BRY@N 1 825 Opublikowano czwartek o 09:14 Opublikowano czwartek o 09:14 Tylko ja jeszcze na PS4 siedzę i nie widziałem nigdzie na płycie tego Master Collection w rozsądnej cenie. Cytuj
XM. 11 265 Opublikowano czwartek o 10:17 Opublikowano czwartek o 10:17 Godzinę temu, BRY@N napisał(a): Kurczę a ja kiedyś odpuściłem 3 ze względu na te wszystkie złe opinie a nie wiedziałem, że jest poprawiona wersja Trzeba gdzieś poszukać póki jeszcze mam PS3 i nadrobić. Oryginalna trójka to jest jeden z większych badziewi w giereczkowie - stawiam tylko trochę wyżej niż dmc2. Jedna bron, jakieś głupoty typu POKAZMY LUDZKA STRONE RYU. Na chuj kurwa pytam się - ja chcę zajebac fienda za 1000 różnych sposobów, a nie zastanawiać się czy Ryu ma wzwód czy depreche przy zabiciu Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano czwartek o 10:21 Opublikowano czwartek o 10:21 Dlatego nie gra się w oryginalną trójkę tylko 3RE i już jest elegancko. Cytuj
Soul 1 341 Opublikowano sobota o 20:22 Opublikowano sobota o 20:22 Panowie dobrze będzie, widać, że Ryu ma więcej chapterów niż jeden do ogrania, na prawdę wierzę w zabiega z DMC4/V - gdzie owszem to nie Dante był głównym bohaterem a twórcy wiedzieli jak z klasą przesunąć go na dalszy plan, myślę, że tu będzie podobnie i jak NG4 wyjdzie - taka 5 będzie już głównie mogła się skupić na Yakumo. Na trailerze widać, że młody ma dwie bronie - szczerze jeżeli to będzie dobrze upchane to mi styknie, co do Ryu strasznie jestem ciekaw jego roli o godziny w NG4, mam nadzieję, że czasu antenowego mu nie zabraknie i faktycznie Platynowi wiedzą jak przywrócić tą markę na salony dzisiejszego gamingu - bo jak nie, no to będzie jaki piszę XM - znowu markę zakopią na 10-15 lat... No nic trzeba trzymać kciuki. Cytuj
devilbot 3 799 Opublikowano niedziela o 07:52 Opublikowano niedziela o 07:52 Młody ma mieć kilka typów broni a hayabusa jak to postać gościnna jeden typ ale będzie można zdobywać inne rodzaje miecza i zmieniać wygląd. Oczywiście mam nadzieję że to nie prawda i ryu będzie miał chociaż z 3 rodzaje broni ale niestety leaker jest legitny. Ktoś zrobił też analizę animacji hayabusy z trailera i jest to 1:1 system walki z 3re. W sumie bardzo dobrze bo był bardzo solidny i soczysty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi