KrYcHu_89 2 494 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 19 godzin temu, XM. napisał(a): Mam nadzieję, że nie będzie to playthrough na poziomie 7h jak to w grach platynowych bywa tylko standard serii koło 12-15h. Dwie postaci, dwie do masterowania z nastawieniem na old school z Ryu i MGR style nową postacią? Jedyne co nie nastraja optymizmem to sprawdziłem kto jest reżyserem tej części: https://m.imdb.com/name/nm9551492/ https://m.imdb.com/name/nm10682860/ Ajajaj - świeżaki że średniakami. Co jest złego w grach na 7h, które można ogrywać wielokrotnie na wyższych poziomach? Cytuj
Szermac 2 988 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 1 godzinę temu, Czezare napisał(a): Od momentu zapowiedzi NG4 nie mam w mosznie ani atomu spermy, ponieważ non stop walę konia Moja obawa jest już tylko jedna, a wynika wprost z zaprezentowanego materiału. Chodzi mianowicie o różnorodność lokacji. Mam nadzieję, że nie będzie tylko future Tokio Imo nowym ziomkiem będziemy latać po Tokio, a Ryu po klasyczniejszych miejscówkach. Oby. 1 Cytuj
XM. 11 199 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Co jest złego w grach na 7h, które można ogrywać wielokrotnie na wyższych poziomach? Nawet w cytowanym przez ciebie poście jest - chce "standard serii" i pełne przejście, nie 7h i przechodzenie wielokrotne gry - nie ma czasu ani chęci już na takie rzeczy. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 494 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 49 minut temu, Szermac napisał(a): Imo nowym ziomkiem będziemy latać po Tokio, a Ryu po klasyczniejszych miejscówkach. Oby. System walki podoba ma znacznie bardziej przypominać MGR, niż Ninja Gaideny, ciekawe jak to pyknie z dwiema postaciami, niech ta gra siądzie, to MGR2 pewnie kwestią czasu :). Cytuj
Bzduras 12 932 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Ja chcę grę krótszą, ale z dużym replayability, tak jak obecnie NG2B. Unlocki, itemki, stroje, poziomy trudności, jakieś misje/survival - dawać mi pełen pakiet i pyta wyłożona na seniorów gamingu co chcą wszystko sprowadzić do 15 godzin kampanii po której płytka powędruje wiadomo-gdzie wiadomo-w-jaki-dzień-tygodnia 2 1 Cytuj
XM. 11 199 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 10 minut temu, Bzduras napisał(a): Ja chcę grę krótszą, ale z dużym replayability, tak jak obecnie NG2B. Unlocki, itemki, stroje, poziomy trudności, jakieś misje/survival - dawać mi pełen pakiet i pyta wyłożona na seniorów gamingu co chcą wszystko sprowadzić do 15 godzin kampanii po której płytka powędruje wiadomo-gdzie wiadomo-w-jaki-dzień-tygodnia To wszytsko jest od pierwszej części - system nagradzania gracza w ogóle się nie zmienił od oryginału. Zawsze strój za przejście gry i misje, nic tu czas gry do replayability nie ma 1 Cytuj
zdrowywariat 477 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Mam małe obawy, bo Bayonetta to nie moja bajka, czy ten Ninja Gaiden będzie miał duszę jedynki, czy to będzie całkiem inna gra? Ninja Gaiden dlatego jest w moim top ever, bo jest czymś więcej, niż tylko slasherem. Posiada super miejscówki, eksplorację, a nawet zagadki i sekrety do odnalezienia (złote skarabeusze). Jeśli to ma być slasher z powtarzającymi się miejscówkami, na maks 7h i z ocenami za przejście levelu to nie wiem, czy mnie zatrzyma przy konsoli. W każdym razie czekam, bo to w końcu nowy Ninja Gaiden, a jeśli się zawiodę - no cóż - przejdę Ninja Gaiden 1 po raz enty. Zresztą jeszcze NG2D pozostaje, więc może, któryś mi siądzie Cytuj
oFi 2 540 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Wystarczy, że będzie mial duszę raiden revengence to może jak się sprzeda to konami da zielone światło dla MGR:R 2 Ale to bylby twist w prawdziwości jakby do tego doszło Cytuj
iluck85 3 027 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia NG był bardzo techniczny. Bieganie na pale nie miało miejsca, podobnie jak wciskanie byle czego. Musiałeś znać te 3 kombinacje, znać ruchy przeciwników. Jak chciałeś rangę Master Ninja na końcu chaptera, to było trzeba się uwijać przed czasem na liczniku który było można włączyć, do tego techniki. 2 imo była trudniejsza, calak jest jednym z najtrudniejszych. Na bank top 10 jak nie 5 pod względem trudności. Potem wyszła jedynka sigma z osiągnięciami. Żeby te misje zaliczyć to już trzeba poświęcić czas którego ja już nie mam. Ani czasu ani cierpliwości. Tu trzeba przysiedziec, znać każdy ruch i następny krok bossa. Było forum liberian czy iberian. Przecież tam typy przechodzili na MN bossów bez straty milimetra paska zdrowia. 3 pamiętam już jako samograja. Wciśnij, puść i potem znowu wciśnij i się działo na ekranie. Bzduras mówi że razor to zupełnie inna gra, więc muszę w końcu odpalić 3 razor. Dlatego po 4 nie oczekuje wiele, bo to już na bank nie będzie ten techniczny Ninja Gaiden. To będzie mix Bayo, MGS R, NG3. Mi ten trailer nie usiadł i wzwodu nie mam. Do tego tę future Tokio. No kompletnie nie moja bajka. 2 mi już nie siada, bo lokacje sa mocno nijakie. Lubie te klasyczne z nawiązaniem do jedynki- wioska. Najlepsza Wenecja i boss też najepszy w tej Wenecji. Reszta to mega meh. 1 Cytuj
Bzduras 12 932 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): Bzduras mówi że razor to zupełnie inna gra, więc muszę w końcu odpalić 3 razor. Trójka a Razor's Edge to dwie różne gry i tej drugiej zdecydowanie bliżej do tego, czym powinno być Ninja Gaiden. Nadal nie jest to najlepsza część serii, ale bardzo mięsista gierka w której można się fajnie wyżyć. Podstawki nie spuściłbym w kiblu, bo szkoda by mi było na nią wody marnować. Cytuj
Paolo de Vesir 9 434 Opublikowano wtorek o 21:37 Opublikowano wtorek o 21:37 Najważniejsze, będą cycusie? Cytuj
zdrowywariat 477 Opublikowano wtorek o 21:40 Opublikowano wtorek o 21:40 Nie wiem, czy będą inne grywalne postacie, ale nie byłem ich fanem w poprzednich częściach, jednak co Ryu to Ryu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi