Figaro 8 376 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia łukurwa, Metal Gear Rising 2 z domieszką Ninja Gaidenu. Mega jaranko. Wygląda super oprócz otoczenia. Z samym NG nie będzie to pewnie miało dużo wspólnego. KOZAK. 6 Cytuj
pawelgr5 1 580 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Najważniejsze ze nic nie ugrzecznione w walce jak Sigmy. Cytuj
Szermac 2 970 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Day One na pełnej, premiera na jesieni. Pięknie Chociaż no nie powiem, otoczenie industrialne średnio siedzi, no ale Gaidenik to Gaidenik. Cytuj
GearsUp 380 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia KOEI TECMO na fali, dopiero wyszło świetnie oceniane Dynasty Warriors Origins a teraz dwa Gaidenki Cytuj
oFi 2 537 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Krwa, no ile lat można było czekać? Czuć mechaniki Metal risingowe na KILOMETR ! Ustawcie się w kolejce po ezgzemplarz lepiej za mna, bo już wiem kiedy będzie brany urlop 1 2 Cytuj
Jukka Sarasti 472 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ależ w to będę napierdalał. Cytuj
pawelgr5 1 580 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Akurat na początku roku kupiłem NG2 na XSX żeby nadrobić prawilną wersję. Wspaniale się ten rok zapowiada. Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ale weźcie poprawcie temat, na taki wiecie, bez żenady, dwóch myślników i nazwy deva. Cytuj
Figaro 8 376 Opublikowano 23 stycznia Autor Opublikowano 23 stycznia Kiedyś tak się właśnie tu robiło tematy "GRAN TURISMO 5 OD MISTRZÓW CZTERECH KÓŁEK **POLYPHONY**" troche jak zdjęcia gier z duszą Cytuj
Josh 5 103 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia No w końcu szykuje się jakiś dobry SLASHEREK. Kiedy ostatnio wyszło coś równie dobrego z tego gatunku? DMC5 sześć lat temu? Czekam jak cholera i liczę na platynowych, kiedyś to był mój ulubiony dev, który dał mi moje ukochane MGR Cytuj
SnoD 2 383 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Jak nie położą optymalizacji, to nie wierzę, że nie wyjdzie im ta gra Cytuj
Soul 1 341 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia A co ja wam będę pisał - zobaczcie sami! 2 Cytuj
Figaro 8 376 Opublikowano 23 stycznia Autor Opublikowano 23 stycznia Masz fajny vibe i entuzjazm, ślę pozdrowienia 1 Cytuj
oFi 2 537 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 1 godzinę temu, Josh napisał(a): No w końcu szykuje się jakiś dobry SLASHEREK. Kiedy ostatnio wyszło coś równie dobrego z tego gatunku? DMC5 sześć lat temu? Czekam jak cholera i liczę na platynowych, kiedyś to był mój ulubiony dev, który dał mi moje ukochane MGR Platynowi przespali całą generację PS4. Najwyższy czas panowie, najwyższy czas się obudzić 1 Cytuj
Szermac 2 970 Opublikowano piątek o 19:34 Opublikowano piątek o 19:34 Oglądaliście se trailer po raz drugi, bez gadających głów i innych fragmentów ? Na pokazie ostro ładowało tym industrialem i przez długi czas go pokazywali, ale ten skondensowany trailer, jenyyy. Całkiem inny odbiór, jeszcze potężniejszy 1 Cytuj
SnoD 2 383 Opublikowano piątek o 20:03 Opublikowano piątek o 20:03 Tak. Dla mnie bomba. Pewnie jeszcze z kilka razy obejrzę. Cytuj
XM. 11 172 Opublikowano niedziela o 11:29 Opublikowano niedziela o 11:29 Mam nadzieję, że nie będzie to playthrough na poziomie 7h jak to w grach platynowych bywa tylko standard serii koło 12-15h. Dwie postaci, dwie do masterowania z nastawieniem na old school z Ryu i MGR style nową postacią? Jedyne co nie nastraja optymizmem to sprawdziłem kto jest reżyserem tej części: https://m.imdb.com/name/nm9551492/ https://m.imdb.com/name/nm10682860/ Ajajaj - świeżaki że średniakami. 1 Cytuj
Czezare 1 472 Opublikowano poniedziałek o 06:30 Opublikowano poniedziałek o 06:30 Od momentu zapowiedzi NG4 nie mam w mosznie ani atomu spermy, ponieważ non stop walę konia Moja obawa jest już tylko jedna, a wynika wprost z zaprezentowanego materiału. Chodzi mianowicie o różnorodność lokacji. Mam nadzieję, że nie będzie tylko future Tokio Cytuj
devilbot 3 781 Opublikowano poniedziałek o 06:44 Opublikowano poniedziałek o 06:44 No przecież widać w trailerze las, wioskę itp. Poza tym chyba lepiej że trailer nie pokazuje wszystkiego Cytuj
Czezare 1 472 Opublikowano poniedziałek o 07:02 Opublikowano poniedziałek o 07:02 16 minut temu, devilbot napisał(a): No przecież widać w trailerze las, wioskę itp. Poza tym chyba lepiej że trailer nie pokazuje wszystkiego No może i tak Fajnie, jak by było jakieś rozbudowane średniowieczne zamczysko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi