Skocz do zawartości

PSX EXTREME 329

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

Okładka świetna.

Po FF IX widzę przyszedł czas na moje drugie ulubione Final Fantasy, tekst mam nadzieje rowniez od Kubicy?:problem:

Tak jest, Kubica z monopolem na FF - 4 strony materiału. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Zaczynamy nowy cykl

Zapowiedź numeru => zajebista/chujowa okładka => do mnie już doszło/jest w paczkomacie/orzeł wylądował => kilka słów o zawartości => martwa cisza => recenzja Kmiota =>chwilowe ożywienie dyskusji => śmierć

Fajnie, że udało się z tym Henrykiem 2 prawie że na premierę. I oczywiście Pan Kubica znowu trafia idealnie z kolejnym jrpgiem mojego życia. Gdyby jeszcze niedługo wziął się za FF VIII to już w ogóle będzie idealnie :banderas:

Ale czyżby bez żadnego większego tekstu Adamusa? Szkoda, ale w sumie jemu też się przerwa należy. 

Opublikowano
8 minut temu, Pix napisał(a):

Ale czyżby bez żadnego większego tekstu Adamusa? Szkoda, ale w sumie jemu też się przerwa należy. 

Może nie na 6 stron jak to bywało, ale tekst Gwar pustostanu na 3 strony to od Adamusa.

Opublikowano
24 minuty temu, Perez napisał(a):

Retrocenzja – Donkey Kong Country

O M G

Obysmy nie mieli do pogadania, po tej recenzji, mam nadzieje

Do tego recenzja gierki, ktora mi sie sni obecnie, czyli oczywiscie Dynasty Warriors Origins

ale czekanko

Opublikowano

Świetnie zapowiada się tekst o kursie o grach, intrygująco brzmią przestrzenie liminalne od Adamusa, do tego The Thing - pamiętam jak grając w to z kumplem za dzieciaka prawie zeszliśmy ze strachu. :D

Będzie czytane! A okładka też ładna.

Opublikowano
37 minut temu, Ken Adams napisał(a):

O M G

Obysmy nie mieli do pogadania, po tej recenzji, mam nadzieje

Do tego recenzja gierki, ktora mi sie sni obecnie, czyli oczywiscie Dynasty Warriors Origins

ale czekanko

chyba nie będziemy mieli do pogadania! 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

Coś tam szkroblem bardziej eksperymentalnego, ale - jak wspomniał Prezes - tylko trzy strony. Taka zwarta forma potrafi odświeżyć głowę. ale spokojnie, na marcowy i kwietniowy numer (tak, teksty już praktycznie skończone XD) będą piecio-szesciostronicowe formy. Logistyka dnia codziennego wymagała trochę reorganizacji :D

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, LeifErikson napisał(a):

The Thing - pamiętam jak grając w to z kumplem za dzieciaka prawie zeszliśmy ze strachu. :D

Mówisz poważnie?... Przecież ta gierka nie jest w ogóle straszna tylko raczej zabawna, wszystkie potwory spierdzielają przed graczem w podskokach, gdy tylko się je potraktuje miotaczem ognia - zero klimatu zaszczucia i zagrożenia, grając w to operator joypada czuje się jak nietykalny mocarz, a nie ofiara walcząca o przetrwanie.

P.S. Co do zawartości magazynu, to "szacun" że komukolwiek chce się obcować z dreamcastowym wydaniem Wielkiej Kradzieży Aut; trzeba być doprawdy nie lada twardzielem, żeby zdzierżyć ten frejmrejt oscylujący średnio w okolicach 15 kl./sek. a tak przy okazji, czekam na dreamcastowy port zjadającego na śniadanie GTA3 pod względem jakości oprawy True Crime: NYC, przewidywana ultrapłynność na poziomie 5 fps'ów.

Edytowane przez Nomen dubium
Opublikowano
36 minut temu, Pix napisał(a):

Przy wszystkich ocenach Pana Konsolajte powinno być "To zależy/10". 

Bo ocena zależy od wielu czynników ;)

36 minut temu, Pix napisał(a):

Mam nadzieję, że chłopak dostał chociaż pełną stronę na reckę. 

nope, trochę mniej niż 1/1

Opublikowano
Cytat

Final Fantasy VI – ta najważniejsza
The Thing – historia marki

Już sobie upatrzyłem artykuły, które z pewnością mogę nazwać Szmatławc - sellerami :sadkek:

Opublikowano

Offtop:

kupuję se gierki na switcha - nigdy nie miałem i nie mam tej konsoli. No i przed premierą switcha 2 przydałby się taki artykuł - przegląd gier, najlepszy platformer 3D, 2D, co warto ograć i takie tam. W sumie kompatybilność ma być wsteczna, więc można powspominać starocie.