Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem konto tylko po to, aby wytknąć, że opis 56 pozycji w 100 top gier, czyli Xenoblade Chronicles X, jest błędny. Opisaliście tło fabularne Xenoblade Chrinicles (bez X). Ktos jeszcze zwrocil na to uwage czy tylko ja w Polsce w to gralem na switchu?:P Tak poza tym, dziękuję za kolejny numer szmatławca :) lecę dalej czytać

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Madaf napisał(a):

Założyłem konto tylko po to, aby wytknąć, że opis 56 pozycji w 100 top gier, czyli Xenoblade Chronicles X, jest błędny. Opisaliście tło fabularne Xenoblade Chrinicles (bez X). Ktos jeszcze zwrocil na to uwage czy tylko ja w Polsce w to gralem na switchu?:P Tak poza tym, dziękuję za kolejny numer szmatławca :) lecę dalej czytać

Drugi fan Zenoblejdów melduje się! „Iksa” recenzowałem nawet na Wii U :blink:

Więc jako połowa fanklubu przepraszam za cudzy błąd drugą połowę.

Edytowane przez Piechota
Opublikowano (edytowane)
13 minutes ago, Piechota said:

Drugi fan Zenoblejdów melduje się! „Iksa” recenzowałem nawet na Wii U :blink:

Więc jako połowa fanklubu przepraszam za cudzy błąd drugą połowę.

Cieszę się, że nie jestem sam. Przeprosiny przyjęte! Pozdrawiam serdecznie:)

Edytowane przez Madaf
Opublikowano

Kiedyś to X'a dojdę, nie musicie mi przypominać co 10 lat.

W sumie całą serię mam, ze względu na genialnego Xenogearsa, ale do dzisiaj przez 20 lat nie potrafię się zmusić, żeby skończyć pierwszą Xenosagę. A chcę iść po kolei.

• Haha 1
Opublikowano

Skończyłem czytać "Zrozumieć gry wideo" autorstwa Mazziego i przyznam szczerze, że bardzo mi się spodobał pomysł opublikowania najlepszych recenzji studenciaków z Japonii w którymś z numerów PE. Brzmi egzotycznie, może nawet absurdalnie, ale sama idea ma sporo uroku. Oto do ostatniego papierowego miesięcznika growego, który jest wydawany gdzieś w Europie Wschodniej trafiają teksty młodych Japończyków (w przyszłości być może twórców gier wideo!) z drugiego końca świata. Trzymam kciuki, żeby pomysł wypalił. 

• Plusik 5
Opublikowano

Ta, dopiero teraz przerzuciłem stronę dalej :beka:

W każdym razie baaardzo fajny pomysł. Oby więcej takich rzeczy w PE. I gratulacje dla Mazziego. Życie tego pana naprawdę zawsze mi imponowało. Widać, że inteligentny, ambitny chłopak. 

• Haha 3