Skocz do zawartości

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, BRY@N napisał(a):

Kurczę a ja kiedyś odpuściłem 3 ze względu na te wszystkie złe opinie a nie wiedziałem, że jest poprawiona wersja :facepalm:

Trzeba gdzieś poszukać póki jeszcze mam PS3 i nadrobić.

Oryginalna trójka to jest jeden z większych badziewi w giereczkowie - stawiam tylko trochę wyżej niż dmc2. Jedna bron, jakieś głupoty typu POKAZMY LUDZKA STRONE RYU.

Na chuj kurwa pytam się - ja chcę zajebac fienda za 1000 różnych sposobów, a nie zastanawiać się czy Ryu ma wzwód czy depreche przy zabiciu 

Opublikowano

Panowie dobrze będzie, widać, że Ryu ma więcej chapterów niż jeden do ogrania, na prawdę wierzę w zabiega z DMC4/V - gdzie owszem to nie Dante był głównym bohaterem a twórcy wiedzieli jak z klasą przesunąć go na dalszy plan, myślę, że tu będzie podobnie i jak NG4 wyjdzie - taka 5 będzie już głównie mogła się skupić na Yakumo.

Na trailerze widać, że młody ma dwie bronie - szczerze jeżeli to będzie dobrze upchane to mi styknie, co do Ryu strasznie jestem ciekaw jego roli o godziny w NG4, mam nadzieję, że czasu antenowego mu nie zabraknie i faktycznie Platynowi wiedzą jak przywrócić tą markę na salony dzisiejszego gamingu - bo jak nie, no to będzie jaki piszę XM - znowu markę zakopią na 10-15 lat...

No nic trzeba trzymać kciuki.

Opublikowano

Młody ma mieć kilka typów broni a hayabusa jak to postać gościnna jeden typ ale będzie można zdobywać inne rodzaje miecza i zmieniać wygląd.

Oczywiście mam nadzieję że to nie prawda i ryu będzie miał chociaż z 3 rodzaje broni ale niestety leaker jest legitny.

Ktoś zrobił też analizę animacji hayabusy z trailera i jest to 1:1 system walki z 3re.

W sumie bardzo dobrze bo był bardzo solidny i soczysty.