Roger 2 118 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 22 godziny temu, łom napisał(a): @Roger Ściera coś napisał do tego numeru czy jego felieton został przełożony na bliżej nieokreśloną przyszłość? Dalej pisze 2 Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ile mieliście czasu na recke Ninja Gaiden 2? Cytuj
Konsolite 600 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 2 godziny temu, rodi84 napisał(a): Ile mieliście czasu na recke Ninja Gaiden 2? Wystarczająco by skończyć, zaliczyć kilka rozdziałów na Master Ninja i pobawić się Ayane w "duecie", sprawdzić co dodali/usunęli. Będzie Pan zadowolony 1 1 Cytuj
Chad Davski 160 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 35 minut temu, Konsolite napisał(a): Nie gralismy, ale bedzie Pan zadowolony 2 Cytuj
MYSZa7 9 002 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Okładka bardzo ładnie Wam siadła w tym miesiącu. Cytuj
sph! 989 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 13 minut temu, MYSZa7 napisał(a): Okładka bardzo ładnie Wam siadła w tym miesiącu. Pedał na koniu? Cytuj
Nomen dubium 7 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Ale konie (a właściwie to siodła dla nich) to chyba pedałów nie mają, jadąc konno to się trzyma buty na strzemionach a nie na pedałach... Chociaż, co ja tam wiem - nie jestem dżokejem czy tam innym kowbojem więc się nie znam, mogę być w błędzie. Edytowane 1 lutego przez Nomen dubium Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Mi się ta okładka podoba, ta plus indiana to najładniejsze okładki w ostatnim czasie. Cytuj
PiotrekP 2 091 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Oby tak dalej. Spisu treści na okładkach już nie potrzebujemy. 2 Cytuj
Piotrek87 30 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) Bardzo ciekawy numer się zapowiada. Materiał o grze GTA 3 przeczytam na pewno bo nie zliczę ile razy przeszedłem ten tytuł Numer styczniowy przeczytałem dopiero dzisiaj do końca i muszę pochwalić Mazziego że wspomniał o babci która gra w Fortnite i duży szacunek dla Pana Zabłockiego za Extreme Plus. Steve Jobs to wielki człowiek i cały tekst przeczytałem jednym tchem. Dla takich materiałów kupuję PSX EXTREME Proszę o więcej takich materiałów bo są bardzo wartościowe. No nic to czekam na numer lutowy Dziś też uroczyście ustawiłem kalendarz na luty i okładka fajna pomimo że nigdy w Elden Ring nie grałem Edytowane 1 lutego przez Piotrek87 Cytuj
Słupek 2 204 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Uniwersalny żołnierz, The Thing ile dobroci Cytuj
PiotrekP 2 091 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Dostał już ktoś maila o wysyłce numeru inpostem? Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 3 lutego Autor Opublikowano 3 lutego 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Dostał już ktoś maila o wysyłce numeru inpostem? Nikt nie dostał, bo jeszcze nie wyszło Jutro wjeżdża dostawa i jutro pakowanie, jutro też InPost ma odebrać wieczorkiem. Poniedziałki dostawa raaaczej rzadkość, najczęściej wtorki. 2 Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 4 lutego Autor Opublikowano 4 lutego Budzą człowieka skoro świt dostawami, a dajcie spokój... 4 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 091 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego @Perez a to sorry, na poprzedniej stronie napisałeś, że wysyłka 3 luty. Wiem że wyślecie, pytałem z ciekawości. Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 4 lutego Autor Opublikowano 4 lutego 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Perez a to sorry, na poprzedniej stronie napisałeś, że wysyłka 3 luty. Wiem że wyślecie, pytałem z ciekawości. Aaa, OK, jasne. Ten 3 luty i ogólnie to info to dotyczy tych prenumerat pocztowych. Spoko, na przyszłośc w sumie można dorzucić info odnośnie wysyłek Patronite czy InPost. Cytuj
Grześ 434 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Prezes, którego dnia będzie dostępny pdf? Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 4 lutego Autor Opublikowano 4 lutego 29 minut temu, Grześ napisał(a): Prezes, którego dnia będzie dostępny pdf? Jutro rano. Znaczy chcę odpalić późnym wieczorem, ale nim to się wygeneruje to chwila zejdzie. Cytuj
Enepsignos 12 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) 5 godzin temu, Perez napisał(a): Budzą człowieka skoro świt dostawami, a dajcie spokój... Cóż dobra okładka z pewnością przyciągnie zwolenników jeździectwa. Trzeba poszerzać grono odbiorców. Następnym razem może coś z wędkowaniem i dystrybucją w salonach wędkarskich? Edytowane 4 lutego przez Enepsignos Cytuj
PiotrekP 2 091 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Do mnie też już ruszył, liczyłem, że dziś go razem w KCD2 wyciągnę z paczkomatu. Cytuj
sph! 989 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 7 godzin temu, Enepsignos napisał(a): Następnym razem może coś z wędkowaniem i dystrybucją w salonach wędkarskich? A nie lepiej gołe baby na okładkę? Wtedy rzeczywiście ktoś kupi. 1 Cytuj
Enepsignos 12 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) 23 minuty temu, sph! napisał(a): A nie lepiej gołe baby na okładkę? Wtedy rzeczywiście ktoś kupi. Osobiście by mi nie przeszkadzało, ale chyba są jakieś obostrzenia prawne. Jakaś laska z jRPG czy VN-ek raz na jakiś czas by nie zaszkodziła. Ale tak na poważnie znam dwie osoby mojego otoczenia co interesują się końmi i mają zamiar kupić magazyn dla samej okładki chociaż z grami nic ich nie łączy za to zbierają różne rzeczy odnośnie swojej pasji. Edytowane 4 lutego przez Enepsignos Cytuj
KubaPL 10 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 21 minutes ago, Enepsignos said: (...) Ale tak na poważnie znam dwie osoby mojego otoczenia co interesują się końmi i mają zamiar kupić magazyn dla samej okładki chociaż z grami nic ich nie łączy za to zbierają różne rzeczy odnośnie swojej pasji. Luty: Okładka z koniem Marzec: Okładka z psem Kwiecień - Okładka z ptakiem Maj-Grudzień - Okładka z kotem Rekordy sprzedaży gwarantowane Cytuj
Enepsignos 12 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Okładka z kotem.... Nie było takiej przy premierze Stray? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi