb Raider czy Duke to wyszło też na wszystko inne. Tu zawsze wybieram exclusive’a na okładce. 

Opublikowano

Zamówiona limitka bo przepiękna jest a dodatkowo dobrałem numer o PS3 z Natankiem bożym. :banderas: Mega props że od razu dostałem PDF więc nie mam problemu aby poczekać na egzemplarz papierowy. :) 

Opublikowano (edytowane)

Pewno ze mozna, ;)

Przetestowalem pobieznie (juz mam oczka bambi i nie dam rady dluzej) strone i powinna byc stabilna na wiekszosci urzadzen i ekranow, ale jak to mowia… nic nie jest w pelni stabilne nigdy, wiec jesli kto zauwazy jakies glupotki to poprawie

Edytowane przez Ken Adams
Opublikowano

W moje gusta też nie trafiła ale nigdy nie miałem sentymentu do pierwszego PoPa, niego nie grałem. Jednak sam zamysł okładki świetny i jak widać po temacie niektórym się podoba. 

Liczyłem na okładkę z logiem DoSa bo to przewodni temat numeru. 

Opublikowano

Kurde no te dosowe gierki… DOS extreme bardziej. Mam nadzieję że to nie są zaległe recki z pixela.

Bo PC Extreme to brzmi dość szeroko, mogą to byś i gry współczesne i 10 lat wstecz i 40 lat wstecz.