Roger 2 106 Opublikowano piątek o 10:53 Opublikowano piątek o 10:53 22 godziny temu, łom napisał(a): @Roger Ściera coś napisał do tego numeru czy jego felieton został przełożony na bliżej nieokreśloną przyszłość? Dalej pisze 2 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano piątek o 12:54 Opublikowano piątek o 12:54 Ile mieliście czasu na recke Ninja Gaiden 2? Cytuj
Konsolite 592 Opublikowano piątek o 15:20 Opublikowano piątek o 15:20 2 godziny temu, rodi84 napisał(a): Ile mieliście czasu na recke Ninja Gaiden 2? Wystarczająco by skończyć, zaliczyć kilka rozdziałów na Master Ninja i pobawić się Ayane w "duecie", sprawdzić co dodali/usunęli. Będzie Pan zadowolony 1 Cytuj
Chad Davski 103 Opublikowano piątek o 15:56 Opublikowano piątek o 15:56 35 minut temu, Konsolite napisał(a): Nie gralismy, ale bedzie Pan zadowolony 2 Cytuj
MYSZa7 8 985 Opublikowano piątek o 23:03 Opublikowano piątek o 23:03 Okładka bardzo ładnie Wam siadła w tym miesiącu. Cytuj
sph! 956 Opublikowano piątek o 23:18 Opublikowano piątek o 23:18 13 minut temu, MYSZa7 napisał(a): Okładka bardzo ładnie Wam siadła w tym miesiącu. Pedał na koniu? Cytuj
Nomen dubium 8 Opublikowano piątek o 23:38 Opublikowano piątek o 23:38 (edytowane) Ale konie (a właściwie to siodła dla nich) to chyba pedałów nie mają, jadąc konno to się trzyma buty na strzemionach a nie na pedałach... Chociaż, co ja tam wiem - nie jestem dżokejem czy tam innym kowbojem więc się nie znam, mogę być w błędzie. Edytowane wczoraj o 08:32 przez Nomen dubium Cytuj
Ukukuki 7 376 Opublikowano wczoraj o 07:48 Opublikowano wczoraj o 07:48 Mi się ta okładka podoba, ta plus indiana to najładniejsze okładki w ostatnim czasie. Cytuj
PiotrekP 2 030 Opublikowano wczoraj o 07:50 Opublikowano wczoraj o 07:50 Oby tak dalej. Spisu treści na okładkach już nie potrzebujemy. 1 Cytuj
Piotrek87 30 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Bardzo ciekawy numer się zapowiada. Materiał o grze GTA 3 przeczytam na pewno bo nie zliczę ile razy przeszedłem ten tytuł Numer styczniowy przeczytałem dopiero dzisiaj do końca i muszę pochwalić Mazziego że wspomniał o babci która gra w Fortnite i duży szacunek dla Pana Zabłockiego za Extreme Plus. Steve Jobs to wielki człowiek i cały tekst przeczytałem jednym tchem. Dla takich materiałów kupuję PSX EXTREME Proszę o więcej takich materiałów bo są bardzo wartościowe. No nic to czekam na numer lutowy Dziś też uroczyście ustawiłem kalendarz na luty i okładka fajna pomimo że nigdy w Elden Ring nie grałem Edytowane 18 godzin temu przez Piotrek87 Cytuj
Słupek 2 204 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Uniwersalny żołnierz, The Thing ile dobroci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi