Skocz do zawartości

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krwa, no ile lat można było czekać? Czuć mechaniki Metal risingowe na KILOMETR !

Ustawcie się w kolejce po ezgzemplarz lepiej za mna, bo już wiem kiedy będzie brany urlop :sadkek:

• Lubię! 1
  • beka z typa 2
Opublikowano

No w końcu szykuje się jakiś dobry SLASHEREK. Kiedy ostatnio wyszło coś równie dobrego z tego gatunku? DMC5 sześć lat temu? Czekam jak cholera i liczę na platynowych, kiedyś to był mój ulubiony dev, który dał mi moje ukochane MGR :pepegasm:

Opublikowano
1 godzinę temu, Josh napisał(a):

No w końcu szykuje się jakiś dobry SLASHEREK. Kiedy ostatnio wyszło coś równie dobrego z tego gatunku? DMC5 sześć lat temu? Czekam jak cholera i liczę na platynowych, kiedyś to był mój ulubiony dev, który dał mi moje ukochane MGR :pepegasm:

Platynowi przespali całą generację PS4. Najwyższy czas panowie,  najwyższy czas się obudzić :tokar:

• Plusik 1
Opublikowano

Oglądaliście se trailer po raz drugi, bez gadających głów i innych fragmentów ? Na pokazie ostro ładowało tym industrialem i przez długi czas go pokazywali, ale ten skondensowany trailer, jenyyy. Całkiem inny odbiór, jeszcze potężniejszy :banderas: 

• Plusik 1
Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie to playthrough na poziomie 7h jak to w grach platynowych bywa tylko standard serii koło 12-15h. Dwie postaci, dwie do masterowania z nastawieniem na old school z Ryu i MGR style nową postacią? :obama:

Jedyne co nie nastraja optymizmem to sprawdziłem kto jest reżyserem tej części:

https://m.imdb.com/name/nm9551492/

https://m.imdb.com/name/nm10682860/

Ajajaj - świeżaki że średniakami.

• This 1
Opublikowano

Od momentu zapowiedzi NG4 nie mam w mosznie ani atomu spermy, ponieważ non stop walę konia:obama:

Moja obawa jest już tylko jedna, a wynika wprost z zaprezentowanego materiału. Chodzi mianowicie o różnorodność lokacji. Mam nadzieję, że nie będzie tylko future Tokio:leo:

Opublikowano
16 minut temu, devilbot napisał(a):

No przecież widać w trailerze las, wioskę itp.

Poza tym chyba lepiej że trailer nie pokazuje wszystkiego

No może i tak ;) Fajnie, jak by było jakieś rozbudowane średniowieczne zamczysko:banderas: