zdrowywariat 467 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Gra nie dorobiła się swojego wątku, a powinna, bo jest tym dla turówek, czym choćby niedawno wydane Balatro dla karcianek. Słowem sztos dwóch ludzi z Subset Games, trzeci odpowiadał za muzykę, którzy przed ITB wydali jeszcze jeden sztos: Faser Then Light. Odeszli z korporacji, żeby tworzyć samemu. Ciekawe nad czym teraz pracują? Nie mogę się doczekać! Wątek pewnie przepadnie, ale co tam, muszę się pochwalić, w grze spędziłem 870h, zrobiłem każdym setem mechów, a jest ich 14, perfect run na hardzie. Niesprawiedliwy sobie darowałem, wyszedł dopiero w patchu Advance z 5 nowymi setami mechów itp. Gra ma proste zasady, ale głęboką rozgrywkę i uwierz, na tej małej planszy toczą się wojny. Jeśli ktoś jeszcze nie grał polecam! 2 Cytuj
XM. 11 190 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Nie przeszedłem chyba tylko jedna albo dwoma setami bo mi nie siadły. Zajebista gra, szkoda, że FTL nie wyszedł na konsole no i też czekam mocno na kolejną ich grę. 1 Cytuj
ogqozo 6 633 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Pamiętam jak ta gra wychodziła i myślałem "ty no założyłby temat", ale potem "meh, kogo to obchodzi". Ale okazało się, że na pewno przynajmniej jeden użytkownik tak naprawdę jest zapalony o niej gadać hehe. Jednak Into the Breach to kolejny dowód, że długie gry osiągają dziś większy sukces hehe. Gra na jednorazowe przejście by nigdy nie wzbudziła tyle gadki przez tyle lat na świecie. Subset to typowy developer, któremu udało się w dwie osoby zrobić grę, która zarobiła miliony. Minęło 7 lat, na pytanie "czy robicie nową grę" odpowiedź to "mamy pewne prototypy, nie wiem, czy wyjdzie z któregoś jakaś gra". Nadal, i tak FTL mnie wciągnęło jeszcze bardziej, Into the Breach był dla mnie za trudny. Cytuj
Homelander 2 437 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia (edytowane) Całkiem sporo grałem, mega zajebista gra. Chyba do niej wrócę, bo na telefonie dobrze się gra Edytowane 25 stycznia przez Homelander 1 1 Cytuj
NemoKOF 715 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Świetna wersja na telefon, polecam. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi