SlimShady 3 496 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Przede wszystkim różnorodnie, ucz się Adamus, do publicystyki się przyda. 2 Cytuj
dominalien 304 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego To jest long con, za 10 lat bedzie miał 150 postów i reputację 3000 i zacznie spamować fotowoltaikę. 1 Cytuj
Madaf 1 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Założyłem konto tylko po to, aby wytknąć, że opis 56 pozycji w 100 top gier, czyli Xenoblade Chronicles X, jest błędny. Opisaliście tło fabularne Xenoblade Chrinicles (bez X). Ktos jeszcze zwrocil na to uwage czy tylko ja w Polsce w to gralem na switchu?:P Tak poza tym, dziękuję za kolejny numer szmatławca :) lecę dalej czytać 1 Cytuj
Piechota 467 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego (edytowane) 15 minut temu, Madaf napisał(a): Założyłem konto tylko po to, aby wytknąć, że opis 56 pozycji w 100 top gier, czyli Xenoblade Chronicles X, jest błędny. Opisaliście tło fabularne Xenoblade Chrinicles (bez X). Ktos jeszcze zwrocil na to uwage czy tylko ja w Polsce w to gralem na switchu?:P Tak poza tym, dziękuję za kolejny numer szmatławca lecę dalej czytać Drugi fan Zenoblejdów melduje się! „Iksa” recenzowałem nawet na Wii U Więc jako połowa fanklubu przepraszam za cudzy błąd drugą połowę. Edytowane 11 lutego przez Piechota Cytuj
Madaf 1 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego (edytowane) 13 minutes ago, Piechota said: Drugi fan Zenoblejdów melduje się! „Iksa” recenzowałem nawet na Wii U Więc jako połowa fanklubu przepraszam za cudzy błąd drugą połowę. Cieszę się, że nie jestem sam. Przeprosiny przyjęte! Pozdrawiam serdecznie:) Edytowane 11 lutego przez Madaf Cytuj
sph! 987 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Kiedyś to X'a dojdę, nie musicie mi przypominać co 10 lat. W sumie całą serię mam, ze względu na genialnego Xenogearsa, ale do dzisiaj przez 20 lat nie potrafię się zmusić, żeby skończyć pierwszą Xenosagę. A chcę iść po kolei. 1 Cytuj
Pix 1 070 Opublikowano sobota o 10:38 Opublikowano sobota o 10:38 Skończyłem czytać "Zrozumieć gry wideo" autorstwa Mazziego i przyznam szczerze, że bardzo mi się spodobał pomysł opublikowania najlepszych recenzji studenciaków z Japonii w którymś z numerów PE. Brzmi egzotycznie, może nawet absurdalnie, ale sama idea ma sporo uroku. Oto do ostatniego papierowego miesięcznika growego, który jest wydawany gdzieś w Europie Wschodniej trafiają teksty młodych Japończyków (w przyszłości być może twórców gier wideo!) z drugiego końca świata. Trzymam kciuki, żeby pomysł wypalił. 5 Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano sobota o 10:39 Opublikowano sobota o 10:39 Przecież już wypalił, bo ich recenzje już do niego trafiły. Cytuj
Pix 1 070 Opublikowano sobota o 10:45 Opublikowano sobota o 10:45 Ta, dopiero teraz przerzuciłem stronę dalej W każdym razie baaardzo fajny pomysł. Oby więcej takich rzeczy w PE. I gratulacje dla Mazziego. Życie tego pana naprawdę zawsze mi imponowało. Widać, że inteligentny, ambitny chłopak. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mazzi 123 Opublikowano sobota o 14:06 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 14:06 3 hours ago, Pix said: Ta, dopiero teraz przerzuciłem stronę dalej W każdym razie baaardzo fajny pomysł. Oby więcej takich rzeczy w PE. I gratulacje dla Mazziego. Życie tego pana naprawdę zawsze mi imponowało. Widać, że inteligentny, ambitny chłopak. Bardzo się cieszę z tego komentarza! Namawiałem Rogera, który zaufał mojej intuicji – miło, że ktoś odebrał to dokładnie tak, jak sobie wymarzyłem. Ich recenzje odzwierciedlały ich styl i osobowość. Yuka podzieliła się wspomnieniami ze wspólnego grania z tatą i doskonale oddała klimat nostalgicznej japońskiej prowincji z tamtych lat. Tom zaraził entuzjazmem do strategii, Daisuke napisał technicznie, ale z ogromną pasją, a Christina dała upust swoim artystycznym pasjom. Świetnie było widzieć ich indywidualność i przyszły potencjał – coś czuję, że to dopiero początek ich drogi! Może niekoniecznie w branży gier, ale na pewno w stronę czegoś kreatywnego i wychodzącego prosto z ich wnętrza. Udało się to zrealizować mniej więcej tak, jak sobie wyobrażałem, i wyszło super! Studenci byli zachwyceni, a dzisiaj przyszły z Polski (ultra szybko!) autorskie egzemplarze PSX Extreme od Pereza – po jednym dla każdego. Możecie sobie wyobrazić, jaka była radość! To dla nich ogromne wyróżnienie i piękna pamiątka. Spisali się naprawdę świetnie, skończyli kurs zmotywowani i z dobrymi wynikami, więc trudno o lepsze zwieńczenie tej przygody! W przyszłym tygodniu wręczę każdemu z osobna ich numer i cyknę okolicznościowe fotki. 2 8 Cytuj
Shen 10 159 Opublikowano sobota o 14:47 Opublikowano sobota o 14:47 Numer szybciej trafił do Japonii niż do niektorych krajowa prenumerata 5 Cytuj
Bzduras 13 055 Opublikowano sobota o 15:27 Opublikowano sobota o 15:27 Czyli Japonia ma lepszą Pocztę Polską niż Polska Cytuj
oFi 2 561 Opublikowano sobota o 19:06 Opublikowano sobota o 19:06 To co, poza europa to będzie wydawany również PE w kanji? To by było coś Żarty o pierdzeniu hiva przyjęły by się tam od razu jako coś normalnego 1 Cytuj
Enepsignos 12 Opublikowano sobota o 22:16 Opublikowano sobota o 22:16 O to poznają mnie nawet w Japonii? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi