Roger 2 118 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 22 godziny temu, łom napisał(a): @Roger Ściera coś napisał do tego numeru czy jego felieton został przełożony na bliżej nieokreśloną przyszłość? Dalej pisze 2 Cytuj
rodi84 51 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ile mieliście czasu na recke Ninja Gaiden 2? Cytuj
Konsolite 613 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 2 godziny temu, rodi84 napisał(a): Ile mieliście czasu na recke Ninja Gaiden 2? Wystarczająco by skończyć, zaliczyć kilka rozdziałów na Master Ninja i pobawić się Ayane w "duecie", sprawdzić co dodali/usunęli. Będzie Pan zadowolony 1 1 Cytuj
Chad Davski 187 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 35 minut temu, Konsolite napisał(a): Nie gralismy, ale bedzie Pan zadowolony 2 Cytuj
MYSZa7 9 030 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Okładka bardzo ładnie Wam siadła w tym miesiącu. Cytuj
sph! 1 005 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 13 minut temu, MYSZa7 napisał(a): Okładka bardzo ładnie Wam siadła w tym miesiącu. Pedał na koniu? Cytuj
Nomen dubium 10 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Ale konie (a właściwie to siodła dla nich) to chyba pedałów nie mają, jadąc konno to się trzyma buty na strzemionach a nie na pedałach... Chociaż, co ja tam wiem - nie jestem dżokejem czy tam innym kowbojem więc się nie znam, mogę być w błędzie. Edytowane 1 lutego przez Nomen dubium Cytuj
Ukukuki 7 549 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Mi się ta okładka podoba, ta plus indiana to najładniejsze okładki w ostatnim czasie. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Oby tak dalej. Spisu treści na okładkach już nie potrzebujemy. 2 Cytuj
Piotrek87 30 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) Bardzo ciekawy numer się zapowiada. Materiał o grze GTA 3 przeczytam na pewno bo nie zliczę ile razy przeszedłem ten tytuł Numer styczniowy przeczytałem dopiero dzisiaj do końca i muszę pochwalić Mazziego że wspomniał o babci która gra w Fortnite i duży szacunek dla Pana Zabłockiego za Extreme Plus. Steve Jobs to wielki człowiek i cały tekst przeczytałem jednym tchem. Dla takich materiałów kupuję PSX EXTREME Proszę o więcej takich materiałów bo są bardzo wartościowe. No nic to czekam na numer lutowy Dziś też uroczyście ustawiłem kalendarz na luty i okładka fajna pomimo że nigdy w Elden Ring nie grałem Edytowane 1 lutego przez Piotrek87 Cytuj
Słupek 2 210 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Uniwersalny żołnierz, The Thing ile dobroci Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Dostał już ktoś maila o wysyłce numeru inpostem? Cytuj
Perez 2 098 Opublikowano 3 lutego Autor Opublikowano 3 lutego 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Dostał już ktoś maila o wysyłce numeru inpostem? Nikt nie dostał, bo jeszcze nie wyszło Jutro wjeżdża dostawa i jutro pakowanie, jutro też InPost ma odebrać wieczorkiem. Poniedziałki dostawa raaaczej rzadkość, najczęściej wtorki. 2 Cytuj
Perez 2 098 Opublikowano 4 lutego Autor Opublikowano 4 lutego Budzą człowieka skoro świt dostawami, a dajcie spokój... 4 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego @Perez a to sorry, na poprzedniej stronie napisałeś, że wysyłka 3 luty. Wiem że wyślecie, pytałem z ciekawości. Cytuj
Perez 2 098 Opublikowano 4 lutego Autor Opublikowano 4 lutego 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Perez a to sorry, na poprzedniej stronie napisałeś, że wysyłka 3 luty. Wiem że wyślecie, pytałem z ciekawości. Aaa, OK, jasne. Ten 3 luty i ogólnie to info to dotyczy tych prenumerat pocztowych. Spoko, na przyszłośc w sumie można dorzucić info odnośnie wysyłek Patronite czy InPost. Cytuj
Grześ 436 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Prezes, którego dnia będzie dostępny pdf? Cytuj
Perez 2 098 Opublikowano 4 lutego Autor Opublikowano 4 lutego 29 minut temu, Grześ napisał(a): Prezes, którego dnia będzie dostępny pdf? Jutro rano. Znaczy chcę odpalić późnym wieczorem, ale nim to się wygeneruje to chwila zejdzie. Cytuj
Enepsignos 15 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) 5 godzin temu, Perez napisał(a): Budzą człowieka skoro świt dostawami, a dajcie spokój... Cóż dobra okładka z pewnością przyciągnie zwolenników jeździectwa. Trzeba poszerzać grono odbiorców. Następnym razem może coś z wędkowaniem i dystrybucją w salonach wędkarskich? Edytowane 4 lutego przez Enepsignos Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Do mnie też już ruszył, liczyłem, że dziś go razem w KCD2 wyciągnę z paczkomatu. Cytuj
sph! 1 005 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 7 godzin temu, Enepsignos napisał(a): Następnym razem może coś z wędkowaniem i dystrybucją w salonach wędkarskich? A nie lepiej gołe baby na okładkę? Wtedy rzeczywiście ktoś kupi. 1 Cytuj
Enepsignos 15 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) 23 minuty temu, sph! napisał(a): A nie lepiej gołe baby na okładkę? Wtedy rzeczywiście ktoś kupi. Osobiście by mi nie przeszkadzało, ale chyba są jakieś obostrzenia prawne. Jakaś laska z jRPG czy VN-ek raz na jakiś czas by nie zaszkodziła. Ale tak na poważnie znam dwie osoby mojego otoczenia co interesują się końmi i mają zamiar kupić magazyn dla samej okładki chociaż z grami nic ich nie łączy za to zbierają różne rzeczy odnośnie swojej pasji. Edytowane 4 lutego przez Enepsignos Cytuj
KubaPL 10 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 21 minutes ago, Enepsignos said: (...) Ale tak na poważnie znam dwie osoby mojego otoczenia co interesują się końmi i mają zamiar kupić magazyn dla samej okładki chociaż z grami nic ich nie łączy za to zbierają różne rzeczy odnośnie swojej pasji. Luty: Okładka z koniem Marzec: Okładka z psem Kwiecień - Okładka z ptakiem Maj-Grudzień - Okładka z kotem Rekordy sprzedaży gwarantowane Cytuj
Enepsignos 15 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Okładka z kotem.... Nie było takiej przy premierze Stray? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi