Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, rodi84 napisał(a):

Ile mieliście czasu na recke Ninja Gaiden 2?

Wystarczająco by skończyć, zaliczyć kilka rozdziałów na Master Ninja i pobawić się Ayane w "duecie", sprawdzić co dodali/usunęli. Będzie Pan zadowolony ;)

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Ale konie (a właściwie to siodła dla nich) to chyba pedałów nie mają, jadąc konno to się trzyma buty na strzemionach a nie na pedałach... Chociaż, co ja tam wiem - nie jestem dżokejem czy tam innym kowbojem więc się nie znam, mogę być w błędzie.

Edytowane przez Nomen dubium
Opublikowano (edytowane)

Bardzo ciekawy numer się zapowiada. Materiał o grze GTA 3 przeczytam na pewno bo nie zliczę ile razy przeszedłem ten tytuł :)  Numer styczniowy przeczytałem dopiero dzisiaj do końca i muszę pochwalić Mazziego że wspomniał o babci która gra w Fortnite i duży szacunek dla Pana Zabłockiego za Extreme Plus. Steve Jobs to wielki człowiek i cały tekst przeczytałem jednym tchem. Dla takich materiałów kupuję PSX EXTREME   Proszę o więcej takich materiałów bo są bardzo wartościowe. No nic to czekam na numer lutowy :)   Dziś też uroczyście ustawiłem kalendarz na luty i okładka fajna pomimo że nigdy w Elden Ring nie grałem :)

Edytowane przez Piotrek87
Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Dostał już ktoś maila o wysyłce numeru inpostem?

Nikt nie dostał, bo jeszcze nie wyszło :) Jutro wjeżdża dostawa i jutro pakowanie, jutro też InPost ma odebrać wieczorkiem. Poniedziałki dostawa raaaczej rzadkość, najczęściej wtorki. 

• Plusik 2
Opublikowano
3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

@Perez a to sorry, na poprzedniej stronie napisałeś, że wysyłka 3 luty. Wiem że wyślecie, pytałem z ciekawości. 

Aaa, OK, jasne. Ten 3 luty i ogólnie to info to dotyczy tych prenumerat pocztowych. Spoko, na przyszłośc w sumie można dorzucić info odnośnie wysyłek Patronite czy InPost. 

Opublikowano
29 minut temu, Grześ napisał(a):

Prezes, którego dnia będzie dostępny pdf?

Jutro rano. Znaczy chcę odpalić późnym wieczorem, ale nim to się wygeneruje to chwila zejdzie. 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Perez napisał(a):

Budzą człowieka skoro świt dostawami, a dajcie spokój...

image.jpeg

Cóż dobra okładka z pewnością przyciągnie zwolenników jeździectwa. Trzeba poszerzać grono odbiorców. Następnym razem może coś z wędkowaniem i dystrybucją w salonach wędkarskich? ;)

Edytowane przez Enepsignos
Opublikowano
7 godzin temu, Enepsignos napisał(a):

Następnym razem może coś z wędkowaniem i dystrybucją w salonach wędkarskich? ;)

A nie lepiej gołe baby na okładkę? Wtedy rzeczywiście ktoś kupi.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, sph! napisał(a):

A nie lepiej gołe baby na okładkę? Wtedy rzeczywiście ktoś kupi.

Osobiście by mi nie przeszkadzało, ale chyba są jakieś obostrzenia prawne. :D;) Jakaś laska z jRPG czy VN-ek raz na jakiś czas by nie zaszkodziła. ;) Ale tak na poważnie znam dwie osoby  mojego otoczenia co interesują się końmi i mają zamiar kupić magazyn dla samej okładki chociaż z grami nic ich nie łączy za to zbierają różne rzeczy odnośnie swojej pasji.

Edytowane przez Enepsignos
Opublikowano
21 minutes ago, Enepsignos said:

(...) Ale tak na poważnie znam dwie osoby  mojego otoczenia co interesują się końmi i mają zamiar kupić magazyn dla samej okładki chociaż z grami nic ich nie łączy za to zbierają różne rzeczy odnośnie swojej pasji.

Luty: Okładka z koniem

Marzec: Okładka z psem

Kwiecień - Okładka z ptakiem

Maj-Grudzień - Okładka z kotem

Rekordy sprzedaży gwarantowane :)