Ukukuki 7 371 Opublikowano piątek o 17:47 Opublikowano piątek o 17:47 Z okazji 25 lecia serii The Sims od dzisiaj za 180 zł dostępny jest zestaw The Sims™ 25-lecie https://store.steampowered.com/sub/1218354/ Zawartość The Sims 25-lecie Zestaw: Spoiler The Sims The Sims 2 The Sims 4 To były czasy Kolekcja The Sims 4 Powrót grunge’u Kolekcja W skład zestawu jubileuszowego wchodzą także następujące pakiety The Sims: The Sims: Światowe życie The Sims: Balanga The Sims: Randka The Sims: Wakacje The Sims: Zwierzaki The Sims: Gwiazda The Sims: Abrakadabra W skład zestawu jubileuszowego wchodzą także następujące pakiety The Sims 2: The Sims 2 Na studiach The Sims 2 Nocne życie The Sims 2 Własny biznes The Sims 2 Zwierzaki The Sims 2 Podróże The Sims 2 Cztery pory roku The Sims 2 Czas wolny The Sims 2 Osiedlowe życie The Sims 2 Holiday Party Pack The Sims 2 Zestaw rodzinny – akcesoria The Sims 2 Szyk i elegancja – akcesoria The Sims 2 Happy Holiday Stuff The Sims 2 Impreza – akcesoria The Sims 2 Moda z H&M® – akcesoria The Sims 2 Młodzieżowy styl The Sims 2 Kuchnia i łazienka WYSTRÓJ WNĘTRZ The Sims 2 Mansion & Garden Stuff Ja jednak polecam The Sims Kolekcja Tradycyjna za 90 zł. Kultowy tytuł prosto od Willa Wright, założyciela Maxis i twórcy kultowego SimCity czy The Sims. Oraz mniej kultowego Spore czy Seaman oraz wybawiciela Double Fine. https://store.steampowered.com/app/3314060/The_Sims_Kolekcja_Tradycyjna/?curator_clanid=36140312 Zawartość The Sims Kolekcja Tradycyjna: Spoiler The Sims The Sims 4 To były czasy Kolekcja A także następujące pakiety The Sims: The Sims: Światowe życie The Sims: Balanga The Sims: Randka The Sims: Wakacje The Sims: Zwierzaki The Sims: Gwiazda The Sims: Abrakadabra 3 Cytuj
Pupcio 19 026 Opublikowano piątek o 17:51 Opublikowano piątek o 17:51 Kupie na pewno, ale na promce bo chyba troszkie się zapędzili z tą ceną w obie grało się miliard godzin chociaż już z dodatkami to różnie, dużo z nich nigdy nie ruszyłem a takiej abrakadabry czy wakacji zawsze byłem ciekaw Cytuj
Ukukuki 7 371 Opublikowano piątek o 17:56 Autor Opublikowano piątek o 17:56 Ja dwójki nie trawię ale coś tam pograłem tak do jedynki wracam ciągle. Lubię czasem pograć tylko w gołą jedynkę bez dodatków, później instalując stopniowo kolejne. Moje ulubione to Światowe życie i Balanga, później już trochę ta gra odlatywała od sima w dziwne klimaty mocnego absurdu a wolałem jednak ten subtelny humor z dwóch pierwszych dodatków. 89 zł dla mnie uczciwa cena jak za pakiet pierwszej części ze wszystkimi dodatkami do tego wszystko po polsku. jednak jak ktoś nie ma ciśnienia to jak każda gra EA będzie szybko na promocjach. Szkoda tylko ,że wydali to ze swoim DRM i pewnie nie doczekamy się wersji na goga. Tylko ten DRM wynika pewnie z The Sims 4 dorzuconego na siłę do zestawu. Cytuj
Pupcio 19 026 Opublikowano piątek o 18:06 Opublikowano piątek o 18:06 Z dwójką to już w sumie mam bardziej konsolowe wspomnienia i te specyficzne wersje tej gry na ps2 chociaż też wole tę prostote z jedynki. Muzyke z trybu budowania to do dzisiaj sobie słucham podczas pracy xD Cytuj
Ukukuki 7 371 Opublikowano piątek o 18:36 Autor Opublikowano piątek o 18:36 Ja w dwójkę mało grałem, wkurzała mnie śmierć simów no i nudni sąsiedzi xd Kogucik kiedyś zrobił fajny materiał o jedynce. Cytuj
grzybiarz 10 352 Opublikowano piątek o 19:47 Opublikowano piątek o 19:47 Dwójka była kiedyś w humble bundle, ale w 3D według mnie zatracił się klimacik. Kupilem se oryginał na płytce jakiś czas temu (nie było nigdzie w cyfrze), ale dla wygody chciałem zrobic iso i po cracku nie moglem zapisać rodziny no nic, kiedys kupię wersje pod steam, bo może to był błąd na nowym Windowsie. Ps kod klapaucius;:;:;:;:;: daje dużo kasy!!! Cytuj
maciucha 11 694 Opublikowano piątek o 21:07 Opublikowano piątek o 21:07 Zero usprawnień pod nowe sprzęty? Sims 2 startujące w 800x600? Pozostane przy wersjach ultimate.iso Cytuj
Ukukuki 7 371 Opublikowano wczoraj o 10:12 Autor Opublikowano wczoraj o 10:12 Co za głąby w tym EA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi